Reacties voor: Bekijk de iPhone 11 met nieuwe camerabult van dichtbij [video]

Een nieuwe video geeft een goede indruk van hoe de 2019 iPhones eruit gaan zien. Zo wordt de nieuwe vierkante camerabult uitgebreid in beeld gebracht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Ze zullen toch zeker wel de kleur van die bult aanpassen aan de kleur van het toestel!? Anders zou dit weleens de lelijkste iPhone ever kunnen worden 😆

  2. Al sinds de 3g ben ik Iphone gebruiker, als dit echt de camera word, ga ik waarschijnlijk twijfelen om eens naar iets anders te kijken.
    Ik wacht nog even af betreft wat ze doen met de notch/fingerprint

  3. Dit is het kantelpunt jaar. Als dit het ‘design’ wordt dan snap ik heel goed waarom Johny Ive vertrokken is.

    Inspiratieloze toevoeging van extra cameralenzen.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Die jongen zegt would you skip this iPhone .

    Yes I will skip it.

    Denk dat t voor velen interessanter is op de toestellen van volgend jaar ( of zelfs op 2021) te wachten daar gaat meer vernieuwing zitten.

    Persoonlijk wil ik graag kleiner en een vriendelijkere prijs, zodat het toestel na een jaar gebruikt echt al betere prijzen krijgt, de se na 11 mnd gekocht voor 250€ de 8 poosje terug voor 319,-€.

    Fingers crossed dat er in maart een nieuwe 8 uitkomt dan is die 2 jaar later interessant voor mij.

    Een op de iPhone 5 gebaseerd toestel gaan we toch nooit weer zien, op de 8 (als t al gebeurd ) zal t ook maar 1 keer zijn, maar dat brengt mij en anderen al weer een heel eind in richting van 2025 zien we dan wel weer.

  6. Wauw, lijkt net of je een echte Android toestel vast hebt en dat voor een prijs van een iPhone.

  7. Origineel geplaatst door Piet
    Wauw, lijkt net of je een echte Android toestel vast hebt en dat voor een prijs van een iPhone.

    Dat was precies wat ik dacht. Een HTC uitstraling. Ik verwacht niet dat Apple dit gaat doen. Zowel dan weet je gelijk wat de toegevoegde waarde van Ivy binnen Apple was.

    Enfin, er gaat toch een hoesje om de buitenkant.

  8. Bult? Lijkt wel een camera eiland😂

  9. Ligt lekker stabiel op tafel

  10. .. had begrepen dat de camerauitsparing in/uit het glas van de achterzijde geïmplementeerd zou worden..

    Een soort van ‘uni-body’ like…😳
    Met opstaande glasrand.

  11. Das écht lelijk! Niet echt een apple-like design.
    Daar steekt de 3G en 3GS nog steeds ver bovenuit.
    En als je er zoveel geld voor neerlegt MOET het mooi genoeg zijn. Dasditnie!

  12. Dit is inderdaad super lelijk. Als dit het eindresultaat gaat zijn zal ik mijn X nog wat langer houden.

  13. Van een andere leverancier vinden we hel lelijk en onbehouwen. Maar als Apple het doet. Dan pikken we het wel. Ik ben met de notch al afgehaakt. Blunders van ontwerpen.

  14. Lelijk zeg. Integreer de canera’s dan maar in het Apple logo😉. Mocht dit het definitief ontwerp blijken, vermoed ik dat space grey of zwart het meest verkocht gaat worden. Dan valt het niet zo op…

  15. Bla bla bla gaat mij om het toestel en wat ik er mee kan doen hoe vaak kijk je naar de achterkant ( zit toch een hoesje omheen ) en wedden dat er gewoon weer miljoenen van verkocht gaan worden. En de toptoestellen met Android kosten ook + 1000€ dus blijf wel bij Apple

  16. Ze weten nog niet zeker hoe de iPhone 11 eruit gaat zien. Dat zijn allemaal speculaties.

  17. Boh die bult is echt lelijk. Ze zullen echt met een killer feature moeten komen als ik die Iphone 11 willen kopen óf de prijs moet drastisch omlaag.

  18. Origineel geplaatst door Jan
    Dit is inderdaad super lelijk. Als dit het eindresultaat gaat zijn zal ik mijn X nog wat langer houden.

    Dat zou ik sowieso doen! Wacht lekker op de iPhone met 5G in 2020. De iPhone X is echt nog een top telefoon.

  19. Ik denk dat de verkoop tegen zal vallen.
    Er is bijna niets veranderd alleen een paar kleine aanpassingen wat ze jaren geleden ook met de 6s hebben gedaan en daar hebben ze heel veel geld aan verdiend.
    Ik denk niet dat de mensen hier niet in zullen trappen, ik zelf heb een iPhone xs max en zal deze niet gaan kopen want die kleine aanpassingen hoef ik niet.

  20. Van Apple verwacht je ook een gelikt ontwerp.
    En daar betaal je ook voor. Dat mag.
    Maar als dit het definitieve model wordt… een dik vierkant kookeiland achterop. Met daar nog schuin onder, geheel buiten elke verhouding, het Apple symbool.
    Triest.

  21. Afwachten wat het wordt, allemaal speculaties. Vind het veel interessanter om te zien wat je met al die camera’s kunt doen dan de vorm van de camera bult die toch op de achterkant zit.

  22. Wanneer gaan ze nou eens een kleiner toestel maken. Stop! STOP STOP! Maak nu eens gewoon weer wat kleinere toestelen zoals de iPhone SE en een iPhone 8 met volledige screenratio. Niet de iPhone X die bijna 1KG weegt en een notch heeft. Dingen worden steeds groter, zolang dat niet gebeurd. Komt er geen enkel iPhone meer in huis.

    Er is een grote groep gebruikers die nog steeds wachten op toestel kleiner dan de iPhone X(S).

  23. Mijn iPhone 6 plus kan niet meer geüpdate worden naar IOS13, dus ik ben van plan om de nieuwe iPhone te gaan kopen. En vanwege de betere camera’s in het nieuwe model, ga ik niet kiezen voor het aanschaffen van een 10s of 10r.

  24. Ik geloof er niet veel van dat dit hem gaat worden, als het wel zo is dan sla ik hem wel over want dat gaan ze maar één keer doen als het al gebeurt. Ik doe het nu nog met een iPhone 7 plus 128Gb en zolang de batterij het nog goed doet verander ik nog niet want de verschillen zijn te verwaarlozen.

  25. Nou als dit nieuwe iPhone wordt dan is het voor het eerst in me leven dat ik een android tel koop want dit is model is spuug lelijk en ik heb alle modellen gehad van iPhone Apple kom eens met wat vernieuwing in plaats dat eiland achterop te plakken

  26. Apple stond een tijd voor baanbrekend design. Dat is een aantal jaren geleden ten koste gegaan van technologische ontwikkeling. Nu zal de voorsprong wel mega moeten worden wil ik hier geld voor betalen!!
    Steve Jobs zal wel huilen in de hemel(of hel)!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.