Reacties voor: Sommige iPhone-bezitters klagen over groen scherm

Een klein percentage van de iPhone 11-bezitters klagen dat hun scherm een groene tint laat zien. De groene tint is korte tijd te zien na het ontgrendelen van het toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Heb met m’n iPhone 11 Pro ook dit probleem. Vooral wanneer night shift en de dark modus beide zijn ingeschakeld. Bij het uitschakelen van de dark modus is dit probleem niet meer aanwezig, eenmaal weer ingeschakeld is het weer terug. Op het forum van Apple is er ook al een en ander over te lezen…

  2. Ik heb dit ook op mijn iPhone 11 Pro en zat eraan te denken om ermee naar de Apple store te gaan maar deze is (helaas) nog dicht. Bij mij is het echter al sinds eind februari toen ik het toestel kocht, dus al langer dan 13.4.1. 13.3.1 zelfs, als ik even de iOS release data heb gezien. Zijn er nog meer mensen die dit ook hebben?

  3. Misschien moeten die mensen tru tone uitzetten

  4. Ik dacht dit dus laatst ook te hebben op mijn iPhone X. Twijfelde even of ik niet gewoon Night Shift aan had staan maar dat bleek niet zo te zijn. Daarna is het mij niet meer opgevallen.

  5. Eerste generatie iPhone X had dit ook. Als je het display dimde tot de laagste %. Heel apart. Heb toen na een half jaar een nieuw display gehad, die had t niet. Vriend van me had t ook toen.

  6. Ook een paar keer gehad op de 11 Pro. Het was snel weer weg dus weinig last van.

  7. En Windows gebruikers klagen over blauw scherm😂

  8. Past goed bij de middernacht groene 11 Pro, heuse designers daar bij Apple

  9. Laten we ons nu concentreren op de 2020 generatie. De generatie X (jaren oud) staat niet meer centraal. Apple concentreert zich gelukkig op een eindelijk gehele re-design met echt nieuwe functies. De tijd van de X inclusief alle face lifts zit er op. September mag komen, gaat mijn X eruit.

  10. Eerlijk gezegd viel mij dit al op in september toen ik de 11 Pro Max aanschafte en in mijn geval was het wanneer ik de nieuwe wallpapers van Apple op mijn scherm had.

    Ik dacht dat het een hardware issue was, maar mijn telefoon is in december omgeruild en daar zit het ook op als ik de live wallpapers op heb staan.

  11. Ik merk dat mijn scherm vlak na het ontgrendelen een flikker geeft, alsof hij opeens een paar tinten helderder wordt.
    Persoonlijk vermoed ik dat het met Night Shift te maken heeft, want overdag zie ik het voor zover ik me kan herinneren niet.
    En ook dit merk ik na de update naar 13.4.1.

  12. Net of het een enorme probleem is, beter dit dan dat je scherm zwart wordt toch. Mensen kunnen ook zuren om te zuren!

  13. Ik heb een iPhone X en heb het zelfde probleem! Komt niet vaak voor, maar viel me wel op dat het idd bij night shift voorkomt

  14. Ik heb het ook inderdaad het is soms niet elke dag, maar niet storend ofzo.
    Ik heb het ook al enige tijd ja hoe lang geen idee, maar het is niet storend verdwijnt inderdaad na enkele seconden weer.

  15. Origineel geplaatst door Wesley
    Ik dacht dit dus laatst ook te hebben op mijn iPhone X. Twijfelde even of ik niet gewoon Night Shift aan had staan maar dat bleek niet zo te zijn. Daarna is het mij niet meer opgevallen.

    Precies dit dus en ik maar zeggen thuis en uitleggen en ik kon het zelf niet meer reproduceren of een screenshot van maken. Ben dus niet gek haha. Bezit zelf een iPhone X

  16. Tijdelijk probleem, iPhone heeft last van het Corona virus.
    Als er een vaccin is is het opgelost, .. Bill is er mee bezig 😬

  17. (Red.) Probleem opgelost in iOS 13.6.1.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.