Reacties voor: ‘Nieuwe foto’s van gevlochten Lightning-kabel opgedoken’

Geleverd bij iPhone 12?
Bij de iPhone 12 krijg je mogelijk een nieuw type oplaadkabel. Er waren al geruchten over een geweven Lightning-naar-usb-c-kabel, maar nu zijn er ook meer foto's opgedoken. Eerst in het zwart, nu ook in wit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Dus toch een oplaadsnoertje… kan die storm ook weer gaan liggen!

  2. Het kan aan mij liggen maar de iPhone 11 Pro Max van mijn vriendin heeft volgens mij ook al een USB-C naar lightning kabel, dus lijkt mij logisch dat de iPhone 12 niet weer terug gaat naar een oude USB aansluiting.

  3. Anker lader zelf erbij kopen voor high speed laden👌

  4. In het artikel staat: “Het zou voor het eerst in lange tijd zijn dat Apple iets verandert aan de kabel die bij de iPhone wordt meegeleverd.” Echter wordt bij de iPhone 11 Pro ook al een usb-c naar lightning kabel meegeleverd.

  5. Origineel geplaatst door Leander
    Dus toch een oplaadsnoertje… kan die storm ook weer gaan liggen!

    Het ging om de missende koptelefoon en oplader. Dat zelfs de kabel niet meer in de doos zou zitten – daar was geen sprake van. Althans 2020.

  6. @Leander: je hebt niet goed gelezen steeds sprake van wel snoer maar geen lader en geen oortjes.
    Dit zou ik persoonlijk onnozel vinden want ik heb geen Mac . Moet ik alsnog een andere stekker 🔌 voor het opladen met dat snoer of eigen snoer en lader gebruiken. ( indien ik de 12 zou kopen).

  7. (Red.) Dit artikel noemde abusievelijk dat er jarenlang niets aan de kabel is veranderd, maar bij de iPhone 11 Pro zat natuurlijk al een andere aansluiting. Het witte rubberachtige materiaal is wel hetzelfde gebleven.

  8. Ik las eerder dat apple het zou doen om e-waste tegen te gaan, want mensen hebben al laadblokjes thuis. Maar als ze van USB – C naar lightning gaan dan gaat die vlieger niet op, mensen die komend jaar die iphone kopen hebben doorgaans het platte USB – A blokje van apple of een ander merk en zullen dus toch ergens een blokje moeten gaan kopen. Ja bij de pro zat hij er ook al bij maar ik mag hopen dat mensen die net een pro hebben gekocht niet het jaar erna meteen weer een nieuwe gaan kopen. Meeste kopers zullen overgaan vanaf de X / XS en XS Max

  9. Als apple geen oplader meer bij de nieuwe iphones gaat leveren. Dan vrees ik dat weer veel mensen een goedkope niet originele lader gaan gebruiken bij de iphone.

  10. Origineel geplaatst door Iphonefan123
    Anker lader zelf erbij kopen voor high speed laden👌

    En je accu vergallen 🙌

  11. Op zich is het in mijn ogen ok. Vele jaren mijn iPhones verkocht met het nieuw in de doos kabeltje er nog bij. Mijn oude opladers waren niet stuk te krijgen. Nu staat er een iPhone 12 Pro Max op het lijstje en wacht op de nieuwe grote iPad Pro. Koop liever het zwaarste oplaadblok zelf. Hoe minder van dat soort spul op de markt hoe beter. Maar dat is mijn mening 🤷🏻‍♂️

  12. In de afgelopen 10 jaar al zo veel iPhone kabels versleten. Die van Apple gingen altijd binnen een jaar stuk. Ook duurdere a merken zoals beloon, begonnen na een paar maanden bij de connector altijd stuk te gaan. Ik wist niet dat dat onder garantie viel! Het was imo het zwakste onderdeel van de hele premium telefoon, dus hoop dat de gevlochten versie langer mee gaat!

  13. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwe foto’s van een zwarte gevlochten kabel.

