Reacties voor: iPad vanaf vandaag officieel in Europa te koop

Wereldwijd is de iPad in 9 nieuwe landen in de verkoop gegaan. Een overzicht van foto's en video's uit Sydney, Tokio, München, Rome, Frankfurt en andere steden.
Lees het complete artikel → iPad vanaf vandaag officieel in Europa te koop

Reacties: 110 reacties

  1. Net ff Naar Duitsland gereden en een 32gb wifi iPad aangeschaft moet zeggen werk erg lekker allemaal!

  2. Heeft iedereen die vandaag z’n iPad is gaan halen op voorhand besteld? Ik zou morgen wel even naar Frankrijk willen rijden om een iPad op te pikken, maar als hij overal uitverkocht is is het natuurlijk zonde van de rit.

    Jonas

  3. Origineel geplaatst door Jonas Smets
    Heeft iedereen die vandaag z’n iPad is gaan halen op voorhand besteld? Ik zou morgen wel even naar Frankrijk willen rijden om een iPad op te pikken, maar als hij overal uitverkocht is is het natuurlijk zonde van de rit.Jonas

    Welnee, heb je een beetje sightseeing gedaan. 🙂

  4. Met 3-4 weken levertijd voor de interessante accesoires.

  5. Ik kreeg eergisteren bericht van de bekendste Duitse online store dat mijn al in april gepreordende iPad met minimaal 6 weken(!) vertraagd zal zijn 🙂 Dit vanwege schrale toewijzing van beschikbare iPads in Duitsland.

  6. Maandag een iPad in de UK aanschaffen? Weinig kans of gewoon doen? mijn broer gaat er maandag heen.

  7. Ik ben naar mstore krefeld geweest ze hadden maar 25 stuks ontvangen en heb de laatste 32gb gekocht ze hadden er nog 3 waarvan 2 64 gb wifi versie dus gaat hard zullen nu wel uitverkocht zijn…

  8. Waarom is er nog steeds geen forum hier? Is daar geen behoefte aan? 🙂

  9. Wat zijn nu de nadelen van een Duitse ipad in plaats van de Nederlandse ipad straks in juli ?

    -Kan je met een Nederlands account aankopen doen op je Duitse Ipad in de Nederlandse Itunestore.
    -Moet je taal nog omzetten naar het nederlands bij de Duitse ipad?
    -Kan je de Duitse stekker ook in de Nederlandse stok contact steken?
    -Kan je met de Duitse ipad naar een nederlandse apple resealer gaan voor de garantie ook als is de Ipad nog niet in Nederland?

    Bij voorbaat dank,

  10. Waarom kan ik mijn post niet editten er zitten nog een paar taalfouten erin?

  11. @michal:

    Bij eerste keer aanzetten krijg je meteen Nederlands. Hoef je niets voor te doen.
    Je kan gewoon in de Nederlandse itunestore aankopen doen.
    Garantie is kennelijk pas te claimen in Nederland als hij hier ook leverbaar is.

  12. nu pas in europa!
    de mijne is al bijna versleten 🙂

  13. Maar mensen, is het zinvol om nog in de auto te springen of vrij kansloos?

  14. Harry zijn er nog andere verschillen of nadelen van de Duitse Ipad?

  15. En ik bedoel niet de aankoop maar meer als je het aangeschaft hebt.
    Of je dan tegen nadelen aanloopt.

  16. Origineel geplaatst door Jipke56
    Ik kreeg eergisteren bericht van de bekendste Duitse online store dat mijn al in april gepreordende iPad met minimaal 6 weken(!) vertraagd zal zijn Dit vanwege schrale toewijzing van beschikbare iPads in Duitsland.

    Je kon ze toch pas vanaf 10 mei bestellen? Ik heb ‘m op 10 mei in Duitsland besteld en gisteren ontvangen (32 wifi). Zou raar zijn als je ‘m in april besteld hebt en veel later ontvangt… (dan heeft die online store het niet goed voor elkaar…)

  17. Wanneer je een iPad nu in Europa besteld, hoe zit het dan met NL appstore en garantie?

  18. @Joost:
    is al duizenden keren besproken.
    NL appstore werkt op ALLE ipad’s al komt ie van mozambique of china.
    garantie is bij apple altijd WERELDWIJD.

