Reacties voor: iPad vanaf 3 april te koop, maar voorlopig niet in Nederland en België

Apple heeft vandaag via een persbericht de introductiedatum voor de iPad bekendgemaakt. Vanaf 3 april is het Wi-Fi-model beschikbaar in de USA en eind april volgt de iPad met Wi-Fi en 3G. Dan wordt de iPad ook in een select aantal andere landen beschikbaar.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 89 reacties

  1. Ik heb zojuist gebeld met Apple NL. De telefoniste bevestigde dat de iPad waarschijnlijk pas na april in Nederland uitkomt. Balen!

    Toevoeging om valse hoop te voorkomen: de telefoniste zei expliciet dat de vermelde verkoop van eind maart (op de Apple-site) onjuist is.

  2. JP de kop klopt niet het moet zijn 3. April ipv 3 juli.
    Verbeterd, excuses.

  3. Foutje in de titel daar staat namelijk juli.
    Verbeterd, excuses.
    Ik haal hem uit Australië dan. Heb een eBay Seller waar ik al wat iphones vandaan heb gehaald en die zal hem waarschijnlijk wel gaan leveren.

  4. En dan vertellen dat hij meteen wereldwijd beschikbaar wordt! 😮
    Ik wacht dan wel tot de volgende. 🙂

  5. Damn, dat is niet zo leuk van Apple.

    iPhone verkopen en gebruik zijn boven verwachting. Grote groep actieve ontwikkelaars. Vreemd.

    The mysterious ways of Apple…

  6. @Donstil:

    ik ben wel benieuwd naar je seller in autralie…. ben nog opzoek naar wat iphones?

  7. Gewoon bestellen via buitenlandse apple store (bv Italie) , loopt dan vast in UPS systeem. Bellen met UPS en hup hij wordt alsnog goed thuis gebracht….;-)

    Worked with Iphone, will work with Ipad

  8. @Birdiemaker:

    oooh slim xD

    jammer dat het pas eind april word. Daar gaat me verjaardags cadeau ;(

  9. Reisje Oberhausen?? Even snel de grens over en hatsiekiedee!

  10. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt zwaar teleurgesteld. Ik kijk ontzettend uit naar de iPad en had echt verwacht dat, zoals beloofd(!), we eind maart naar de winkel konden om hem te halen.

    Nu komt er in 1 keer dit uit de hoge hoed. Verkoop in bepaalde landen, niet eens in NL en dan nog vertraging ook nog. Verkoop in NL? Ergens dit jaar!

    Ik hecht misschien te veel aan de woorden van Steve Jobs, maar dit is gewoon belachelijk. ‘Wereldwijd beschikbaar eind maart’, nou mooi dus niet.

    Hoe kan Apple dit nou verkopen? Zo’n uitspraak heeft gevolgen, voor kopers (verwachtingen), maar ook voor ontwikkelaars. Die hebben hun peilen gericht op eind maart, businessplan geschreven, klanten facturen berekend op die periode etc. En dan gaat het niet door!

    Nu ja, het moge duidelijk zijn. Erg teleurgesteld. Nu maar hopen dat eind maart ergens in Duitsland een iPad te halen is. Bah!

  11. Daar gaat me verjaardags cadeau ;(

    idem dito. 😛
    Dan wacht ik nog wel even.

  12. Het is dat het een leuke gadget is anders zou ik zeggen:

    Met zijn allen niet kopen, komen ze er wel achter!

  13. Origineel geplaatst door Erik
    Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt zwaar teleurgesteld. Ik kijk ontzettend uit naar de iPad en had echt verwacht dat, zoals beloofd(!), we eind maart naar de winkel konden om hem te halen.Nu komt er in 1 keer dit uit de hoge hoed. Verkoop in bepaalde landen, niet eens in NL en dan nog vertraging ook nog. Verkoop in NL? Ergens dit jaar! Ik hecht misschien te veel aan de woorden van Steve Jobs, maar dit is gewoon belachelijk. ‘Wereldwijd beschikbaar eind maart’, nou mooi dus niet.Hoe kan Apple dit nou verkopen? Zo’n uitspraak heeft gevolgen, voor kopers (verwachtingen), maar ook voor ontwikkelaars. Die hebben hun peilen gericht op eind maart, businessplan geschreven, klanten facturen berekend op die periode etc. En dan gaat het niet door! Nu ja, het moge duidelijk zijn. Erg teleurgesteld. Nu maar hopen dat eind maart ergens in Duitsland een iPad te halen is. Bah!

