Reacties voor: Dit zijn volgens ons de beste functies in iPadOS 14

Apple heeft in iPadOS 14 speciale functies voor de iPad toegevoegd. Maar welke springen er nu echt uit? Vooral liefhebbers van de Apple Pencil komen aan hun trekken!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Mijn grootste teleurstelling is het ontbreken van multiuser support of op zijn minst in de foto app voor een ander iCloud account te kunnen kiezen. Apple gaat wederom voor maximale verkoop van devices.

  2. Wat ik ronduit ergerlijk vind is het gebruik van het mini toetsenbord in combinatie met de apple pencil.
    Ik mis de optie om het standaard toetsenbord op mijn iPad Pro te kunnen gebruiken.
    Ik vind de update geen succes.

  3. Gelukkig geen app bibliotheek, want dat is de grootste muskleun van iOS14. Waarom begint Apple in hemelsnaam Android achterna te lopen???

  4. Ik merk dat ik iPadOS erg vind tegenvallen. Zeker als je het vergelijkt met iOS. Een gemiste kans is het bijvoorbeeld geweest dat de widgets niet écht op je homescreen te zetten zijn, zoals wel kan op je iPhone. Daarnaast vind ik het jammer dat je geen apps kan verplaatsen naar de appbibliotheek of een beginscherm kan verbergen.

    Genoeg ruimte voor verbetering dus!

  5. Ik heb wel iOS 14 geïnstalleerd op iPhone 11 en watchOS 7 op S5, maar wacht nog even met het updaten naar iPadOS14. Zie geen noodzaak of direct voordeel om dat nu al te doen.

  6. Iemand ervaring hoe iPad OS 14 is op de iPad Pro 2016? Ik twijfel om te upgraden mocht de iPad traag worden. Nu werkt die nog perfect.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.