Reacties voor: Opnieuw aanwijzingen voor snellere USB-C-oplader bij iPhone 11

Er is opnieuw een bron die beweert dat je bij de iPhone 11 een USB-C-oplader krijgt, in plaats van de standaard 5W-lader met USB-A. Dat zou ook betekenen dat je bij deze nieuwe toestellen voor het eerst een Lightning-naar-USB-C-kabel krijgt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Grotere en dus snellere lader: prima! Is echt nodig, zeker bij de grotere iPhones van tegenwoordig. Ik gebruik al jaren een 15Watt iPadlader voor mijn iPhones. Maar USB-C: liever niet. Vind ik niks.

  2. Tja, als ze een zwaardere lichtnet adapters mee gaan leveren is de kans groot dat er aan de andere kant van de kabel alvast USB-C komt te zitten. (Hoewel een 12W USB-A lader ook zou kunnen, maar dat hadden ze jaren geleden al kunnen doen.)

    En als ze voor een lichtnet adapter met USB-C kiezen ipv USB-A, is de kans ook groot dat die meer vermogen kan leveren. Dus dat is van tweeën een.

    En het mag ook wel voor premium toestellen. Dat die dingen los €35 en €25 kosten zegt hooguit iets over je besparing als je die er nog los bij zou willen kopen. De 5W USB-A lader kost bij Apple los ook €25. En voor die kabel zou je hetzelfde betalen.

  3. Zou ik daarmee ook mijn iPhone SE snel kunnen opladen?

  4. @Bep: Helaas niet want snel-laden kan pas vanaf de iPhone 8. Voorgaande modellen dus ondersteunen snel-laden niet.

  5. Origineel geplaatst door Bep
    Zou ik daarmee ook mijn iPhone SE snel kunnen opladen?

    Nee, dat kan alleen met iPhone 10 en hoger, misschien ook nog de 8, maar de SE zeker niet.

  6. @Macaanzee: mag ik vragen waarom jij USB-C (nog) niets vindt?
    Ideaal om voor alles zelfde kabel te kunnen gebruiken, nooit te hoeven kijken hoe je hem in de poort moet stoppen en je apparaten snel te kunnen laden toch?

  7. En 18 Watt noemen ze snel bij Apple? Hahaha.. kom op zeg. 18 Watt is zooooooo 2017.
    Dan duurt het nog 2 uur voor je iphone is opgeladen.

    Doe mij maar een Note 10 met 45 Watt. FF eten en m’n Note kan de hele dag weer mee.

  8. Origineel geplaatst door Jos
    @Macaanzee: mag ik vragen waarom jij USB-C (nog) niets vindt?

    Mijn Samsung van het werk heeft het, en de USB C heeft nog een klein printplaatje in het midden. Hier gaat de plug er niet lekker in. Iets of wat scheef en je zit tegen de printplaat.
    Ideaal om voor alles zelfde kabel te kunnen gebruiken, nooit te hoeven kijken hoe je hem in de poort moet stoppen en je apparaten snel te kunnen laden toch?

  9. Dit is hoogstwaarschijnlijk onzin. Alle leaks lijken er op dat Apple dit nog niet over stapt naar USB-C. Ze verdienen hier ieder jaar te veel geld, vandaar veranderen ze niet naar USB-C

  10. De nieuwe oplader bij de iphone 11 pro is idd veel sneller, en werkt ook perfect op de iphone x

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.