Reacties voor: iPad Smart Cover voor oudere iPads voortaan alleen in grijs

De Smart Cover en Smart Case voor oudere iPad-modellen is voortaan alleen verkrijgbaar in grijs. Smart Covers voor de nieuwe modellen zijn nog wel kleurrijk.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Apple is arrogant en klant onvriendelijk! Ze vergeten en passant wel even dat er meer mensen met een “oudere” iPad rondlopen dan mensen met een iPad Air! Blijkbaar is de peon binnen en ben je niet interessant meer, bah!!!

  2. Origineel geplaatst door Robbedoes020
    Apple is arrogant en klant onvriendelijk! Ze vergeten en passant wel even dat er meer mensen met een “oudere” iPad rondlopen dan mensen met een iPad Air! Blijkbaar is de peon binnen en ben je niet interessant meer, bah!!!

    Je kan toch gewoon een gekleurde cover kopen zolang de voorraad strekt bij gewone Premium Resellers? Daar liggen er nog voldoende covers voor jouw iPad. Ik zie het probleem niet… Het is toch logisch dat een bedrijf zelf zich focust op de nieuwe producten die ze gelanceerd hebben.

  3. haha grijs, omdat het een oud product is. i see what you did there apple.

    voor degene die een smart cover willen: ebay of marktplaats is nog steeds je vriend 🙂

  4. Ben het compleet met je eens Robbedoes020. Arrogant en tot op zeker hoogte ( als je je geld nog niet hebt uitgegeven) klantonvriendlijk. Twee jaar geleden was ik in de Applestore in New York en ik werd meewarig aangekeken toen ik vroeg om een beschermhoes voor mijn Ipad1. Die was toen net een half jaar daarvoor vervangen door de IPad2. Ze hadden voor helemaal niks meer voor de Ipad 1.
    Denk dat Apple alles voor de voorgaande series zo snel mogelijk uit de schappen haal. Heb wel net de Ipad4 aangeschaft omdat ik geen zin heb in kinderziektes…

  5. @Yannick: We hebben het niet over pakje boter maar over product dat in prijs varieert van €400,00 – €900,00. Dan mag je best wel wat meer je best doen om de klanten met een “oudere” iPad tevreden te stellen. Dus nee, ik vind het niet logisch dat Apple zich nu vrijwel alleen focust op de nieuwe klanten!!!

  6. Nog een reden meer om voor een Nokia tablet te kiezen

  7. Volgens mij begrijpen er een hoop marktwerking niet. De vraag naar oudere hoesjes neemt ook direct heel snel af en al je voorraad kost geld. Ik heb een winkel gehad en heb misschien 2 ipad1 hoesjes verkocht na de introductie van de ipad2. 90% vsn de mensen koopt het hoesje tegelijk met de ipad, dus er is veel te weinig vraag om ook de oude hoesjes te blijven produceren. Dat Apple dit toch doet en slechts de keus in kleur beperkt lijkt mij bijzonder klantvriendelijk.

    Misschien even een vergelijking met andere merken. Samsung produceert 0,0 voor oude modellen, Asus hoesjes vind je in de winkel helemaal niet en over de andere merken hoeven we het qua hoesjes en accesoires niet een te hebben.

    Hoe kun je Apple het kwalijk nemen dat ze voor een oud model, bij veel minder vraag, geen 8 kleuren meer aanbieden? Ik snap de reacties hier echt totaal niet. Enorm kortzichtig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.