  14. De zwarte gevlochten Lightning kabel wordt al meegeveleverd bij Mac Pro 🙂

  15. De zwarte kabel heeft een rubbertje bij het uiteinde en de witte niet. Lijkt me niet heel legitiem; al hoop ik het wel

  16. beter want die plastic kabels gaan met een jaar of 2 zo broos worden en vallen uit elkaar,. textiel kabels zijn super nice. en beter flexibel.

  17. Zou de zwarte kabel echt een Apple kabel zijn? Ik denk het niet. Kijk eens goed naar de lightning plug deze lijkt wel ‘verbrand’. Zelfs mijn oudste lightning kabel plug ziet er niet zo slecht uit!

  18. @Niels: zo te zien niet echt zuinig met je spullen, gaan bij mij bijna nooit kapot

  19. Heb heel vaak een geweven oplaadkabel gekocht in al die jaren en helaas, ook die slijten en gaan kapot.

    Ben zelf superblij met draadloos opladen. De kabels zitten bij de latere versies allemaal nog in doos 😊

  20. Ik hoop het niet want dit is een domme combinatie, je veranderd de stekker en levert m niet langer bij. Ik heb niks met usb c in huis apple ! Of eerst bij blijven leveren of gewoon usb kabel leveren. ( uiteraard kun je contactloos laden of ook je oude snoer gebruiken maar dan heeft die kabel dus ook geen nut)

  21. Is volgens mij gewoon een IKEA kabel.

  22. Nice! Kom ik straks van m’n iPhone 6s kan ik deze nieuwe kabel niet eens gebruiken omdat ik geen enkele USB-C oplader of device heb waar het inpast. Dus die blijft, of in de doos, of ik moet een nieuw blokje bestellen wat weer apart naar mij vervoert moet worden want naar een fysieke winkel kan ik niet. Ze hadden beter nog een tijdje door kunnen gaan met leveren van het blokje totdat de laatste gesupporte usb-a device uit de updatecycle is verdwenen. Dat was een beter moment geweest imo.

  23. Kat in de zak! Maar echt! Nu Apple overstapt naar de USB-C snellader, gaan ze opeens geen opladers meer meeleveren. U heeft er toch al een paar thuis!? O nee….. die oude zijn 5 watt met de oude USB poort, en de nieuwe hebben USB-C 😈💶
    De iPhone is zonder oplader uiteraard niet goedkoper geworden! 😈💶

    Dus dat milieu argument slaat dus nergens op! De meeste mensen kunnen alsnog hun oude opladers in de prullenbak gooien! En geld uitgeven aan een snellader.

    Nu maar hopen dat de nieuwe snelladers lang meegaan. Ik denk een jaar of 3 🤭😈💶

  24. Ik hoop echt dat er een iPhone tussen zit met USB-C in plaats van lightning. Dan hoef ik alleen nog maar een AppleWatch lader met USB-C aan te schaffen en ben ik helemaal over. Indien geen USB-C dan refurbish ik m’n iPhone X om nog een jaartje mee te gaan.

  25. Heb ook een zwarte lightning kabel gekregen bij de powerbeats pro.. Al lijkt het mij niet dat ze daar speciaal een nieuw soort voor gaan maken..

  26. Schijnt dat de toekomst vd iPhone poort loos is dus waarom al deze veranderingen nog, niet alleen deze aansluiting maar ook het niet meer bijleveren van accessoires, je zou ook kunnen denken die laatste 1-2 jaar met nog een aansluiting laat maar lightning met usb gecombineerd,en laat de accessoires er maar bij, dat laatste is voornamelijk een doorzichtig trucje om de iPhone voordeliger te laten lijken. Zeker nou men ook reclame voor snel laden wil maken, wat raar is wanneer de verkeerde lader mee geleverd wordt, ze zullen wel denken beter geen lader dan mee leveren. De duurdere meeleveren kan niet bij toestellen van +700€.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.