Reacties voor: Heb je problemen met je iPhone 12 draadloze opladers? Apple werkt aan een fix

Qi-laders werken opeens niet meer
Apple-support heeft erkend dat er een probleem is met het draadloos opladen van sommige iPhone 12-modellen. Het probleem doet zich voor op Qi-gecertificeerde laders.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Ik heb dit probleem ook af en toe met een iPhone 11 icm een Zens oplader. Na herstart iPhone werkt het weer

  2. Ja, dat kan best kloppen. Ik heb er ook last van gehad, tot ik iOS 14.3 beta installeerde. Nu geeft het geen problemen meer. Ik gok dat de supportmedewerker bedoelt dat iOS 14.3 redelijk snel zal gereleased worden en dat het probleem daarmee hoogstwaarschijnlijk van de baan is.

  3. Ik ondervind het probleem ook met een Belkin draadloze oplader in combinatie met mijn IPhone 12 Pro.
    Herpositioneren of beter positioneren op de oplader lost het probleem niet. Een reboot van de telefoon wel.

  4. Niet alleen bij QI laders van derden. Ook de magsafe lader icm een 12 Pro werkt ook niet lekker. Moet meerdere keren proberen voordat-ie ‘pakt’

  5. Heb hetzelfde probleem met mijn iPhone 11 Pro Max. Die kon ik op een gegeven moment niet meer draadloos opladen. Zou dat met die fix ook verholpen opeten zijn? 👍🏻

  6. Ik heb sinds een tijdje dat mijn siliconen MagSafe hoesje geen animatie meer toont tijdens het bevestigen. Herkent iemand dit?

  7. Ja, ook hier met 2 iphone 12…! Maakt moeilijk contact met
    Belkin laders en in de auto ( houd contact moeilijk vast) nu wachten op fix!

  8. Heb dit ook gehad met een 12pro. Op geen enkele draadloze lader kon ik nog opladen. Na een herstart werkte het gewoon weer.

    Apple support had geen idee, en kon me niet helpen omdat ik een beta versie draai. 😬

  9. Mijn peperdure Nomad base station pro werkte perfect met mijn iPhone X. Nu met de 12 is het een duur stukje plastic waar ik niets meer aan heb. Meerdere firmware van Nomad hebben het probleem vooralsnog niet verholpen. Hopen dat Apple nog iets kan fixen 🙏🏻

  10. Ik had voor mij iPhone 12 Pro een Belkin Boost Charge gekocht, maar het opladen lukte daar niet mee. Ik heb met de Belkin klantenservice contact opgenomen. Zij gaven aan dat deze oplader werkt met alle types iPhone vanaf de iPhone 8 tot en met de iPhone 11, maar niet met de iPhone 12. Ik heb de oplader daarom gisteren maar geretourneerd. Nu lees ik dit bericht en vraag ik me af of het probleem misschien in de iPhone zelf zit, en niet in deze specifieke oplader. Houd ons vooral op de hoogte!

  11. @GvdK: Ik ook met mijn iPhone 11 Pro. Klinkt precies hetzelfde, na reboot doet ie het weer even, anders helemaal niet of aan en uit.. (pitaka autolader).

  12. @Jasper: Even iPhone opnieuw uit en aanzetten. Dan doet ie het weer. Heb ik ook gehad.

  13. Origineel geplaatst door Erik
    Ik ondervind het probleem ook met een Belkin draadloze oplader in combinatie met mijn IPhone 12 Pro.
    Herpositioneren of beter positioneren op de oplader lost het probleem niet. Een reboot van de telefoon wel.

    Afgelopen nacht, iPhone 11 en XR, Belkin deed het niet. Eerste keer dat we dit voorhebben. Ligt het nu aan de iPhone of de Belkin oplader?

  14. Gelukkig ik dacht dat het aan mij lag. Ik heb dit probleem ook maar eigenlijk pas echt ontstaan na de laatste update.

  15. Tip om uit/aan te zetten werkt zelfs met de extreem low-budget Re-Load qi-lader van de Action.

  16. Net een nieuwe iphone 12, met IOS 14.4
    Probleem is er blijkbaar nog steeds, ik had geen probleem met mijn Iphone X
    (Trust oplader)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.