    eind april in duitsland bedoel je!
    ik zit 26 april 10 dagen in las vegas, breng ik er wel 2 van ginder mee

  14. Erg jammer…
    Wellicht toch maar eens een weekje New York plannen ergens in April! 🙂

  15. Wordt heel iPad minnend nederland toch nog gestraft door het besluit om Uruzgan te verlaten en de amerikanen diep te beledigen. Ik denk dat Steve Jobs een telefoontje uit het zeeeeeer Witte ‘Apple’ Huis heeft gehad 🙁

  16. Heeft iemand een idee of je de taal gewoon op Nederlands kunt zetten wanneer je ‘m in Duitsland zou kopen? Ik wil binnenkort toch nog even op de autobahn kijken hoe hard m’n auto nou eigenlijk kan…

  17. Origineel geplaatst door Revit Tekenaar
    Heeft iemand een idee of je de taal gewoon op Nederlands kunt zetten wanneer je ‘m in Duitsland zou kopen? Ik wil binnenkort toch nog even op de autobahn kijken hoe hard m’n auto nou eigenlijk kan…

    Jep… Tot nu toe alle Apple producten hebben alle talen in zich zitten. Switchen is vrij eenvoudig 🙂

  18. @Johnvh: Kijk, dat biedt dan weer perspectief 🙂

  19. Precies, ik haal hem ook in Duitsland 🙂

  20. @carlo: mail me ff.

    Menno stil at gmail

  21. NEE NEE NEE…snik snik…
    zucht… dus volgens mij is Nederland niet interessant als afzet markt in vergelijking met Duistland, Groot Brittantie en Frankrijk.

    Trouwens als je kijkt naar de persbericht en gemaakte beloftes dan is er “sprake van een wereldwijde release” want in ieder continent is een land vertegenwoordigd. Ja ja de PR afdeling heeft geen leugens verteld hoor. Alleen een iets te mooie beeld geschetst…..

  22. 3 april dan maar naar Duitsland. Heeft natuurlijk alles met de discussie rondom de leverbaarheid.
    Gewoon te weinig stuks voor wereldwijde distributie, dus lossen ze het zo op. Niet netjes als je iedereen laat geloven dat het een wereldwijde release wordt.

    Weer via een omweg aan dat ding proberen te raken, want heb geen zin om nog een paar maanden te wachten.

    Grrrrr..hoezo bad news!!!

  23. Nu nog te weten komen wat het ding daadwerkelijk gaat kosten in Euro’s en waar en tegen welke voorwaarden hij verkocht zal worden.

  24. F%$#@%^&**:(, ehrrmm potverdikkie !
    we hadden het kunnen weten, net zoals de eerste iPhone.

    ze zullen hoogstwaarschijnlijk geen boeken deal kunnen sluiten op de Ned markt vanwege die rechten gezeik, net zoals de Films en TV series die hier ontbreken in de app store 🙁

    ik heb mijn bestelling in de US al geregeld via een vriend, en zelfs als de Douane er weer me gaat spelen zal het met de prijs wel meevallen.

    eerst maar een 32GB WIfi versie, en dan eind April wel een tochtje naar Duitsland voor de 64GB 3G versie 🙂

  25. Zware TELEURSTELLING, ik verheug me al sinds de presentatie op de komst van de ipad eind maart zoals beloofd. Maar NEE ergens dit jaar! Maar ja we zullen het er maar mee moeten doen. Kan wel een andere tablet kopen maar daar krijg ik uiteindelijk toch spijt van.

