Reacties voor: Dit iPhone 12-concept is waarschijnlijk te mooi om waar te zijn [video]

Een nieuw concept van de iPhone 12 laat een compleet nieuw design en allerlei nieuwe functies zien. Het concept lijkt voor veel iPhone-fans een droom die uitkomt, maar is waarschijnlijk te mooi om waar te zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. iPhone 4/5 randen blijven toch het mooist.
    Ziet er gewoon strak uit.

  2. Is dit dan de absolute droom? Ik vind m niet mooi en ook de functies zijn niet spectaculair (vergeleken met iPhone 11)

  3. Sorry, maar dit ziet er toch niet uit? Te dik en niet in verhouding.
    Ik ben meer een fan van de concepten van Ben Geskin: Klik!

  4. Dat wordt dan zeker mijn opvolger. 😉
    Prachtig en volgens mij beter hanteerbaar 👍

  5. Ziet er heel gaaf uit! Vond de iPhone 4 altijd al mooi dus dit spreekt me wel aan. Hij mag wel wat dunner🤪

  6. nou als dit DE iPhone 12 moet zijn dan laat maar zitten, ik vind het persoonlijk super lelijk ook de concept wat lijkt op de iPhone 4 en 5(s), nee bedankt. maar full screen lijkt me wel dope.

  7. Tsja…, geen mening. Blijft een idee van iemand wat niet op een feit is gebaseerd. Concept wat niet van Apple is.

  8. Oei, wat lelijk met die dikke en hoekige iPhone 4 behuizing 🤔

    Het is te hopen dat Apple met iets beters komt.

  9. ziet er uit als de iphone 4 ik heb die behuizing nooit fijn gevonden om vast te houden, als dit doorgaat hoop ik dat het bij de nieuwste iphone beter zal zijn. de 3GS lag het beste in de hand ☻

  10. Leuk geprobeerd, maar ik denk dat de camera setup vrijwel gelijk zal blijven als de iPhone 11 (Pro). De kans dat er een 4e lens (die geen lens is) maar een ToF sensor is.

    (Beschrijving

    Een Time-of-flightcamera of ToF-camera is een camerasysteem dat naast lengte en breedte ook diepte in beeld waarneemt, welke wordt berekend door middel van de reistijd die licht gebruikt. Zo vormt de camera geen tweedimensionaal beeld maar een driedimensionaal beeld.)

    Wat wel mogelijk is dat de iPhone 12 (Pro) (Max) qua design zal krijgen die een link legt naar de iPhone 4 (s). Een volledig scherm zonder notch, en verbeterde en ander materiaal gebruik.

    Als deze dingen kloppen is eerder gissen dan wat het daadwerkelijk zal gaan worden.

    Wat het gaat worden zal 8-9-20 beantwoord worden.

  11. Laat dit a.u.b. het nieuwe model worden !

  12. Gelukkig is de camera bult er nog steeds. (Sarcasm)
    De 4 en 5 waren veel mooier wat dat betreft. Gewoon vlak.

  13. Apple moet eens kijken hoe het Android kamp de camera’s plaatst want dat is vaak veel handiger.
    Nu zitten deze altijd aan de zijkant maar je wilt je dure toestel wel goed vasthouden en mede door de ultra groothoeklens heb je dan vaak je vingers in beeld.
    De camera’s meer naar het midden zou dit voorkomen.

  14. Veel te dik en de verhouding klopt niet. Ik vind de iphone X nog steeds het mooiste toestel wat Apple heeft gemaakt . Het is trouwens wel een super irritant filmpje

  15. @Hans: Dat kun je wel vinden, maar dat gaat never nooit gebeuren. Apple blijft Apple en aan anderen hebben ze lak aan. Ondanks de meningen van anderen.

  16. Ik zou het mooi en handig vinden als de rechte zijkanten van de iPhone 4 weer terug zou komen, maar dan natuurlijk smaller, omdat de iPhones nu veel dunner zijn. Dat hebben ze niet goed gedaan in deze video.

    Ik ben nooit een fan geweest van de ronde zijkanten. Te glad en te weinig grip. Full screen: ook mooi. Maar ik wil liever van de ronding in het scherm af. Rondingen in de hoeken van het scherm is niet handig en niet mooi. Ik zou dus zeggen: model volgende iPhone (stuk) kleinere hoeken en het scherm volledig rechthoekig. Of vrijwel rechthoekig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.