Reacties voor: iPad valt in onderdelen uiteen in knap gemaakte video

TechRestore heeft een filmpje gemaakt van het openschroeven van de iPad. In het stop-motion filmpje zijn alle stappen goed te volgen.
Lees het complete artikel → iPad valt in onderdelen uiteen in knap gemaakte video

Reacties: 22 reacties

  1. Woow, heel vet

  2. Echt heel erg mooi gemaakt!

  3. Als ik zo kijk is er nog behoorlijk wat ruimte over in de case, had wat mij betrefd nog wel wat snellere en meer hardware in gekund..

  4. @Mischadbs: Viel mij ook op.

  5. Dat hebben ze zeker goed gedaan.. zeker met die geluidseffecten erbij heeft het net iets extra’s 🙂

  6. Briljant…!

  7. Speechless….!

  8. Origineel geplaatst door Mischadbs
    Als ik zo kijk is er nog behoorlijk wat ruimte over in de case, had wat mij betrefd nog wel wat snellere en meer hardware in gekund..

    Wanneer dat was toegepast, was er minder batterij duur geweest, of de ipad werd te zwaar… Met die 10 uur aan batterij is apple nu wel uniek op de markt.

  9. Heel erg leuk en mooi gedaan! De kijker zal hier door denk ik sneller aan hun denken wanneer hun iPad (iMac, MacBook, iPod, iPhone etc.) onderhoud of reparatie nodig heeft.

  10. Wanneer dat was toegepast, was er minder batterij duur geweest, of de ipad werd te zwaar… Met die 10 uur aan batterij is apple nu wel uniek op de markt.

    Nee hoor. De Adam van Notion Ink doet het 16 uur. Met backlight off zelfs 160 uur. http://gizmodo.com/5471559/notion-ink-adam-tablet-caught-on-video-specs-finalized

  11. Dan wordt ie te zwaar. Mijn auto heeft ook heel wat lege ruimtes maar haalt wel 0-100km in 5 sec. 😉

    Origineel geplaatst door
    Als ik zo kijk is er nog behoorlijk wat ruimte over in de case, had wat mij betrefd nog wel wat snellere en meer hardware in gekund..

  12. Origineel geplaatst door iPieter
    Dan wordt ie te zwaar. Mijn auto heeft ook heel wat lege ruimtes maar haalt wel 0-100km in 5 sec.

    Nee hoor. De Adam is slechts 200 gram zwaarder, maar kan veel meer en veel langer.

  13. Origineel geplaatst door Ferry
    Wanneer dat was toegepast, was er minder batterij duur geweest, of de ipad werd te zwaar… Met die 10 uur aan batterij is apple nu wel uniek op de markt.Nee hoor. De Adam van Notion Ink doet het 16 uur. Met backlight off zelfs 160 uur. http://gizmodo.com/5471559/notion-ink-adam-tablet-caught-on-video-specs-finalized

    We praten hier toch over een ipad?
    Die een touchscreen heeft waar veel energie naar toe gaat. En ik weet zeker dat die namaak ipad niet zo goed werkt waar niet zoals apple jaren aan gewerkt heeft. vaak kun je van tevoren niet veel dingen vaststellen, maar in zo iets heb ik geen vertrouwen. Ook een duidelijk werkend besturing systeem is ook niet aanwezig volgens mij

  14. Hebben ze die film ook van een disassembly van de Iphone?

  15. Geniaal gedaan! 

  16. @gebakkenzucht:

    We praten hier toch over een ipad? Die een touchscreen heeft waar veel energie naar toe gaat. En ik weet zeker dat die namaak ipad niet zo goed werkt waar niet zoals apple jaren aan gewerkt heeft. vaak kun je van tevoren niet veel dingen vaststellen, maar in zo iets heb ik geen vertrouwen. Ook een duidelijk werkend besturing systeem is ook niet aanwezig volgens mij

    De Adam draait op Android, heeft een touchscreen en er zit eerste klas en supersnelle hardware in. Doordat je de backlight uit kunt zetten gedraagt de Adam zich als een ereader. Dat betekent dat je in de volle zon tekst kunt lezen, maar je kunt ook gamen of andere applicaties gebruiken. In zwart wit weliswaar. Met backlight aan heb je een prachtig full colour beeld.

    Kortom dit zou wel eens een flinke concurrent van de Ipad kunnen worden. Daar hebben we het tenslotte over.

  17. @Ferry: die Adam is zeker geen concurent voor de iPad. Dat schermpje kan zeker niet tegen de iPad op.

    We weten toch inmiddels wel dat snellere hardware niet belangrijk is? Het gaat om het os waar mee gewerkt wordt en die is op de iPad gewoon een tiet beter.

    (lezen in de zon is misschien wel het enigste waar die Adam beter in is. Nu de iPad uit is hoor ik om me heen heel veel mensen zeggen dat de ereaders helemaal geen voordeel meer hebben tov de iPad behalve in de zon)

  18. Ik wil graag leren. Wat maakt dat het OS op de Ipad beter is dan Android? Android is gebasseerd op Linux en dat is volgens mij een van de beste besturingssystemen van dit moment. Verder is Android net zo intuitief als Iphone OS.

    Met de Ipad en andere tablets hebben de ereaders inderdaad geen voordelen meer.

  19. @Ferry
    De grote broer van Linux is nog beter, Unix. En daar draait iPhone OS op.

    Ik schrijf dit nu met de iPad buiten half in de zon en half in de schaduw. Ik zie mijn eigen reflectie beter dan deze webpagina maar het is te doen. Als ik mijn zonnebril opzet dat is het scherm van de iPad zwart, alsof hij uitstaat.

    Naast mij ligt ook een e-reader, de Sony Reader PRS-505. Dat scherm is nu zo scherp als een A4 velletje met tekst, en met zonnebril op is de reader helemaal geweldig leesbaar. De iPad is dus totaal onbruikbaar als je buiten met een zonnebril zit. Door de polarisatie verdwijnt het scherm.

    Een ereader heeft nog steeds voordelen tov de iPad. Je kunt er ook buiten gebruik van maken. De iPad is voor binnen bedoeld of bij weinig tot normaal licht. Dat doet trouwens niets af aan het apparaat zelf, want de iPad is echt geweldig.

  20. @Scott:
    Dit is een goede inhoudelijke reactie. Dank daarvoor.

    Ik zou de Ipad vooral willen gebruiken om te lezen en dat natuurlijk het liefst in de zon. Nu uit jouw reactie blijkt dat de Ipad daar echt ongeschikt voor is, is de Ipad voor mij geen optie meer. Dat vind ik best jammer want ik vind het een hartstikke leuk apparaat.

    Een ereader heeft niet zo mijn interesse omdat die eigenlijk maar een ding kan en dat is tekst weergeven. Doen ze weer wel goed.

    Ik blijf dus uitkijken naar de Adam van Notion Ink omdat die alles lijkt te combineren. Met backlight off een goed zichtbaar scherm in de zon (zoals een ereader), met backlight on een goed kleurenscherm, 3G, WIFI, USB, ondersteuning van flash en dat alles op snelle hardware. Wat wil je nog meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.