  19. tja en ik heb een 32gb zonder in rij te staan:)
    in bon van apple store ny en garantie via apple.

  20. Maar nogmaals, heeft iemand een idee of het nog zinvol is om de grens over te steken? Of inmiddels kansloze missie? Wellicht iemand die er net is geweest en enigszins een idee heeft hoe druk het is of hoe hard het gaat…

  21. @david reekmans:

    Goed, ik lees dan ook niet iedere minuut van de dag iPadclub of forums. Toen hij in de US te koop was deed de NL appstore het niet namelijk.

    Echter bedankt voor je antwoord.

  22. Origineel geplaatst door david reekmans
    Garantie is bij apple altijd WERELDWIJD.

    Nope. Als mijn iPhone uit de UK binnen de garantie kapot gaat zal ie toch echt terug moeten naar de UK…

  23. een vriend van mij die in Frankfurt woont heeft in zijn lunchpauze voor mij een 64Gb 3G gekocht. Hij hoefde maar 5 minuten te wachten. De goedkoopste van 16 Gb (met en zonder 3G) waren allemaal uitverkocht (volgens de radio stonden vanmorgen om 8 uur rond 300 mensen voor deze winkel). Ben ik blij dat ik toch alleen maar de 64Gb 3G versie wilde 😉 Nu nog even op de PTT wachten tot maandag (het wordt een lang weekend 😉

  24. als je gaat wachten op de PTT kun je lang wachten..die bestaat niet meer:p

  25. Origineel geplaatst door Eddy
    Origineel geplaatst door david reekmansGarantie is bij apple altijd WERELDWIJD.Nope. Als mijn iPhone uit de UK binnen de garantie kapot gaat zal ie toch echt terug moeten naar de UK…

    Zoals ik het begrepen heb (uit eerdere discussies op deze site) is de garantie wel degelijk wereldwijd, maar alleen in de landen waar hij verkocht wordt. Voorlopig moet je dan dus terug naar de UK (of Duitsland), tot hij ook in Nederland te koop is…

  26. @Jacco:

    kan je mij dan niet oppikken wil er namelijk ook 1tje halen

  27. Het heeft toch geen zin om er nu nog heen te rijden? Ik dacht dat ze enkel bij de Officiële Apple Stores worden verkocht. Dus Parijs, Frankfurt, München en Hamburg zijn dan het dichtstbijzijnd. Of verkopen de Resellers het ook in DE en FR?

  28. Ben niet meer gegaan. Maar ik sprak iemand die er eind van de middag wel nog een heeft gekocht. iPad’s worden niet alleen bij officiele Apple-stores verkocht, maar ook bij resellers, Mediamarkt en Saturn… Alleen de voorraden waren klein en raken uitgeput. Voor zover ze dat nog niet zijn. Dus heb toch maar niet het risico genomen… 🙁

  29. Origineel geplaatst door mark
    Waarom is er nog steeds geen forum hier? Is daar geen behoefte aan?

    Euh, bedoel je dit?
    https://www.iculture.nl/forum/f90/ipad/f91/ipad-hardware/

  30. Origineel geplaatst door Eddy
    Origineel geplaatst door david reekmansGarantie is bij apple altijd WERELDWIJD.Nope. Als mijn iPhone uit de UK binnen de garantie kapot gaat zal ie toch echt terug moeten naar de UK…

    Voor iPhone niet maar voor iPad wil het varieren. Check het forum ff want er is al iemand geweest met een defecte iPad. En Apple NL heeft die netjes in ontvangst genomen voor reparatie!

  31. @Marc: Welke online store heb je hem besteld?

  32. @Richard: Klopt, komt door een verschil in apparaat. Terwijl de iphone voor Apple een mobile device is, wordt de ipad door de garantie als laptop gezien.

