Reacties voor: Zo krachtig is de camera van de iPhone 11 (volgens de expert van Halide)

De makers van de Halide-app hebben uitgebreid gekeken naar de camera in de nieuwe iPhones. Sebastiaan de With, maker van de bekende camera-app heeft alle details van de hardware op een rijtje gezet en vergelijkt het met de iPhone XS. Wat levert het op? In ieder geval een mooie video!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Mooi filmpje!!

  2. Ik ben benieuwd of al die software verbeteringen in IOS 13 voor foto’s en video nu alleen gaan werken op de nieuwste toestellen of ook op oudere zoals iPhone 7, 8 en X.
    Dat zijn ook toestellen met een flinke CPU dus die zullen misschien iets langer doen over dingen maar het zal toch niet zo zijn dat alle “oudere” toestellen op dit vlak buiten de boot vallen.

  3. Ik ben benieuwd of al die software verbeteringen in IOS 13 voor foto’s en video nu alleen gaan werken op de nieuwste toestellen of ook op oudere zoals iPhone 7, 8 en X.
    Dat zijn ook toestellen met een flinke CPU dus die zullen misschien iets langer doen over dingen maar het zal toch niet zo zijn dat alle “oudere” toestellen op dit vlak buiten de boot vallen.

  4. Mooie video, goed gedraaid en strak gemonteerd. De filmer heeft wel een stabilizer gebruikt, is ook in een shot in spiegelbeeld zichtbaar. Zo te zien de nieuwe DJI Osmo mobile 3. Was benieuwd naar de verbeterde cine stabilisatie van de 11, maar dan zal ik nog even tot vrijdag moeten wachten tot mijn 11 pro hopelijk wordt geleverd 🙂

  5. (Red.) Informatie over de supergroothoek en telefoto-lens aangepast.

  6. In de Keynote kwam de app voorbij dat ze dat bandje aan het filmen waren met de Pro. Meerdere beelden tegelijk. Ik geloof dat dat nog moest uitkomen. Iemand een idee hoe dat ook alweer heette??

  7. Ben vooral benieuwd naar een echt vergelijk van foto’s gemaakt op een iPhone 11 (niet pro) en de XS als ze allebei op iOS13 draaien. Verschil is volgens mij niet zo groot, buiten misschien de nachfmodus dan.

  8. Wat ik dan zo jammer vind is dat je een 4K video van een niet op 4K kan bekijken op een iphone of apple tv 4K…

    Wanneer is dat codec probleem nou eens opgelost?

  9. @Patrik: Al beschikbaar. Filmic Pro.

  10. Origineel geplaatst door Patrik
    In de Keynote kwam de app voorbij dat ze dat bandje aan het filmen waren met de Pro. Meerdere beelden tegelijk. Ik geloof dat dat nog moest uitkomen. Iemand een idee hoe dat ook alweer heette??

    Filmic Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.