Reacties voor: Gerucht: ‘Deze week aankondiging iPhone 12-event of nieuwe producten’

De geruchtenlekkers zijn het oneens
We zitten volop in het geruchtenseizoen en dat betekent dat de twee belangrijkste geruchtenlekkers het tegen elkaar opnemen. Jon Prosser verwacht op dinsdag een persbericht met nieuwe producten, terwijl Mark Gurman denkt dat er alleen een event wordt aangekondigd. Ondertussen beginnen winkels al met de verkoop van iPad Air 4-hoesjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Spannend hoor. Ben toch wel het meest benieuwd naar de Apple Watch. Betekent het weinig uitlekken van nieuwe veranderingen dat het een relatief kleine update is? We zullen het zien 🙂

    • @Ed: Bij de Apple Watch lekken in eerdere jaren ook relatief weinig details uit. Het is voor mij ook de aankondiging waar ik het meest naar uitkijk, aangezien over de iPhone 12 al zoveel is gezegd.

  2. ik snap niet waarom Apple altijd een vertraging heeft, bij de concurrenten hoor je nauwelijks vertragingen ”samsung”

  3. Ik hoop ergens weer op een nieuwe HomePod of in ieder geval een Nederlandse update zodat ik hem aan kan schaffen. Heel het huis is HomeKit geautomatiseerd van stofzuiger tot deurslot tot achtertuin en verlichting en muziek tot zelfs in de badkamer.

  4. @Swen: Amen. Een HomePod mini is hier ook een instant buy mits Siri NL ondersteund. Kan die mooi in de badkamer en/of keuken komen. De logische volgende stap in mijn HomeKit bediend huis. Net als jij, van alles geautomatiseerd. Van lampen, camera’s, bewegingssensors, contact sensors, tv, projector en scherm tot de beregening van de tuin toe. Enkel nog gordijnen, stofzuig robot, deur sloten mis ik nog (laatste gaat er ook niet komen met driepuntssloten).

    Google of Alexa komen hier het huis niet in. Ivm gebrek aan vertrouwen mbt privacy.

    Daarnaast natuurlijk aan het wachten op de iPhone 12 5,4 inch. Mooie opvolger voor mijn iets te grote iPhone X. Maatvoering van de iPhone 5 was vroeger al ideaal. Maar na een iPhone 6 ivm technologische vooruitgang toch toen de X gekocht. Nog altijd zeer content mee, behalve het formaat.

  5. @Flupke: Lekker man! Klinkt goed inderdaad, het leven word een stuk eenvoudiger nadat alles automatisch gaat. Ik raak nooit een knop aan alles gaat op zon op of onder en wel of niet thuis 🏠

  6. (Red.) Update in artikel gezet, aangezien er om 15:00 uur op dinsdag geen persbericht is verschenen, zoals Prosser had beweerd.

  7. Ik ben benieuw voor me toestel iphone12pro max

    Kan niet wacht tot die er is

  8. (Red.) Artikel aangepast met event-datum van 15 september.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.