  33. Yihaaaaaaaaaaaaaa uit het grooote duitserijk zojuist mijn Ipad opgehaald ..kwijl wat gaaf !!!

  34. @Robbert:

    Heb ‘m gewoon bij Apple besteld op 10 mei… (Eddy heeft ‘m bij een online store besteld)

  35. Origineel geplaatst door oc-recom
    als je gaat wachten op de PTT kun je lang wachten..die bestaat niet meer:p

    toeval of niet, maar vanmiddag is er een postduif in onze tuin neergestort (vleugel gebroken). Als dat maar geen slecht voorteken is 🙁
    Via google wel gelukt de eigenaar te achterhalen en die belt mij morgen terug over wat er met de duif gaat gebeuren. Gelukkig worden de iPads niet meer per postduif verscheept.
    En ik bedoelde inderdaad niet PTT maar TNT-post (of DPD of Deutsche Post – what ever). Als de iPad maar zo snel mogelijk hier wordt bezorgd.

  36. @Jonas Smets:
    Ik heb er vandaag een opgehaald bij O2i Store in Duinkerken. Vooraf besteld en garantie gekregen dat ze konden leveren. Hij had er in totaal 16 ontvangen en mijn reservering was nummer 16 … Vooraf ook gemaild naar O2i en Fnac in Lille en iSwitch in Lens. Alleen Fnac gaf aan een flinke voorraad te hebben. Maar goed, of dat na vandaag nog zo is. Succes!@michal:

  37. @Marc
    Mijn iPad 3gs 64gb heb ik 28 maart besteld bij 3gstore.de voor 875 euro. Zenden hem pas over 6 weken op 🙁 Ik kon hem trouwens kosteloos annuleren als ik dat wilde. Niet gedaan trouwens. Ben overigens al in trotse bezit van een andere iPad 🙂 De Duitse iPad is voor familie.

  38. Ga morgen mijn iPad ophalen bij mijn familie in Duitsland en daar overnachten. Nu wil ik natuurlijk mijn iPad daar al graag aanzetten. Als ik het goed heb begrepen moet dat via iTunes.

    Wat gebeurt er als ik in Duitsland op mijn iTunes account inlog en dan de iPad instel? (of kan ik beter wachten tot ik terug in Nederland ben?)

  39. Ik was vanochtend nummer twee in Parijs. Was een erg leuke ochtend en een nog leukere nacht, wachtend en kletsend met een aantal gelijkgestemden.. :))

  40. @Richard: Lol, waarom zou iemand met een iPad op iphoneclub kijken.. Ik weet dat het er was alleen waarom niet hier een eigen forum.

  41. Origineel geplaatst door Marc
    Ga morgen mijn iPad ophalen bij mijn familie in Duitsland en daar overnachten. Nu wil ik natuurlijk mijn iPad daar al graag aanzetten. Als ik het goed heb begrepen moet dat via iTunes.Wat gebeurt er als ik in Duitsland op mijn iTunes account inlog en dan de iPad instel? (of kan ik beter wachten tot ik terug in Nederland ben?)

    Gewoon in duitsland met iTunes installeren. Syncen zou ik thuis doen dan heb je al je muziek en de rest er netjes op.

  42. de mijne ging geleverd worden, en natuurlijk 5 minuten nadat het kantoor van mijn zuster gesloten was, dus het zal voor maandag worden, en dan nog 1 dag naar BE, stooooooom he (kon ze niet wachten of bellen naar TNT) ik moet wel nog een paar dagen wachten, anders was hij hier maandag geweest, mijne 64gb wifi 3G. maar kom nog even, ik heb er toch al ene 🙂

  43. Zo gisteren naar Frankfurt gereden (3,5 uur) ik was 1 van die sukkels om 8 uur 😉 maargoed wel mooi om een keer mee te maken!

    Om half 10 liepen we naar buiten met 2x 64Gb 3G en 2x 32Gb wifi!

  44. Heeft het nog nut om nu naar een MediaMarkt in Duitsland te rijden?

  45. Origineel geplaatst door Ramon
    Zo gisteren naar Frankfurt gereden (3,5 uur) ik was 1 van die sukkels om 8 uur maargoed wel mooi om een keer mee te maken!Om half 10 liepen we naar buiten met 2x 64Gb 3G en 2x 32Gb wifi!

