Reacties voor: Deze zeldzame iPhone 11 Pro werd voor 2300 euro verkocht

Logo staat scheef
Als je een iPhone koopt wil je dat alles perfect is: geen krassen of deukjes, een krasvrij scherm en een doosje dat niet te veel beschadigd is. Of het logo goed in het midden staat, is iets waar je niet eens naar kijkt. Dat is vanzelfsprekend - behalve bij deze iPhone 11 Pro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Gaat vast om een AliExpress achterkant van een paar euro😂

  2. Nooit aan gedacht om na te kijken of een logo recht zit.. Even gekeken naar de modellen die hier nog staan, maar op het oog zitten ze allemaal goed.

  3. Misschien ben ik ouderwets maar ik snap echt niet waarom mensen hier zoveel geld voor over hebben.

  4. @Bigbrothers2000: Zeldzaam foutje 😉

  5. Toch ben ik benieuwd wie er na het lezen van dit artikel zijn iPhone omdraaide en toch even kijk als het bij hen wel goed staat.

  6. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Toch ben ik benieuwd wie er na het lezen van dit artikel zijn iPhone omdraaide en toch even kijk als het bij hen wel goed staat.

    Ik niet iig…

  7. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Toch ben ik benieuwd wie er na het lezen van dit artikel zijn iPhone omdraaide en toch even kijk als het bij hen wel goed staat.

    Ik dus…. 😄. Helaas is mijn iPhone 11 Pro gewoon zoals het hoort.

    Ik had hem waarschijnlijk verkocht aan de hoogste bieder…. 🧐

  8. Wie heeft hiervan de authenticiteit gecontroleerd? Sorry, maar lijkt meer op AliExpress achterkant en dan verkopen voor real deal is ook een truc. 🤨

  9. Ik heb een iPad 2017, ook met scheve tekst op de achterkant. Volgens dat Twitter account was hij wel 800 dollar waard! Wilt iemand mijne misschien overkopen?😅😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.