Reacties voor: Probeer het zelf: ‘Zo compact is de nieuwe 5,4-inch iPhone 12’

De iPhone 12 komt in een nieuw compacter 5,4-inch formaat, maar hoeveel scheelt dat nou eigenlijk met de huidige formaten? Probeer zelf het compacte design van de iPhone 12.

Reacties: 13 reacties

  1. Voor mij een mooi formaatje. Alleen baal ik dan weer onwijs van de keuze (zoals de geruchten nu doen vermoeden) om bijvoorbeeld een camera minder toe te passen.
    Waarom kunnen kleinere modellen nou nooit dezelfde functionaliteit hebben als een groter model.

  2. Erg jammer, dat dit niet voor een iPhone 8 is gemaakt.

  3. Origineel geplaatst door Macvin
    Voor mij een mooi formaatje. Alleen baal ik dan weer onwijs van de keuze (zoals de geruchten nu doen vermoeden) om bijvoorbeeld een camera minder toe te passen.
    Waarom kunnen kleinere modellen nou nooit dezelfde functionaliteit hebben als een groter model.

    Ligt er wat mij betreft aan wélke camera, de telelens zou ik niet weg willen doen, de fish-eye kan ik goed zonder leven eerlijk gezegd (als iPhone 11 Pro gebruiker)

  4. Origineel geplaatst door Maurits
    Erg jammer, dat dit niet voor een iPhone 8 is gemaakt.

    Haha, dat past toch niet op het scherm? 😂

  5. Ik zie dit toestel graag verschijnen! Zou inderdaad jammer zijn als de camera’s niet even functioneel zijn als in de andere modellen, maar dat zagen we eerder ook al bij de X-modellen, geloof ik. Is dus niet verrassend.

  6. Het zou fijn zijn als iemand een afbeelding van de iPhone 8 op een afbeelding van de iPhone 12 5.4” zou plakken, zodat je een idee krijgt hoeveel groter hij is.
    Ik heb destijds juist gekozen voor de iPhone 8 ipv de iPhone X, omdat ik een beperkte rechterhand, en een zéér beperkte linkerhand heb.
    Als ik de iPhone 8 met mijn linkerhand vasthoud, kan ik met recht er nog wat mee. Dat zie ik me niet met de iPhone X en opvolgers doen.
    Dus ik ben erg blij dat Apple eindelijk eens een model met FaceID uitbrengt dat ik (waarschijnlijk) kan gebruiken!

  7. Origineel geplaatst door Macvin
    Voor mij een mooi formaatje. Alleen baal ik dan weer onwijs van de keuze (zoals de geruchten nu doen vermoeden) om bijvoorbeeld een camera minder toe te passen.

    Waarom kunnen kleinere modellen nou nooit dezelfde functionaliteit hebben als een groter model.

    Ben ik het mee eens. Ik ben echt fan van een high end kleiner formaat iPhone. De Xr vind ik toch echt te groot, moet vaak te ver “reachen” naar een knop en mijn duim is nu eenmaal niet uitschuifbaar. Ik hoop toch echt dat je er op zn minst wide angle foto’s mee kan maken.

  8. @Steven: High end klein is/was de XS en 11 Pro. Snap niet dat je dan voor de logge XR (LCD) hebt gekozen, mindere kwaliteit in alles.

    En ook deze kleine 12 zal niet ‘high end’ zijn t.o.v. de 12 reeks (zeker niet de Pro).

  9. @Steven: ik niet ! Ik gebruik nauwelijks de camera alleen voor wat standaard dingetjes dus die mag basic van mij, scheelt dan weer in t aankoopbedrag

  10. Origineel geplaatst door Dirk
    @Steven: High end klein is/was de XS en 11 Pro. Snap niet dat je dan voor de logge XR (LCD) hebt gekozen, mindere kwaliteit in alles.

    Tja die kreeg ik van mn baas.

  11. Er zijn genoeg die spijt hebben van de Iphone SE 2020.

    Ik Wacht op de Iphone 13 die zal zal wel 3 cameras hebben.

  12. Wel jammer dat de 5.4 inch waarschijnljjk maar 2 camera’s krijgt en een kleine batterij :(. Ik wilde van Android overstappen naar iOS, maar als ik er dan qua cameramogelijkheden niet op vooruit ga en qua batterijduur er zelfs achteruit op ga, wordt t m niet. Jammer dat Apple soms vreemde keuzes maakt, ze hadden mij echt al bijna overtuigs met eindelijk een normaal formaat telefoon voor een normale prijs :(.

    Gelukkig hoef ik nu geen oortjes en een stekkerblokje aan te schaffen, dat is het goede nieuws 😂

  13. Origineel geplaatst door Mer
    Wel jammer dat de 5.4 inch waarschijnljjk maar 2 camera’s krijgt en een kleine batterij :(. Ik wilde van Android overstappen naar iOS, maar als ik er dan qua cameramogelijkheden niet op vooruit ga en qua batterijduur er zelfs achteruit op ga, wordt t m niet. Jammer dat Apple soms vreemde keuzes maakt, ze hadden mij echt al bijna overtuigs met eindelijk een normaal formaat telefoon voor een normale prijs :(.

    Gelukkig hoef ik nu geen oortjes en een stekkerblokje aan te schaffen, dat is het goede nieuws 😂

    Laat je niet misleiden door het wattage van de batterij. In mijn ervaring gaat Apple zuiniger om met de energie en kan daardoor net zo lang draaien op een wat kleinere accu.

    Toestel waar ik dagelijks mee werk: privé iPhone 8, zakelijk een Samsung A7.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.