Reacties voor: ‘Gelekte afbeeldingen iPhone 12 (Pro) tonen design en kleuren’

Er zijn afbeeldingen gelekt waarop de iPhone 12 en iPhone 12 Pro te zien zijn. Slechts een paar uur voor het event hebben we mogelijk nu al de eerste beelden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Inmiddels is ook de HomePod Mini gelekt door diezelfde Evan Blass. Die ziet er flink anders uit dan werd verwacht!

  2. Ik ben blij dat ik een donker groene iPhone 11 Pro Max heb gekocht! Die kan nog jaren mee.

  3. Nog steeds heeft de 12 dikkere zwarten randen rond het scherm dan de 12 pro is daar niks aan te doen.

  4. Qwa uiterlijk niks bijzonders

  5. Ik hoop van harte dat vrijdag de iPhone 12 pro Max te preordered is , want nog een maand wachten is best lang (voor mij)

  6. Apple heeft een nieuwe ontwerper en CEO nodig…

  7. Zo op het eerste oog lijkt de iPhone 12 (mini) dus qua uiterlijk inderdaad een kruising te zijn van de iPhone 4 en iPhone 11: naar mijn mening een mooie combi! Let bijvoorbeeld ook op de antenne-streep bovenop, is hetzelfde als bij de 4.

    Ben overigens benieuwd naar de specs en prijs van de 5,4” ten op zichte van zijn grotere broers. Over 3 uur weten we meer… 😉

  8. Ben wel benieuwd of  nog altijd vasthoudt aan de 12 MP camera’s terwijl concurrerende merken al een tijdje gebruik maken van 48, 64 en 108MP. Hierin lopen ze een heel eind achterop.

  9. Qua uiterlijk hoef je niet te upgraden van de 11 Pro

  10. @Bollie: Die heb ik ook maar die blauwe toch ook wel mooi, al zal
    Ik niet voor een kleurtje een 1 jarig oud toestel omruilen.

  11. @Karst: het zijn steeds dezelfde blokjes idd, en ook bij de andere merken . En dan ook nog ‘s heel lang hetzelfde ontwerp door gebruiken, zie de SE is de iPhone 6!!! En willen ze nog weer een keer doen over 2 jaar is t gerucht, doet mij denken aan fabrikanten als lada en trabant …..

  12. Nu er zoveel lekt hoeven we de Keynote ook niet meer te zien. Erg jammer. Ik kijk regelmatig op iculture vanwege nieuws. Maar ik hoef de geruchten niet te lezen. Het speciale van de Keynote is vaak de verrassing. Kunnen jullie geruchten ook onder een tabblad zetten op jullie site? Dan zie ik het niet direct. De laatste tijd lees ik ook veel geruchten op geruchten.

  13. Origineel geplaatst door Jasper
    Nu er zoveel lekt hoeven we de Keynote ook niet meer te zien. Erg jammer. Ik kijk regelmatig op iculture vanwege nieuws. Maar ik hoef de geruchten niet te lezen. Het speciale van de Keynote is vaak de verrassing. Kunnen jullie geruchten ook onder een tabblad zetten op jullie site? Dan zie ik het niet direct. De laatste tijd lees ik ook veel geruchten op geruchten.

    Je hoeft het artikel niet aan te klikken😀
    Maar soort spoiler alert?

  14. @Richard: niet aan te klikken? Dat hoeft geen eens. Headers en plaatsjes laten al veel zien. Ach ik ben nog van de generatie die de aankondiging van de iPod mee gemaakt. En ik kan je vertellen, dat is magie.

  15. Origineel geplaatst door Jasper
    Nu er zoveel lekt hoeven we de Keynote ook niet meer te zien. Erg jammer. Ik kijk regelmatig op iculture vanwege nieuws. Maar ik hoef de geruchten niet te lezen. Het speciale van de Keynote is vaak de verrassing. Kunnen jullie geruchten ook onder een tabblad zetten op jullie site? Dan zie ik het niet direct. De laatste tijd lees ik ook veel geruchten op geruchten.

    Precies dit

    Is toch niet interessant meer om te kijken? Alles is al uitgelekt

    Vroeger waren dit soort events echt leuk. Je wist gewoon niet hoe de next iPhone eruit kwam te zien. Dat was leuk!!

  16. @Dani: Vroeger is wel heel lang geleden dan. Ik kijk al naar de events en ook op iCulture vanaf de iPhone 5, en nog nooit meegemaakt dat het een totale verassing was.

  17. @Karst: En iculture wat minder zagers….😂
    Ik ben blij met het design, is tijdloos en kan jaren mee…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.