  26. dit is dus weer typisch apple ze stelden de 1ste generatie iphone was ook maar in een paar landen beschikbaar en als het dan in een ander land kwam duurde dat maanden

    denk trouwens niet dat ik em ga kopen veel te duur voor 64 gb want 16 en 32 gb vind ik veeeeeeeeel te weinig voor een ”multimedia apparaat” 64 gb trouwens ook nog hoor en ik vind het
    eigenlijk gewoon een oversized ipod touch

  27. Origineel geplaatst door tim wijers
    dit is dus weer typisch apple ze stelden de 1ste generatie iphone was ook maar in een paar landen beschikbaar en als het dan in een ander land kwam duurde dat maandendenk trouwens niet dat ik em ga kopen veel te duur voor 64 gb want 16 en 32 gb vind ik veeeeeeeeel te weinig voor een ”multimedia apparaat” 64 gb trouwens ook nog hoor en ik vind het
    eigenlijk gewoon een oversized ipod touch

    Mn iPhone gebruik ik ook als multimedia apparaat en mn 16 gb is nog niet vol en er staat genoeg op.
    32 is voor een gemiddelde gebruiker meer dan genoeg. Het is niet zo dat de films 4 gb zijn en de spellen 2gb. Een goed spel is tussen de 100 en 200mb. Ik neem aan dat je niet alle seizoenen van 24 erop wil hebben.

  28. Origineel geplaatst door wolkje
    NEE NEE NEE…snik snik…zucht… dus volgens mij is Nederland niet interessant als afzet markt in vergelijking met Duistland, Groot Brittantie en Frankrijk.Trouwens als je kijkt naar de persbericht en gemaakte beloftes dan is er “sprake van een wereldwijde release” want in ieder continent is een land vertegenwoordigd. Ja ja de PR afdeling heeft geen leugens verteld hoor. Alleen een iets te mooie beeld geschetst…..

    Sinds wanneer is een release enkel in de US op 3 april een “wereldwijde release”?

  29. Eind maart tot half april gaan 2 goede vrienden van me naar de VS. Die kan ik dus wel om een boodschap sturen…

    🙂

  30. ik vind het maar goed klote, ik had ‘m graag mee willen nemen naar China in mei,… had ik mooi de foto’s meteen op dat ding kunnen zetten rustig kunnen bekijken tijdens de reis,…. nou mooi niet

  31. Dus toch problemen met de productie…

  32. Waardeloos!

    Dan was dat gerucht van leveringsproblemen toch waar.

    Heel jammer!

  33. @Rrrocky:

    Wat dacht je van de deals die gewoon nog niet overal gesloten zijn?

  34. op naar de US voor een spoedbezoekje en de eerste in NL met een iPad te zijn 🙂

  35. de mijne komt straks gewoon uit Zwitserland denk ik

  36. Enorme teleurstellig, was zelf al ebooks aan het maken in epub formaat. Er is wel meer tijd voor het afsluiten van contracten en voor ontwikkelaars, uitgevers en instellingen. Wie weet hebben we daardoor mooie Nederlandse apps en goede content.

  37. in de EU is het sowieso lastiger met onderhandelen omdat elk land zijn eigen regelgeving heeft wat rechten op muziek film en boeken betreft.

    in Amerika is het 1 grote itunes store met 1 vaste prijs en elke staat in Europa heb je er in elk land 1 met verschillende prijzen en afwijkende inhoud.

    Maar als je apple graag als evil wil zien dan zijn er genoeg verklaringen te bedenken waarom Nederland over geslagen word.

    gierig land, crappie regels over garantie van 2 jaar waar apple zich niet aan wil houden enz…

  38. Origineel geplaatst door @Robin
    Daar gaat me verjaardags cadeau ;(idem dito.
    Dan wacht ik nog wel even.

    Als je een maandje of 10 wacht ben je ruimschoots op tijd voor je verjaardag 😉

  39. Wanneer we net zo lang op Nederlandse boeken moeten wachten als op de films die via de Apple TV zouden moeten komen dan zal het wel eens eeuwig kunnen worden.

