Reacties voor: iPadOS 13.1 beta 3 nu beschikbaar voor ontwikkelaars

Apple heeft de derde beta uitgebracht van iPadOS 13. In dit artikel lees je alles over de ontwikkelaarsbeta's en publieke beta's die in de loop van de tijd zullen verschijnen.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Deze komt meteen met een bug op de iPad. Als je een folder aantikt en deze opent, zweven de iconen gewoon op je scherm zonder geblurde achtergrond.

  2. Origineel geplaatst door Tim
    Deze komt meteen met een bug op de iPad. Als je een folder aantikt en deze opent, zweven de iconen gewoon op je scherm zonder geblurde achtergrond.

    Geen probleem mee hier op iPad Pro 12,9 2018.
    Mss even herstarten?

  3. Dit wordt sowieso een zootje… Ik vind de betas van iPad OS 12 en iOS 13 heel erg slecht. Waarom ze dan nu parallel een beta uitbrengen, is me een raadsel. Development-wise moet dit ook een hel zijn, qua beheren van branches enz.

  4. Dat wordt interessant. Want wanneer je bent aangemeld voor het betaprogramma, krijg je dan automatisch de beta’s door elkaar heen aangeboden om te installeren?

  5. (Red.) iPadOS 13.1 publieke beta 1 is nu te downloaden.

  6. Gaat iOS 13 beta voortaan naar 13.1 of komt er nog aparte iOS 13 beta? Ik wil namelijk na iOS 13 GM stoppen met updaten.

  7. Origineel geplaatst door Nisayatsu
    Gaat iOS 13 beta voortaan naar 13.1 of komt er nog aparte iOS 13 beta? Ik wil namelijk na iOS 13 GM stoppen met updaten.

    Ja ik heb precies hetzelfde, erg raar dit.

  8. Origineel geplaatst door Nisayatsu
    Gaat iOS 13 beta voortaan naar 13.1 of komt er nog aparte iOS 13 beta? Ik wil namelijk na iOS 13 GM stoppen met updaten.

    Origineel geplaatst door Niels
    Ja ik heb precies hetzelfde, erg raar dit.

    Ik denk het niet.

  9. @Tim: Hier hetzelfde probleem op iPad Air 2. Herstarten helpt niet.

  10. (Red.) iPadOS 13.1 beta 2 is nu te downloaden.

  11. @Nisayatsu: Nee je krijgt geen optie om te kiezen. Als je wil stoppen, verwijder dan je beta-profiel. In september kan je gewoon updaten naar iOS 13. Dat doe ik ook.

  12. De Public Beta 2 van 13.1 is nu ook beschikbaar

  13. Bug in iPadOS. als je de ipad kantelt naar verticaal, dan blijft er een groene balk staan. terug naar horizontaal verdwijnt de balk weer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.