Reacties voor: iPadclub gaat op Twitter verhuizen naar @iCulture

iPadclub is vannacht overgestapt naar het nieuwe Twitter-account @iCulture. Volg daarom @iCulture als je geen tweet over iPad en ander iOS-nieuws wilt missen!

Reacties: 5 reacties

  1. In mijn ogen een hele goede ontwikkeling. Er is in het nieuws op iphoneclub en ipadclub een hoop overlap wat dan goed overzichtelijk op een site te vinden is.

  2. het word dus hetzelfde als macworld

  3. ik vind het jammer, ik wil puur en alleen ipad nieuws zien. Gelukkig zijn er nog twee rasechte ipadsites over dan: ipadblogs.nl en ipadinfo.nl. Totdat ook zij besluiten hetzelfde te doen natuurlijk 🙂

  4. Origineel geplaatst door sander
    ik vind het jammer, ik wil puur en alleen ipad nieuws zien. Gelukkig zijn er nog twee rasechte ipadsites over dan: ipadblogs.nl en ipadinfo.nl. Totdat ook zij besluiten hetzelfde te doen natuurlijk

    Dan lees je toch alleen wat je interesseert? Ik heb er het volste vertrouwen in dat ze hier het onderscheid tussen verschillende categorieën wel duidelijk maken. Op nu.nl ben ik ook alleen geïnteresseerd in techniek en wetenschap. Toch staat het vol met onzin als voetbal, roddelpraat, politiek, economie en noem maar op. Maakt helemaal niets uit, dankzij duidelijke categorieën. Ik weet zeker dat je zometeen op iCulture ook duidelijk alleen iPad nieuws kunt filteren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.