Reacties voor: Teardown iPhone 12 mini: veel techniek in kleine verpakking

Toestel met grote ambities
iFixit heeft een teardown van de iPhone 12 mini uitgevoerd en toont de batterij, camera en meer onderdelen. Wat zorgt ervoor dat de mini maar een reparatiescore van 6 uit 10 krijgt?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Mijn vrouw heeft hem en ik moet zeggen dat hij wel heerlijk in de hand ligt. Zowel het gewicht als het formaat is een verademing tov mijn 11 Pro. En als de camera dan ook nog eens beter is wordt het wel heel verleidelijk om ook over te gaan stappen. Als ze er een zoomlens Ipv super wide in hadden gezet dan had ik m’n 11 pro zeker ingeleverd.

  2. Heb hem sinds afgelopen vrijdag in gebruik en moet zeggen ben er zeer tevreden over. Voorheen had ik een xs in gebruik en ben blij met dit formaat. Zoals de reactie hierboven lekker licht en makkelijk in gebruik etc etc. De camera hield me iets of wat tegen betreft het kiezen van het model de twijfel was tussen de 12pro en de mini maar de telelens wordt door mij nagenoeg niet gebruikt. Dus toch voor de mini gegaan. En geen spijt. Mocht er nog een mini pro ooit verschijnen dan gaan we daar voor zo eigenwijs ben ik dan weer wel.

  3. Ik heb nu 4 dagen iphone 12 mini. Beste toestel ooit! Klein compact en licht. Alleen batterijduur is echt een minpunt. Gevoelsmatig voelt die niet “premium” ivm afwerking en lichte gewicht, maar absoluut “premium” genoeg voor mij. Ik had hiervoor een iphone 11

  4. De batterij is inderdaad wel een aandachtspuntje: de mini verliest bij mij op 1 nacht (8 uur) ongeveer 22%. Dit terwijl de batterij op spaarstand staat, apps afgesloten zijn, mails niet gepushed worden etc. Soft reset heeft niet geholpen. Ook heb ik de iPhone app voor app geïnstalleerd, dus niet van een backup.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.