    Gaaf zijn die launches, hè? Overal camera’s voor interviews en om 8 uur met high fives de zaak in rennen, tussen een haag van Apple medewerkers. Kippevel en dat krijg ik niet gauw.. 🙂

  46. dat gaat er toch allemaal veel te fel over ze. Het is maar een tablet :’). Wat voor nut heeft het om dit nu al te hebben als je het binnen een maand ook zonder teveel geduw en getrek vast kan pakken 😀 achja ik ben waarschijnlijk een van de enige Apple lovers die er zo over denkt.

  47. @Michiel: Eigenlijk wel een leuke vraag: waarom roept de iPad (ook bij mij) zoveel emotie op?
    Het speelt blijkbaar in op een diepe wens of behoefte (van vooral mannen?). Wat is dat?

  48. kan ik ook een Ipad bestellen in de duitse applestore of moet dat via een reseller?

    fred

  49. Ik waag me vandaag nog aan een rit naar Frankrijk.
    Er moet toch ergens nog een winkel zijn die er eentje op overschot heeft?

  50. Heb mijn iPad 64gb op 10 mei besteld via de Duitse store.
    Was toen in Portugal.
    vrijdag 27 mei 11.30 uur werd het bezorgd.
    op de computer aangesloten en in enkele minuten werkte alles, en wel in het Nederlands.
    Ben laaiend enthousiast ondanks mijn 66 jaren !

  51. was gisteren in Montpellier nummer 1 in de rij, (stond er om 05.30 uur) en mocht inderdaad als eerste door de rij van Apple medewerkers. Een half uur later met 2 iPads 64gb wifi de winkel uit!!

    nog geinterviewd door radio en tv, haha. Een Nederlander die als eerste in de rij staat 🙂

  52. Hoe moet ik een ipad bestellen in de duitse apple store? leveren ze uitsluitend in duitsland? hoe kan ik aangeven dat ze hem in nederland moeten afleveren?

  53. Mijn broer heeft het in Duitsland gekocht net over de grens in een of andere electronica winkel. Ik snap niet waarom iedereen helemaal naar Frankfurt of Hamburg gaan om te kopen.

  54. “Heb mijn iPad 64gb op 10 mei besteld via de Duitse store.
    Was toen in Portugal.”

    Bij welke duitse online store kan ik een Ipad bestellen? Ik ben op zoek naar een 3G-64GB. Ik heb er 900 euro voor over.(via Paypal)

  55. Die van mij op 10 mei besteld en donderdag 16 uur afgeleverd bij kennis in Duitsland 😉

  56. @marc:

    welke site dan want ik wil er ook 1

  57. @david reekmans:

    Is dat ding zo slecht van kwaliteit dan…….

  58. Net terug van Lille, en zoals verwacht waren ze overal uitverkocht. Heb ondertussen een besteld bij 02i in Lille, waarschijnlijk kwam er deze week een nieuwe levering binnen. Ondertussen even kijken of ze in Spanje nog ergens te krijgen zijn.

  59. Gisterochtend om half 5 naar Hamburg gereden en er stonden ca. 250 mensen in de rij het duurde al met al 2 uur voordat ik hem had en er waren meer dan voldoende op voorraad alleen de 16 & 32 3G waren er niet meer..

    Lekker apparaatje trouwens zo’n Ipad 😉

  60. ik was in dusseldorf, zat op voorraad daar!

  61. @Timothy:

    welke dan allemaal want ik wil de 3g 32gb en welke winkel

  62. Vanmorgen om 10.00 uur bij de mStore Krefeld.
    Zoals te verwachten uitverkocht. Op naar de MediaMarkt …ook in Krefeld. No problem, zonder te moeten wachten een 32gig gekocht, met 10 minuten weer buiten! Daarna moeders zin (uiteraard) nog gedaan, gezellig shoppen …en daarna op naar de iMac, registreren en syncen met de iTunes vlotjes verlopen …en wat een “ding”!!!

