Reacties voor: Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iPadOS 14

Wat brengt iPadOS 14 dit jaar? In deze vooruitblik op iPadOS 14 nemen we onze verwachtingen met je door. Komen er nieuwe verbeteringen voor de multitasking of heeft Apple nog verrassingen in petto?
Lees het complete artikel → Aftellen naar WWDC: Vooruitblik op iPadOS 14
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Wat enorm bij veel professionele gebruikers maar ook de gewone gebruikers leuk zou zijn is de aanpassing van de tekst lettertype en zeker ook de handtekening bij mailberichten. Leuke Logo’, Emogie, foto en dergelijke geeft een meer professionele uitstraling. Een persoonlijke touch aan je mails zou gewoon voor iedereen leuk zijn.

  2. Mijn wens zal niet uitkomen, maar ik zou wensen dat het tekstediten weer zo gaat als op de iPhone. Je maakt een spelrfout zoals ik nu dus doe. Op de iPhone zet je met je vinger de cursor even voor de f en de foutieve r is zo weggehaald. Op de iPad gaat het op een manier waar ik niet aan kan wennen (heel de cursor vanaf een spatie terugslepen tot de juiste positie). Onbegrijpelijk dat hier voor gekozen is.

  3. Ik snap niet dat het nog steeds niet mogelijk is om iPhone Apps in landscape mode te gebruiken op de iPad. (Net zo als een Slide-Over zeg maar). Dus ik hoop ook op een dergelijke feature, ooit.

  4. Apple zouden jullie t niet makkelijk vinden om de batterij icoontje ook te vernieuwen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.