Reacties voor: iPad vervangt televisie als babysitter

Vroeger werd wel gezegd dat de televisie een babysitter is voor kinderen. Je hebt op zondagochtend geen zin om vroeg op te staan, maar de kids zitten al om 6:00 uur te jengelen om een spelletje te doen. Je zet ze voor de televisie en ze zijn weer een uurtje zoet. Zo ging het een […]
Lees het complete artikel → iPad vervangt televisie als babysitter
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Volgens mij bedoelt men, ipad vervangt TV als TV.
    De kinderen bij zonder onder de indruk van de kleurtjes en bewegingen, maar bedienen echt nog geen apps.

    Als tv werkt het ook super, bv youtube met tekenfilms.

  2. ipad vervangt gewoon tv. Mijn 5 jarige dochter ziet bijna geen tv meer, maar ze kan zich wel een ganse ochtend zoet houden met bvb plants vs zombies, albert en enkele teken/kleur programma’s.

    Er zijn zelfs al zat apps voor 2 jarigen. Onderschat de hedendaagse jeugd niet, ze kunnen eerder een computer bedienen, dan lezen en schrijven.

  3. Nou die van ons is bijna 2 en ze unlockt de ipad en ze weet zo haar mapje te vinden. En dan switch ze steeds van app naar app. En zo de iPod, ipad en iphone.

  4. Alex mijn dochter is nu 17 maanden oud maar weet precies hoe ze een app moet starten en hoe de app werkt dan noem ik spellen zoals ukki en koe doet boe en dergelijke ze heeft t mij een paar keer zien doen met haar samen maar doet t nu vrolijk zelf. Al mag ze t niet te vaak ik vind t ook belangrijk dat ze met haar speelgoed speelt

  5. Even bizar als de Fisher Price ipad/iphone rammelaar/houders

    Zie hier:

    https://m.bol.com/nl/p/fisher-price-apptivity-houder-voor-ipad-apparaten/1004004012118154/

    En vergis je niet, beduidend veel mensen hebben hem, zelfs voor Sinterklaas of kerst onder de boom..

    Ikzelf heb een zoontje van 3 en een kleintje op komst, maar nee, hier mogen ze er niet mee spelen, niet omdat het geen toegevoegde waarde heeft, maar ik laat een baby/peuter niet met iets van €700 euro spelen

  6. Mijn dochter van nog geen 2,5 jaar bedient dat ding echt niet normaal. Foto’s kijken, apps uit, andere app aan, spelletje memory spelen, menu terug, even op home om eruit te gaan… Ze bedient zelfs de Sonos ermee! Nummer wisselen, volume harder.
    Ik heb over een jaar helemaal niets meer te vertellen ben ik bang…

  7. @ Danielle

    Ik laat mij kids ok niet zelf spelen met m’n iPad! Maar moet wel zeggen dat we vaak samen wat dingetjes doen. Er zijn echt een paar schitterende aps voor op de ipad, waar de kinderen echt niet dommer van worden, of waardoor ze verslaafd raken aan het gebruik van de iPad.

    Ik kan iedereen met kinderen ‘LetterSchool NL‘ en ‘Slaap lekker‘ van harte aanbevelen!!!

  8. Hé, dat is handig.
    Zo kan ik eindelijk nog een kleintje erbij nemen.

  9. @Koert:

    Je ‘neemt’ geen kleintje. Je krijgt een kleintje. Je wilt niet weten hoeveel mensen graag kinderen willen en ze echt niet kunnen krijgen.

  10. De Ipad als tv vervanger, jazeker. Het is alleen erg idealistisch om te denken dat de kleintjes alleen maar educatieve appjes spelen. Zodra ze door hebben wat waar staat ( en dat is heel snel) zitten ze zo bij de fimpjes.
    Sinds de eerste iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.