  63. Vanmiddag heel relaxed m’n telefonisch gereserveerde iPad in Oberhausen opgehaald! Fantastisch ding. Wel vreemd om iets te kopen wat je nog nooit eerder hebt vastgehouden. Jammer was dat daar de originele Apple hoes nog niet was binnen gekomen. Deze nu maar is op marktplaats opsporen of hebben jullie een ander idee?

  64. @ Siebe

    gewoon via App Store

  65. wie heeft er zin en tijd om met mij woensdag mee te gaan naar Duitsland? om een Ipad te halen eerder kan ik helaas niet

  66. wie heeft er zin en tijd om met mij woensdag mee te gaan naar Duitsland ( en dan de plekken Oberhausen, Krefeld en Dusseldorf) ? om een Ipad te halen eerder kan ik helaas niet (en dan kosten spliten ik heb de auto

  67. @siebe als je verstandig bent bel je eerst met de stores in die plaatsen , ik was vandaag in ohausen en daar was niets meer….

  68. Origineel geplaatst door Erikb
    Vanmiddag heel relaxed m’n telefonisch gereserveerde iPad in Oberhausen opgehaald! Fantastisch ding. Wel vreemd om iets te kopen wat je nog nooit eerder hebt vastgehouden. Jammer was dat daar de originele Apple hoes nog niet was binnen gekomen. Deze nu maar is op marktplaats opsporen of hebben jullie een ander idee?

    Ik heb deze gekocht staan er nog veel meer op…

  69. @Erikb:

    bedankt ouwe!! zal het onthouden, heb jij dat ook he dat je er gewoon eentje MOET hebben en dat zo snel mogelijk. zeer irritant

  70. Eindelijk mijn iPad!! Is wel errug gaaf apparaat! Typen valt me ook mee, en wat een mooi scherm. Ook ongelooflijk responsief. Nu leuke Apps uitzoeken

  71. Op 11 mei een 3G 64 GB on line besteld bij de Apple Store in Spanje voor €779 in totaal. Op 27 mei (dag eerder dan aangekondigd) via TNT in Alicante – waar ik een maandje ben – ontvangen vanuit Ierland. Heel relaxed!

    Verder alles gewoon zonder problemen via iTunes-NL gesynchroniseerd en apps uit de App Store in NL geïnstalleerd.

  72. Welke winkels in Duitsland verkopen de iPad?

  73. zijn de winkels op zondag daar open?

  74. hier moet je op bestellen heb hem hier net op besteld namelijk goeie shit http://lotsabits.com/shop/pages-main/index.html

  75. @michal:
    Op basis van mijn ervaringen met een Franse Ipad:
    -Kan je met een Nederlands account aankopen doen op je Duitse Ipad in de Nederlandse Itunestore.
    Ja, dat kan! Gewoon registreren met je NL Apple ID
    -Moet je taal nog omzetten naar het nederlands bij de Duitse ipad?
    Ja, dat moet je inderdaad nog aanpassen. Met de Franse Ipad moest ik ook het toestenbord van Azerty naar Qwerty omzetten. Probleemloos!
    -Kan je de Duitse stekker ook in de Nederlandse stok contact steken?
    Is net als in Frankrijk hetzelfde als in Nederland, dus ja.
    -Kan je met de Duitse ipad naar een nederlandse apple resealer gaan voor de garantie ook als is de Ipad nog niet in Nederland?
    Ik veronderstel dat dat niet kan. Voor garantie moet je terug naar de Duitse reseller

  76. Deze site geeft wel aan: momenteel niet op voorraad

    Origineel geplaatst door siebe Huisman
    hier moet je op bestellen heb hem hier net op besteld namelijk goeie shit http://lotsabits.com/shop/pages-main/index.html

  77. nou ik hoop dat in juli ook die accessoires in de winkel liggen

  78. @ABKtje:
    komt goed man binnen 10 dagen heb je hem dan

  79. @siebe Huisman: Hoe weet jij dat dan?

  80. @Glenn:

    omdat ze dat erbij vertellen als je dat mailtje krijgt

  81. ik heb hem namelijk al daarop besteld

  82. Kan je met de Duitse ipad naar een nederlandse apple resealer gaan voor de garantie ook als is de Ipad nog niet in Nederland?
    Ik veronderstel dat dat niet kan. Voor garantie moet je terug naar de Duitse….

