Reacties voor: De iPhone is 10 jaar, what’s next voor Apple?

De verjaardag van de iPhone is een goede reden om terug te kijken, maar stiekem is het veel interessanter om vooruit te kijken. Waar gaat Apple heen? En welke rol speelt de iPhone hierin?
Lees het complete artikel → De iPhone is 10 jaar, what’s next voor Apple?
Elger van der Wel -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik hoef niet uit te leggen hoeveel we doen op onze smartphone

    Mijne pas 1 uur en 48 min gebruikt en 11 uur en 38min stand-by, dus hoezo we doen er veel op ? haha

  2. What’s Next?

    Een andere CEO wellicht?

  3. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    What’s Next?

    Een andere CEO wellicht?

    Ik zou niet weten waarom. Apple heeft het nog nooit zo goed gedaan als onder Tim Cook.
    Innovatief? Zeker niet. Maar onderaan de streep gaat het om de keiharde knaken en Cook is een business man als geen ander.

  4. Mijn compliment voor dit uitstekende artikel dat veel ontwikkelingen hoogover maar toch heel duidelijk beschrijft.

  5. @Referix: Ja net als Trump. Ze verwisselen of weghalen zou de wereld anders maken (“alleen maar beter” durf ik hier niet te zeggen, maar de vader van de gedachte laat zich raden)

  6. Grappig hoe ik tot bezit ben gekomen van de Apple Watch. Ik weet nog wel dat ik meer begon met sporten, maar ik voerde altijd alles handmatig in mijn telefoon. Toen de Apple Watch 2 werd aangekondigd als onder andere een sporthorloge + de GPS functie, was het voor mij een no-brainer deze te kopen. Nu begint de shine er wel weer vanaf te raken. Beetje veredelt sporthorloge? Misschien, soms, maar wanneer ik weer is mijn Havok Timepiece British Green Racer om mijn pols heb betrap ik me erop dat ik verwacht op het verlengde van mijn smartphone te kijken!

    Toch kijk ik uit naar de vernieuwingen in de volgende watches (of slimme bandjes voor analoge horloges) op het gebied van gezondheid. Het bevalt me wel, gezonder leven, en je er bewuster van zijn met de data voor je neus!

  7. @Apptipper: Absoluut eens! Heel goed geschreven stuk. Ik ben heel benieuwd naar de toekomst. Van mij mag het beginnen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.