Reacties voor: iPhone 11-serie toont waarschuwing bij niet-origineel scherm

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zullen een waarschuwing vertonen als er een niet-origineel scherm is gebruikt voor de reparatie. Er verschijnt een melding "Unable to verify this iPhone has a genuine Apple display" bij het onderdeel Instellingen > Algemeen > Info.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik vind dit een goede oplossing om oplichters tegen te gaan.

    Duur betalen voor een “origineel” scherm, terwijl ‘t geen origineel scherm is!

  2. Is dit niet in strijd met allerlei wetgevingen? Technisch gezien heb je het toestel dus in een soort bruikleen net als je decoder van Ziggo. Na de contractperiode lever je het apparaat in.

  3. Voor een melding? Lijkt me niet.

  4. Het is wel een belangrijk verschil of dit alleen gaat om off-brand schermen die niet door Apple gemaakt zijn of dat dit gaat om schermen die niet origineel op de iPhone zat maar wel origineel van Apple is.

    Waarom noem ik dit? Omdat bij de batterij je er een originele Apple batterij in kan zetten en je alsnog deze melding krijgt. Dat is echt een slechte move van Apple.

  5. Goede ontwikkeling. Je wilt toch zeker zijn dat wanneer je voor originele onderdelen betaald je deze ook echt krijgt.

  6. Wanneer je er zelf voor kiest om goedkoop uit te zijn niet originele Apple onderdelen te gebruiken maakt het ook niet uit.
    Bijvoorbeeld wanneer je nog enkele maanden met je toestel wil doen omdat je wacht op de nieuwe iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.