Reacties voor: iPadclub opent partnershop voor iPad-accessoires

iPadclub opent vandaag een accessoireshop, via onze partner iFoniq. In de shop zijn iPad-accessoires van alle bekende merken te vinden. Eerder lanceerden wij samen met iFoniq al een accessoireshop voor iPhone en iPod touch.
Lees het complete artikel โ†’ iPadclub opent partnershop voor iPad-accessoires
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Hardstikke mooi.
    Alleen jammer dat ik net gisteren een iPad hoes heb besteld bij een andere webshop. Anders had ik hier wel een Fabrix hoes besteld. Net te laat voor mij dus, helaas.

  2. Zeer mooi! Ik was van plan de case van Marware te bestellen deze week, bedrag staat morgen op paypal dus als alles hier vlotjes verloopt en deze snel ter beschikking komt bestel ik hem zeker hier!

  3. Zeker goed ๐Ÿ™‚

  4. Heb hem vandaag binnen gekregen via een Nederlands bedrijf dat vanuit Duitsland verzend: Heb hem vandaag reeds binnen gekregen via: http://www.ebookreaderstore.nl/apple-ipad-nederlands-talig-geleverd-vanuit-duitsl.html ietsie duurder dan dat ik wacht tot dat ie in Nederland is, maar vind het wel de moeite waard. Levering ging snel slechts 4 dagen! Wel wat duurder dan dat ik wacht tot het in Nederland is, maar als GadGetFreak ga ik daar dus NIET op wachten ๐Ÿ˜€ Aanrader dus!

  5. Heb hem vandaag binnen gekregen via een Nederlands bedrijf dat vanuit Duitsland verzend

    @harold; een beetje duurder? ongeveer 20% duurder bedoel je

  6. nou ik moet zeggen die van iphoneclub vond ik tegenvallen maar deze is echt top jongens

  7. @sty: cker vet

  8. meteen een hoes besteld met credit card ging allemaal heel erg simpel je hoeft nieteens een account te maken. Binnen 1 werkdag verzonden dus ook lekker vlot, ik zie mijn hoes tegemoet.

  9. Doe mij maar een iPad dock die lijkt op de Sony internet TV, dan koop ik hem meteen!

  10. Geweldig heb meteen switch easy nude clear besteld! beetje berscherming kan me ipadje wel gebruiken. ๐Ÿ˜€

  11. Is het dan nu het juiste moment om mijn accessories ipad domein namen te verkopen ๐Ÿ™‚

  12. Gaaf idee, mooie shop. Alleen waar slaan de prijzen van cases op!? Vanaf 45,– EURO?

  13. En nu nog wachten op een eigen Ipad forum…….

  14. Aardig detail: de http://www.ebookreaderstore.nl link eerder in de reacties bovenaan is niet meer bereikbaar, die hebben dus ook een brief van de advocaat gehad.

    Vrije handel in EU landen gaat blijkbaar dus toch niet op!

  15. gister de griffin jumper case besteld vandaag ontvangen en het is precies wat ik zochtik moet alleen nog even wennen aan het feit dat de case vrij stak zit maar de binnenvoering is heel erg zacht.

  16. Zorgen jullie er wel voor dat er ook vanaf de iPad te bestellen is? Ik heb ooit in de iPhone shop wat besteld vanaf mijn iPhone, maar daar kon ik met geen mogelijkheid betalen…
    Toen ik het later op de PC nogmaals wilde proberen was het artikel uitverkocht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.