    Aanvulling: met je iPad ongeacht waar deze vandaan komt heb je garantie in elk willkeurig land. Met je Duitse iPad kun je bv in frankrijk terrecht. Of met je Franse straks in nederland. Apple heeft dat gewoon goed voor elkaar.

  83. @siebe Huisman:
    hoezo ouwe?

  84. ik ga naar duitsland woensdag wie gaat er mee?

  85. Waarom ga jij naar Duitsland als je net een ipad besteld hebt op lots-a-bits? En ik heb het bij hen net ook geprobeerd, maar je moet ze van te voren betalen en daar heb ik geen zin in en ook kan ik hun rekeningnummer niet vinden. Hoe heb jij dat opgelost?@siebe Huisman:

  86. ja ik ga dus lekker naar duitsland en wacht nog met die betaling dit is het overigens:

    Lots a Bits GmbH & Co. KG
    BLZ: 30351220
    Konto: 200451
    Stadt Sparkasse Haan

    maar ik trek dit slecht omdat ik slecht duits kan en het om een groot bedrag gaat (stel je krijgt die ipad niet of veels te laat). Wil namelijk het nu even ook over een andere boeg gooien en niet alleen die bestelling afwachten. maar heb jij het ook via die site gesprobeerd?

  87. Ja, heb de bestelling geplaatst TOT moment van betalen en toen gevraagd om per paypal te kunnen betalen of achteraf. Tevens gevraagd wanneer ze denken te kunnen leveren. Lijkt me beter als jij je berichtje van 10.56 uur dan aanpast, want je hebt ‘m dus helemaal niet besteld bij lots-s-abits, toch?@siebe Huisman:

  88. @ABKtje:

    oh ja paypal vind ik niet relax (dit zag ik trouwens ook nog eens over het hoofd dat dit kon) en zo vind ik beter omdat je zelf nu kan bepalen wanneer ik het overmaak of NIET. ja ik denk dat dit te lang gaat duren sowieso 1 tot 10 dagen totdat ze het weer op voorraad hebben. dat vind ik persoonlijk te lang en zeker als ik iedereen hoor praten van Ipad is ziekelijk en Ipad je moet hem hebben enz. dus wil hem liever vandaag dan morgen hebben dus zit er echt over na te denken om deze week dan de auto te pakken. en misschien dan ipv dat opsturen dat ik hem bij die zaak ga ophalen.

  89. jawel heb hem besteld

  90. maar dan als ik hem eerder heb weiger ik met betalen want ze geven hem echt niet eerder voordat ik betaald heb

  91. OK, maar je bestelling wordt niet afgerond als je niet betaald hebt, geven ze aan. Dus zal je hem niet krijgen alvorens het geld op hun rekening staat. Ik ben benieuwd of ze zullen reageren op mijn vraag over betaling achteraf dus. PS: als je in de buurt van Rotterdam woont, neem dan woensdag voor mij uit Duitsland ook een 32 GB 3G mee svp…..@siebe Huisman:

  92. @ABKtje:

    ja zal even kijken want wil wel even met een paar gasten ( die ik nog niet heb en die ook een ipad willen) gaan al was het om de kosten te sparen en omdat ik geen duits kan. maar uhm laat dan eerst morgen of overmorgen weten van hoe het zit met die betaling (doe dat moet) en wanneer het binnen is daar. anders vragen naar de mogelijkheden om hem daar op te halen ipv geld overmaken (want daar heb ik geen vertrouwen in, jij wel dan)?

  93. ja zal even kijken want wil wel even met een paar gasten ( die ik nog niet (heb = ken) en die ook een ipad willen)

  94. kom trouwens uit den bosch niet echt vlakbij rotterdam (ongeveer 3 kwartier)

  95. OK ik zal je volgen alhier

  96. ja kun je me dan op de hoogte houden via mijn mail: siebehuisman@home.nl en dan laten weten hoe het gaat met die duitsers? stuur voor de zekerheid alvast een berichtje zodat ik je mail heb

  97. Origineel geplaatst door siebe Huisman
    ja kun je me dan op de hoogte houden via mijn mail: siebehuisman@home.nl en dan laten weten hoe het gaat met die duitsers? stuur voor de zekerheid alvast een berichtje zodat ik je mail heb

    ik zou je mail adres hier snel weg halen …. voor je een berg spam hebt … tis maar een tip !