  40. Origineel geplaatst door Johnvh
    Jep… Tot nu toe alle Apple producten hebben alle talen in zich zitten. Switchen is vrij eenvoudig

    De eerste iPhone niet hoor.

  41. Hoop teleurstelling….begrijpelijk natuurlijk.

    There’s an app for that 🙂

    Ik blijf lekker wachten totdat ie hier beschikbaar is, misschien valt het allemaal wel mee die vertraging.

  42. Mooi voor de handel

    Ik zit ongeveer 4 x per maand in NY
    kan ik mooi wat Ipads meenemen en daar mijn
    vliegtickets mee terug verdienen.

    Eric

  43. Ach gewoon ff een postadres in amerika regelen kost 10 euro.. kun je alles bestellen en ze sturen het direct door naar je adres in Nederland.

  44. Lijkt me een leuk hebbeding net als de iphone.
    Eind augustus naar de US. Bij goedkope dollar neem ik ‘m zeker mee naar huis. Anders de kat uit de boom kijken en wachten op nieuwe versie. Zou ie kunne tegenvallen!?!
    Wat met nieuwe versie’s iphone en ipod (touch)?

  45. Origineel geplaatst door Purk
    Ach gewoon ff een postadres in amerika regelen kost 10 euro.. kun je alles bestellen en ze sturen het direct door naar je adres in Nederland.

    Purk.. hoe doe je dat dan ?

  46. Apple! Ik begin al bijna na te denken of ik wel een iPad moet kopen of niet! En als dat gebeurt dan koop ik hem waarschijnlijk niet!

  47. Origineel geplaatst door matthijst
    Origineel geplaatst door JohnvhJep… Tot nu toe alle Apple producten hebben alle talen in zich zitten. Switchen is vrij eenvoudig De eerste iPhone niet hoor.

    De talen zijn geregeld in de iPhone OS software, dus alle talen zijn gewoon te kiezen.
    De eerste iPhone had dat nog niet, maar in de latere FW’s kwam dat wel. Inmiddels zit het er gewoon in.

  48. Dit is aan de ene hand heel onbegrijpelijk, maar aan de andere kant heel begrijpelijk. Het is wel een rotstreek die Apple ons flikt. Je kon het wel zien aankomen maar nadat ze zeiden dat het een ‘wereldwijde release’ zou worden was ik wel héél blij. En nu héél depri… Nu maar hopen dat het niet té lang zal gaan duren…

  49. Jongens, wat een gezeur weer. Wereldwijd betekent in dit soort persberichten nooit dat het ding in elke uithoek, op elk eilandje en in elk mini-staatje beschikbaar is – geen enkele van Apples produkten is in die zin “wereldwijd” beschikbaar.

    NL economie en taalgebied zijn gewoon klein, niet zo vreemd dat ze even wacht met die puntjes op de i te zetten. Een paar weken wachten, lekker boeiend ook.

  50. Ach ja, Steve zeg wel meer. Ook de best “browsing experience” maar dan mag er geen flash staan.

    Ik heb geduld over een paar maanden ga ik wel eens op Marktplaats kijken.

  51. @Dude: Kwestie van smaak he. Mijn browsing experience is geheel flashloos – op een MacBook. Wat moet ik met die rommel.

  52. dan krijgen we ook weer die duizenden oplicht advertenties op marktplaats en Speurders, en tientallen berichten op het forum over opgelichte kopers die dom genoeg waren om geld te geven voor iets in handen te hebben.

    ik ben ook heel benieuwd wat voor absurde prijzen er gevraagd gaan worden :LOL

  53. Slim van Apple. Krapte creëeren en zo zonder veel inspanning de hype opvoeren.

  54. Zo voorspelbaar…. Big Apple Brother doet maar op hè… Wat een pokke Joke zeg! Ze kunnen me wat…

  55. Ik lees hier daar dat mensen uit Amerika een iPad mee gaan nemen, kan die ook hier gebruiken?

    En jah het is zeer jammer maar ik geloof er nog wel in dat de iPad ook in april deze kant op zal komen.

