Reacties voor: Welke kleur wordt het dit jaar? Dit zijn alle iPhone 12-kleuren

Apple brengt ieder jaar de nieuwe iPhones uit in meerdere kleuren. Ook bij de iPhone 12-serie kun je weer kiezen uit een divers aanbod van kleuren. In het voorjaar van 2021 is er zelfs een extra kleur bij gekomen! Er is wederom verschil tussen de basis- en topmodellen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Nou de kleuren gaan op de schop. 3 vd 4 blijven eeuwig hetzelfde zilver space grey en goud. Dus in hoeverre de kleuren op de schop gaan. Zal wel weer 1 goedkoper model zijn welk in diverse kleuren te koop is, vanaf de 5c al wat zo. Ik heb er altijd een hoesje om dus de kleur van t hoesje doet er meer toe dan die vd gsm

  2. Mijn vader gaat de iPhone 12 in het donkerblauw kopen

  3. Altijd black voor mij. Blijft het mooiste…🤷🏻‍♂️

  4. Ik zweer nog steeds bij het mooie Apple wit: zo mooi, helder wit, alles spik en span, dat het je scherm af straalt…!! Ben benieuwd of het met de 12 nog lukt…..?

  5. @Alex Hiemstra: Vet, dat lijkt me een erg mooie kleur. Ik ga zelf nog een jaartje doen met mijn iPhone X, dus hoop dat de iPhone 13 (of iig de iPhone van volgend jaar) nog steeds in het blauw verkrijgbaar is. Dit is natuurlijk wel sterk de vraag omdat die donkergroene kleur blijkbaar ook een maar een jaar meegaat. Misschien dat ze volgens jaar die groene weer terugbrengen.

  6. Hm, daarmee wordt mijn groene 11 pro dus een waar collectorsitem 👍🏼

  7. (Red.) We hebben dit artikel bijgewerkt met de nieuwste info.

  8. Zonde vond de donker groene kleur erg mooi, maar wil de 11 pro niet. Want mijn X werkt nog prima maar de nieuwe 12 pro met “nieuw” design wel. Van mijn part mag de kleur goud wijken en de groene kleur dus blijven. Maar snap dat er veel vrouwen zijn die juist die goude variant willen. Ach ja dan wordt het waarschijnlijk weer zwart want dat blauwe lijkt op de renders meer paars.

  9. Ik ga voor de iphone 12 max 128 gig. “Blue”…..

  10. Na jaren lang wit wordt het nu blauw

  11. Altijd Silver voor mij. Niets mooiers dan brushed SS. En makkelijker te krijgen dan de nieuwste kleur.

  12. Na jaren wit doordat je stainless steel makkelijk krasvrij kan houden door rvs pasta. Nu gaan we voor gold

  13. Ik vind de donkerblauwe wel mooi. Maar ik ga voor de iPhone 16 denk ik. Volgend jaar een nieuwe batterij in mijn iPhone SE 2016, dan kan hij mee tot oktober 2024 hoop ik.

  14. Van mijn donkergroene iPhone 11 Pro Max naar Oceaanblauw 12 Pro Max 😻🥰

  15. Nog erg tevreden met mijn 11 Pro Midnight Green, dus nog geen vernieuwing voor mij. Maar met de ontwikkelingen van de ‘gewone’ modellen (de 12 en 12 mini) zie ik me in de toekomst wel overstappen naar dit goedkopere model.

    Alleen vind ik de kleur keuzes van Apple dan zo jammer, zou graag bij de 12 dezelfde kleuren zien als bij de 12 Pro. En ik ben stiekem ook meer fan van de aluminium band tov de stainless steel band

  16. @Iculture is het niet tijd voor een polletje of heb ik die gemist?

  17. Origineel geplaatst door Swen
    @Iculture is het niet tijd voor een polletje of heb ik die gemist?

    Ja dit vroeg ik me ook al af 😁

  18. Grafiet. Net als mijn Apple Watch 6. Prachtig!

  19. Ik kan niet wachten om morgen te bestellen! Mijn iPhone 7 was jet black, mijn huidige XS is wit. Heb getwijfeld, maar het gaat toch de blauwe pro worden!

  20. Heb altijd een zwarte gehad, ik weet niet welke phone het gaat worden , black is beautiful

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.