Reacties voor: iPc v1.3 ingediend bij Apple: fast-app switching en Retina Display

Een update van onze eigen iPc-applicatie is ingediend bij Apple. In versie 1.3 kun je ondersteuning voor fast-app switching (multitasking) en Retina Display-support verwachten.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 39 reacties

  1. Op mijn niet jailbroken 3GS deed ie het niet.. Hij crashte altijd. Is dit ook gefixt? (:

  2. Top, fijn dat er duidelijkheid is over ios4, iphpne4 en ipad in jullie app.

  3. Nu maar hopen dat hij snel gekeurd word 🙂

  4. Ben benieuwd naar de eerste reactie ‘Ik kan de update nog niet vinden’ 😀

    Ontopic, goed nieuws!

  5. Betekent support voor retina display dat de iphone app op de ipad er ook een stuk beter uitziet?

  6. Een retina icon zou ook fijn zijn!

  7. Dat de iPad nieuws wordt geïntegreerd is leuk, maar zorg er wel voor dat je er ook voor kan kiezen alleen iPhone nieuws te lezen.

    Verder het forum is nu niet zo makkelijk via de app. Je kan e tekst niet terug lezen als je iets hebt getypt. En als je terug naar onderwerpen wilt moet je 3 uur naar boven scrollen.

    Dat mag van mij beter, verder geweldige App. Ik heb 4 sterren gedaan.

  8. Ja op mijn ipad lijkt het net of ik blind ben zo groot zijn de letters
    🙂 en ik wil van het ipc logo een mooie metale sleutelhanger hebben, gratis bij een jaar abo

  9. Is het nogsteeds zo dat de laad tijden vrij lang zijn. Als ie lang aan het laden was en je terug klikte en het nieuwsbericht dan weer aan klikte deed ie het wel meteen?

  10. We schakelen dat nieuws meteen weer in zodra de app door Apple is goedgekeurd, waarbij we uiteraard hopen dat die goedkeuring zo snel mogelijk gebeurt.

    oef, is dat geen reden voor afwijzing? Is er geen regel dat de functionaliteit niet mag wijzigen na goedkeuring van Apple?

  11. @Whacko: iPhoneclub zou wel zorgen dat er geen jailbreak en unlock nieuws naar de app wordt gestuurd tijdens het goedkeuring proces. Zodra hij is goedgekeurd, dan wordt het nieuws weer hervat.

    Je wijzigt de funcite niet, maar je past gewoon tijdelijk het nieuws aan..

  12. Fijn te horen dat er ‘eindelijk’ fast swapping (TSR) mogelijk is. Hiervoor week ik meestal uit naar de webvariant van IPC (met name om gratis apps te downloaden die in een lijst opgesomd staan).

    Ook hoop ik dat de bug is opgelost die berichten van verschillende topics door elkaar gooit wanneer je een topic als favoriet toevoegt.

    Verder blijft het een geweldige app met dito content en redacteurs!!! 😉

  13. Hoop dat apple nederland niet dit lezen van de tijdelijk block van jailbreak nieuwes , multi tasking is wel leuk geen wachten meer , hoop dat hij snel uit is

  14. Goed nieuws over de update dames en heren! Complimenten voor steeds die leuke, interessante berichten. Lekker leesbaar en ook nog in vrijwel foutloos Nederlands 🙂 Keep up the good work!
    Komt de tuimelfunctie (landscape) ook beschikbaar?

  15. Ik vind het een gemiste kans dat er niet gelijk een iPad versie uitkomt. Ik vind het gebruik van iPhone versies van nieuwsprogramma’s op de iPad dermate beperkt en “gammel” dat ik ze niet eens meer installeer op de iPad.

    Ik durf ook haast te voorspellen dat zodra dat JB/Unlock nieuws er wel komt de app zeer snel verdwenen is en ook is de kans groot dat ze dan gelijk geen toek. versies meer accepteren.

    Ze zijn nu gewaarschuwd wat ze te wachten staat.