  56. Origineel geplaatst door xeno
    e

    ↑ top
    Marco zei op 5 maart 2010 om 19:03

    lijkt mij niet als je ze in duitsland gewoon kan gaan halen, woon zelf in nijmegen dus 45 min rijden zitten we oberhausen en daar zijn ze net zo duur als dat ze hier worden

  57. Ik ben blij dat ik in april naar new york ga :-). Ik had mijn iPod nano destijds ook gekocht in new york (gunstige koers)

  58. Origineel geplaatst door Laurens
    Jongens, wat een gezeur weer. Wereldwijd betekent in dit soort persberichten nooit dat het ding in elke uithoek, op elk eilandje en in elk mini-staatje beschikbaar is – geen enkele van Apples produkten is in die zin “wereldwijd” beschikbaar. NL economie en taalgebied zijn gewoon klein, niet zo vreemd dat ze even wacht met die puntjes op de i te zetten. Een paar weken wachten, lekker boeiend ook.

    Ja, maar als de iPad op 3 april alleen in de USA verkocht is, is dat niet wereldwijd.

  59. @Grande88:

    tige dank !

  60. Eigenlijk niet zo slecht om te wachten: iPad 2.0 komt dan als eerst in Nederland.
    Nee, gekheid: best balen. Had er wel zin in al deze maand er eentje te hebben maar ja, dat kleine koude kikkerlandje mag weer even wachten….

  61. De roddels waren dus toch waar, waar zou het anders aan moeten liggen. Ik word Apple een beetje zat zo onderhand.

    Ik heb van de week een netbook gekocht en deze bevalt toch behoorlijk. Ik laat deze versie van de iPad voorbij gaan, misschien kijk ik naar de 2e versie van de iPad.

    Als ik een product wil kopen van een merk dan laat ik niet met mij spelen, kom nou zeg. Wereldwijd is dan zeker o.a. in Europa vind ik.

    Ik snap best dat mensen er toch op willen wachten hoor, ben zelf ook een Apple gek ;-)maar laat mij niet keer op keer in de maling nemen met producten. Eerst een maand een dikke worst voor houden en daarna…….weg worst. Nee Apple, jullie spullen zijn mooi, OS is erg goed, maar ook weer niet zaligmakend naar mijn mening. Ik kijk verder op de markt. De volgende keer ben ik er misschien bij maar deze keer helaas niet.

  62. Triest dat er mensen emotioneel raken als iets opeens wat later te koop gaat zijn.

    Het is maar electronica.

    Get a life.

  63. Ok, Dan kopen we er een in de US of in Duitsland…Maar dit betekent automatisch dat de NL iBookstore ook wel even op zich laat wachten. Weet dan niet of de iPad iets gaat toevoegen aan mijn iPhone en MacBook.

  64. Origineel geplaatst door Sjaap
    Triest dat er mensen emotioneel raken als iets opeens wat later te koop gaat zijn. Het is maar electronica. Get a life.

    Mooi gevonden naam….

  65. Iemand al opgevallen dat de prijzen/sectie verdwenen is van de site? normaliter stonden daar de prijzen in dollars, nu niet meer dus

  66. Waar-de-loos! Ik zat weer met smart te wachten naar de lancering van de iPad en vond eind Maart al te laat om hem te mogen ontvangen. Ik had al een timer ingesteld op eind Maart maar tevergeefs. De Europese lancering is ruim een maand uitgesteld en Nederland hoort hier dan ook niet bij. Diep teleurgesteld. Net als met de lancering van de iPhone bijna vier jaar terug, toen wachte ik ook met smart op deze lancering. En wij Nederlanders moesten toen ook wachten tot de iPhone 3G. Ik hoop niet dat wij met de iPad moeten wachten tot er een nieuw model op de markt komt. Dit valt me tegen van Apple.

  67. Jooo, toch produktieproblemen dus!! Betekent in begin altijd kinderziektes en hardwaredefecten. Laat die 1e lading nou maar fijn aan ons landje voorbijgaan, krijgen wij straks tenminste het verbeterde spul!