  98. Ik vind het top van je maar hoe?

  99. Origineel geplaatst door Timothy
    ik was in dusseldorf, zat op voorraad daar!

    Bij welke winkel??? Ik lees dan velen een iPad gekocht hebben in Duitsland. Als gevraagd wordt waar men de iPad gekocht heeft komt daar geen antwoord op….

  100. Alle mStore (Apple retailers) zaken in het Ruhrgebied en Media Markten! P.s. wat maken er velen een hoop gedoe van om een iPad te scoren…

  101. Vanmiddag om 14.00 uur gebeld naar M-store Ratingen, ze hadden nog 1 64G WIFI, om drie uur vertrokken uit Zwolle en om kwart over zeven weer thuis met mijn nieuwe aanwinst 🙂 . Men gaf aan dat er dagelijks nieuwe exemplaren binnenkomen, ik zou eerst wel even bellen maar het is echt de moeite van het proberen waard. Het is ook niet zo’n megastad, dus auto redelijk snel kwijt en je zit ook zo weer op de autobahn.

  102. …goed gedaan Antoinette! Zo moet je het doen!

  103. WAT VETTTT ben jalours maar ik ga dat niet alleen doen zo op de bonnefooi maar wat een klasse ik zou helemaal verdwalen

  104. @siebe Huisman: zo moeilijk is het niet hoor, gewoon bellen en als er niks voorradig is, je naam en telnr. achterlaten, dan bellen ze jou als er één is ! Vanuit Den Bosch is wellicht een andere vestiging dichterbij. Googlen naar mstore.de en onder tabje contact vind je de verschillende adressen. Keurige Apple winkel !!! Succes !

  105. @Antoinette:

    ja ik heb nu bij 3 verschillende winkels (Keulen, Essen en Dusseldorf) nu reserveringen lopen. ben nu echt blij sta nu als 3e op de lijst dus. Ze denken dat het er deze week is. Maar hoe is het werken met de Ipad. Heb je nog tips? veel plezier er verder mee Groet

  106. + op alle mailtjes die ik gestuurd heb he gelijk 3 minuten daarna bericht terug. Duitsers zijn geweldig, goeie ervaringen en keurig netjes een bevestiging terug gekregen.

  107. @siebe Huisman:
    Ik zou ook nog even naar Ratingen bellen als ik jou was, relatief kleinere plaats en makkelijker bereikbaar dan de grote steden die jij noemt. Het ligt in dezelfde regio.
    Tips heb ik nog weinig, zit braaf te wachten tot mijn laptop alle 14000 :-S foto’s naar de ipad heeft gesynchroniseerd.
    Als je nog geen iphone of ipod hebt, weet je niet wat je overkomt maar ook als je die wel kent, het is gewoon een ontzettend mooi apparaat, paar kleine puntjes: nog niet zo heel veel ipad apps in de store en alle iphone/pod apps die ik al had, kun je vergroten, maar dan neemt de scherpte wat af. Ook is het even zoeken naar de goede houding als je zoals ik nog geen houder hebt. Maar al met al een enorme aanrader wat mij betreft !!!!!!

  108. 14000 OKKKK haha oh jongenss nee zoveel heb ik er gelukkig niet maar ja ben ook geen vrouw he (die zijn er toch gevoeliger voor). maar nee ik heb zelf een iphone maar ja de Ipad is natuurlijk andere koek, dit zijn toch de grotere jongens. maar idd ik zal het denk ik een maand na ontvangst nog steeds niet geloven dat ik er 1 heb.
    maar Ratingen. is wel een goeie tip en weet je ook welke winkels precies?
    ik wil zelf de 32GB WIFI+3G welke heb jij dan

  109. @siebe Huisman: de Mstore aan de Mulheimerstrasse 1a, ik heb zelf WIFI 64G omdat er geen 32 meer was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.