Reacties voor: iPhone 12-serie mogelijk geschikt voor omgekeerd opladen

AirPods opladen op de achterkant?
De iPhone 12-modellen blijken een niet-actieve functie aan de achterkant te hebben. Daarmee kun je kleine accessoires draadloos opladen. Het blijkt uit documenten die bij de Amerikaanse goedkeuringsinstantie FCC liggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Ergens jammer dat het uitlekt, hoe cool was het niet geweest om bij de aankondiging van de nieuwe AirPods een klein ‘One more thing’ momentje in te bouwen en dan mede te delen dat je kunt opladen via de achterkant van je iPhone12 (mini/Pro)

  2. Het zou ook fijn zijn als je in de toekomst een andere iphone kunt opladen door hem op de achterkant te leggen. Zijn al telefoons die dit ondersteunen maar van de concurrent dus het is een patent kwestie.

  3. Gooi het open voor de airpods pro, mensen gaan niet elk jaar nieuwe airpods kopen, kom op. Environment Friendly 😭

  4. Nee dat is handig ik snap die functie echt niet, dan ga je jou telefoon ontladen om iets anders zoals airpods te laden.
    Die je vervolgens weer aan je telefoon connect, waarvan je batterij al weer stuk van leeg gelopen is.

  5. Volgens mij is het rendement bij draadloos laden niet geweldig. Om op deze manier op te kunnen laden is in sommige situaties misschien fijn, maar voor de accuduur van je telefoon allerminst goed.

  6. @Oude sok: Ik heb er geen verstand van maar is dit echt zo? Gaat je accu minder lang mee als je draadloos oplaad ipv met je kabel?

  7. @F1WilliamsJeff: Als je de telefoon draadloos oplaad verbruikt dit meer stroom dan via een kabel. Dit omdat de draadlozer oplader ook stroom verbruikt en er meer warmte vrijkomt dan bij laden met een kabel.

  8. Vermoedelijk kunnen we in de nabije toekomst alleen nog draadloos opladen. Maar nu is bedraad aanmerkelijk sneller ook dan dat megsafe ding. Maar zolang je gewend bent om langzaam te laden maakt het weinig uit. Ik doe wel s even met de iPad lader als ik wat sneller wil, maar ik ga niet tientallen euro’s uitgeven aan magnetische laders en of sterkere stekker 🔌 blokjes, maar een 10 en een 12 watt iPad lader heb ik, waarom de ene 10 is en de andere 12 weet ik eigenlijk ook niet 😄

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.