  68. Leg dat die Amerikanen maar uit 🙂

    Origineel geplaatst door Jonathan Hogervorst
    Origineel geplaatst door LaurensJongens, wat een gezeur weer. Wereldwijd betekent in dit soort persberichten nooit dat het ding in elke uithoek, op elk eilandje en in elk mini-staatje beschikbaar is – geen enkele van Apples produkten is in die zin “wereldwijd” beschikbaar. NL economie en taalgebied zijn gewoon klein, niet zo vreemd dat ze even wacht met die puntjes op de i te zetten. Een paar weken wachten, lekker boeiend ook.Ja, maar als de iPad op 3 april alleen in de USA verkocht is, is dat niet wereldwijd.

  69. Na de aankondiging die zo mooi leek blijft er voor mij steeds minder reden over om warm te lopen voor de IPad. Ik Ben er in ieder geval wel klaar mee.

  70. !#@%*&(&%&%$$%$#$@#$@#!!!!!!!!!!!!!!!

    Did you hear me Steve?!?!?!

  71. Ik vond in de Computer Idee deze link om zaken in de VS te bestellen: http://www.tntpostpakketservice.nl/nl/consument/borderlinx.aspx

    Maar ik heb het nog nooit geprobeerd.

    Ik denk dat ik me waarschijnlijk ga richten op Duitsland, maar net als iedereen vind in het onknerp dat de iPad in Nederland nog lang op zich laat wachten.

  72. DE grote vraag is denk ik hoe Apple met garantie omgaat: als je wereldwijde garantie hebt is die link van Bert misschien nog wel een optie om hem in de VS te halen 🙂

    Als je alleen garantie in land/winkel van herkomst krijgt, dan kan je ‘m beter in Duitsland halen.

  73. @kasuja:
    die van mij ook!
    De interdiscount zal ze wel gaan verkopen.

  74. @matthijst: garantie is wereldwijd op de meeste apple producten. nadeel is dat apple zelf mag bepalen hoelang en onder welke voorwaarde. Zo heb je met de iphone landelijke garantieen niet wereldwijd. vanwege de gekoppelde contracten en andere rare regels.

    en zo heb je op alle computers juist weer wereldwijde garantie van max 1 jaar ongeacht waar je die gekocht hebt. koop je er een apple care protection plan bij verleng je de wereldwijde garantie met 2 jaar extra en dan heb je wereldwijd 3 jaar garantie.

    in eurpoa heeft de overheid zelf regels verzonnen dat elk bedrijf standaar verplicht is om 2 jaar te geven. alleen de praktijk wijst uit dat Apple niet thuis geeft en je het probleem dus oplossn ekan bij de winkelier waar jehet gekocht hebt. Als dat dus geen officiele apple store is zouden jullie er samen uit moeten komen omdat de winkel en jij de koop overeenkomst hebben en nie jij en apple.

    koop je iets in amerika dan moet je in de 2e jaar ook terug naar amerika zou dan het plan zijn maar die vlieger gaat niet op. Die regeling is er alleen voor producten die in de EU zijn aangeschaft.
    Dus wie buiten de EU vandaan spullen importeert moet er rekening mee houden dat de garantie voorwaarden gelden volgens het land van oorsprong.

    Koop je binnen de EU heb je 2jaar consument recht.
    het recht aan jou kant krijgen is een tweede. je moet er hard voor veechten om aan te tonen dat het een fabricage fout is en als je dat niet lukt en je eist/dwingt een reparatie (af) dan deel je de kosten met de winkelier.

    Apple staat hier heel sneaky buiten.
    die trekken na een jaar zijn handen van de zaak en laat het de winkelier oplossen.

    Das de de keerzijde van de apple medaille

  75. @dillem: hmm das fokt op.

    ik w8 wel gewoon tot hij ergens binnen de EU te koop is en onder welke voorwaarden dat dat weer gaat. Wie weet kan je er wel apple care bij nemen speciaal voor de iPad en dan is er niks aan de hand.

    als dat zo is dan importeren binnen de EU denk ik dan.

