Reacties voor: iPhone 11 teardown toont geen onderdelen voor tweezijdig opladen

Eerder kon je al lezen over de iPhone 11 Pro teardown, waarbij enkele onderdelen werden gevonden voor tweezijdig opladen. Nu is de gewone iPhone 11 aan de beurt, de smartphone voor iedereen. Opvallend is dat daarin de benodigde onderdelen ontbreken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik snap niet dat Apple nog blijft volhouden dat er nooit tweezijdig laden in de Pro was gepland. Een grotere batterij, een tweede kabel en een extra printplaat zegt toch genoeg. Misschien willen ze het nog als verrassing uit de hoge hoed laten komen als de software gereed is.

  2. Origineel geplaatst door JK
    Ik snap niet dat Apple nog blijft volhouden dat er nooit tweezijdig laden in de Pro was gepland. Een grotere batterij, een tweede kabel en een extra printplaat zegt toch genoeg. Misschien willen ze het nog als verrassing uit de hoge hoed laten komen als de software gereed is.

    Apple heeft noch bevestigd noch ontkent dat tweezijdig opladen geplanned was… dus ik weet niet hoe je hierbij komt? Ze gaan simpelweg niet in op plannen die het niet gehaald hebben, want dan kunnen ze bezig blijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.