Reacties voor: iPhone 12 met LiDAR Scanner: zo kan het eruit zien

De LiDAR Scanner op de nieuwste iPads opent een wereld aan nieuwe toepassingen. Grote kans dat Apple het ook op de iPhone 12 gaat toevoegen. Maar hoe ziet dat er dan uit? Een nieuw concept van de iPhone 12 geeft alvast een voorproefje.

Reacties: 10 reacties

  1. Wauw, interessant en leuk artikel!
    Ik ben alvast erg benieuwd voor die LiDar scanner – en ben alvast ook benieuwd of Apple het gaat halen om deze in september te releasen.

    Verder wens ik iedereen een goede gezondheid toe.

  2. Nice!!

  3. Ga hem sowieso kopen want het is tijd voor een upgrade.

    Maar die “nudge” is hopelijk wel weg tegen dan zoals bij de Samsung S20? Fanboys zullen zeggen dat het ondertussen een herkenbaar iets is eigen aan Apple. It’s not, het ziet er niet uit.

  4. @Dromedaris: Kan ik dit zeggen zonder als fanboy bestempeld te worden? Dat is jouw mening, ik stoor me er niet aan. En voor je weer gaat mopperen zonder te weten wat er allemaal in de “notch” aan technologie verstopt zit; Samsungs front camera bestaat letterlijk alleen maar uit een camera. Apples front camera heeft een infrared camera, dot projector, normale camera, speaker grill, microphone, flood illuminator, proximity sensor en een ambient light sensor.

    Als je niet weet wat dat allemaal is zoek je dat maar op. Net als die post waar je duidelijk geen research over gedaan hebt.

  5. Origineel geplaatst door iPineapple
    Kan ik dit zeggen zonder als fanboy bestempeld te worden? Dat is jouw mening, ik stoor me er niet aan. En voor je weer gaat mopperen zonder te weten wat er allemaal in de “notch” aan technologie verstopt zit; Samsungs front camera bestaat letterlijk alleen maar uit een camera. Apples front camera heeft een infrared camera, dot projector, normale camera, speaker grill, microphone, flood illuminator, proximity sensor en een ambient light sensor.

    Als je niet weet wat dat allemaal is zoek je dat maar op. Net als die post waar je duidelijk geen research over gedaan hebt.

    I rest my case 😂

  6. Interessante technologie.
    Ben benieuwd wat voor toepassingen ervoor gaan komen.
    Voorlopig zal het nog niet aan mij besteedt zijn. Sinds de introductie van de iphone Xr ben ik van de topmodellen afgestapt. Ik kan de hoge aanschafprijs niet meer goedpraten.

    Leuk artikel 👌👍

  7. @Iphonefan123: inderdaad, Apple stopt er van alles in maar de doorsnee gebruiker gebruikt dat nauwelijks dus je koopt van alles wat je niet nodig hebt.
    We krijgen nog een instap model!
    Dat is mooi!

  8. @Leo: Gebruikt dit nauwelijks?
    Dus Face-id wordt niet gebruikt volgens jou?

  9. @Dromedaris: Geeft niet hoor. Kwam misschien een beetje geïrriteerd over in mijn reactie maar bedoelde het goed. 🙂

  10. Origineel geplaatst door Dromedaris
    Ga hem sowieso kopen want het is tijd voor een upgrade.

    Maar die “nudge” is hopelijk wel weg tegen dan zoals bij de Samsung S20? Fanboys zullen zeggen dat het ondertussen een herkenbaar iets is eigen aan Apple. It’s not, het ziet er niet uit.

    Met die notch op een iPhone ben ik ondertussen wel gewent aan.
    Het zou leuk zijn als ze die eventueel weg kunnen werken maar het hoeft voor mij niet persé.
    Wat ik wel jammer vindt is dat ik niet meteen mijn batterijen percentage kan zien op me toegang scherm.
    Dat is volgens mij alleen zichtbaar via de bedieningspaneel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.