  76. Origineel geplaatst door Sjaap
    Triest dat er mensen emotioneel raken als iets opeens wat later te koop gaat zijn. Het is maar electronica. Get a life.

    Denk dat je daar te licht tegenaan kijkt. Mensen worden gelukkig van technologie (niet van geld, wat je uiteraard wel nodig hebt :-)) Maar je wordt pas gelukkig als je van dat geld dingen kan kopen. Het is dus voor de hand liggend dat mensen hier emotioneel van raken omdat dit hun geluk in de weg staat.

    Mensen worden op dit moment ongelukkig omdat ze niet datgene kunnen kopen wat hun gelukkiger zou maken omdat (in dit geval) Apple een aankondiging doet van een of ander apparaat waar mensen gelukkiger van kunnen worden en zich ‘formeel’ niet houd aan die aankondiging dat het apparaat over 60 dagen, startende vanaf de aankondigingsdag, wereldwijd beschikbaar zou zijn.

    Kan mij voorstellen dat je hier emotioneel van wordt en een beetje van de wijs raakt.

    Onderschat dit dus niet 😉

    Zouden we ze hiervoor niet kunnen aanklagen…………grapje

  77. Knopje ‘prijzen’ is nu ook verdwenen.

  78. Ik krijg opeens een ideetje: waarom houdt ieder onderzoeksbureau van de afgelopen dagen niet even een follow-up? Op dit moment weet ik wat nieuwe lege feiten wel te waarderen.

  79. Zeker wel dat er productieproblemen zijn (geweest).

  80. @WvB22:
    Hoe weet je dat nou? niemand kan het bewijzen behalve Apple of de Fabriek waar het vandaan komt.

    Omdat een Een analist het zegt geloof je die onzin?

  81. Weet iemand hoe het zit als je het ding uit Duitsland haalt qua Appstore? Heb nu een iPhone met nederlands appstore account. Kan ik via de iPad de appstore in met mijn nederlandse account? Ik vermoed dat ik dan niet iPad-only applicaties kan kopen, maar misschien wel andere dingen.

    Belangrijkste vind ik dat ik dan zodra ie in Nederland uitkomt wel gewoon bij nederlandse content in de Appstore kan.

    Hoe zat dat destijds bij de iPhone, weet iemand dat?

  82. @Ruud Greven:
    Destijds was de App store meteen in Nederland beschikbaar. Want dat ging gelijk met iPhone OS 2.0 en de iPhone 3G.
    Ik denk wel dat je gewoon iPhone App’s kan downloaden, maar of er ook speciale “iPad only” app’s kan downloaden? Ik vraag me wel af of die in de Nederlandse App Store komen, aangezien dat helemaal geen nut heeft zolang de iPad niet in Nederland wordt verkocht..

  83. Het beste is het ding gewoon boycotten met z’n allen. Al die beperkingen die het ding al heeft plus de onduidelijkheid over de leverdatum in NL. Pfff…Apple is net China. Daar wordt ook voor jou bepaald wat je doet. Helaas heb je teveel Apple-geile-fans ertussen zitten, die fabrikanten zoals Apple in stand houden.

  84. Het meest vreemde vind ik, dat er tot op heden geen enkele reactie van Apple Benelux is met een acceptabele reden, waarom de ipad hier nog niet verkocht gaat worden. Klaarblijkelijk wordt alles bepaald in de US, waarbij de lokale Apple-vertegenwoordiging niets ter toelichting mag inbrengen. Ton van Garderen, directeur Apple-Benelux had hier wel wat meer aandacht aan mogen besteden.

  85. Waarschijnlijk om dat er ook nog niks te vertellen is…
    @seagull:

  86. Ik heb eigenlijk een vraag.
    Ik wil wel een ipad kopen, maar als de ipad 2.0 snel uitkomt dan ga ik die kopen. Zou iemand weten wanneer de ipad 2.0 zou uitkomt?

  87. Steve Jobs?

  88. kan iemand vertellen hoe je een ipad in duitsland kan reserveren ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.