  16. Hier zat ik op te wachten!
    Ga zo door

  17. Super ik kan niet wachten tot hij goedgekeurd is.

  18. Yes eindelijk.
    Tof heb er zin in

  19. nu de ipad versie nog, nieuws sites/rss feeds doe ik sinds ik de ipad heb alleen nog maar op de ipad, jammer als ik dan voor iphoneclub de iphone moet pakken.

  20. @nibs: En jij denkt dat Apple Nederland deze site niet kent? En je denkt ook dat die mensen van Apple Nederland niet weten dat hier unlock en jailbreak nieuws wordt besproken?

    Je wilt bij het goedkeuren gewoon zo min mogelijk in contact komen met de grillen en grollen van Apples goedkeuring. Het tijdelijk uitschakelen zou voor de goedkeuring enorm kunnen helpen (anders werd het misschien ook wel goedgekeurd, maar duurt het langer…)

  21. Heeeel jammer

    Ik zou graag een iPad versie zien van IPC
    Al was het maar dat deze versie niet “kantelt”

  22. Jippie!! Goed nieuws!

  23. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn: @Nick – Die bug is mij niet bekend. Zou je die via ons contactformulier willen melden met uitleg wat er precies gebeurt en hoe we het kunnen reproduceren?

    Okee zal ik even doen.

  24. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Makkiej — Je kunt op je iPad nog steeds prima de iPhone-versie gebruiken. Het ziet er alleen minder fraai uit omdat de app niet optimaal is aangepast voor de iPad.

    Sorry, maar mag ik even een teiltje?

    (Ooit als eens een tekstapplicatie gemaakt voor de iPhone gezien op een iPad?)

  25. wat een gezeur ben gewoon tevreden dat er überhaupt een upate komt!

  26. @Jean-Paul Horn:

    “… minder mooi …” een eufemisme want het ziet er gewoon dramatisch slecht uit. Zodanig slecht dat langer dan enkele minuten lezen hoofdpijn tot gevolg heeft. Ook werkt kantelen niet bij gebruik op een iPad (waarschijnlijk omdat het lezen nog erger zou worden).

    Wees gewoon eerlijk: voor lezen van niwus is de iPad de norm en de iPhone achterhaald tenzij het gaat om vluchtig en kortstondig gebruik.

    Zie voorbeelden als Nu, Telegraaf en vele andere Media.

  27. Eindelijk Fast app switching. Te laat maar eindelijk toch. Zeker met die gratis apps die je kan downlaoden was het best irritant steeds opnieuw opstarten. Daarbij is ipc ook niet bepaald snel met opstarten.

    @Viermaal raden
    Je gelooft toch zelf niet dat de iPad de standaard word. Die word er niet genoeg voor verkocht en dat zal ook nooit gebeuren.

  28. Misschien een idee om het iPad nieuws als extra button onder aan het menu toe te voegen heb je ipc en ipadplanet in èèn;) lijkt mij wel handig, en als je het niet wilt je kan die knopjes veranderen bij instellingen! Ook landscape mode vind ik een goede! Voor de rest geen requests, keep up the good work!!

  29. Draait de nieuwe versie ook op firmware anders dan iOS 4.0 en hoger?

    De jongens & meisjes van Nu.nl waren dit “vergeten” bij de laatste update.

  30. Kijk dit is nou groots nieuws!
    Gelukkig wordt ik goed geïnformeerd op de iPod keynote 🙂

  31. @Nath_dan: Nee, ik heb het zelfde probleem. Heb er zelfs een video van gemaakt maar werd helaas genegeerd.
    https://www.iculture.nl/forum/f8/applicaties/f63/app-store-programmas/f71/problemen-app-store-app-store-applicaties/54108-problemen-de-ipc-app-2.html#post476603
    (Toen der tijd nog niet gejailbreakt, nu wel.)

  32. Zojuist ook de ipc app geupdate. Wil bij mij ook niet draaien. Hoofdscherm komt even op en dan crasht ie. Staat dan nog wel in de taskswitcher maar wanneer je die dan probeert zelfde verhaal crasht weer bij beginscherm. (draai met een jb) op 4.0.1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.