Reacties voor: iPad-reclamespot geanalyseerd: veel foto’s, video, boeken en e-mail

TUAW heeft de reclamespot van de iPad geanalyseerd en ziet dat vooral foto's, video's, e-mail en het lezen van boeken veel aandacht krijgen. Agenda, muziek en kaarten staan minder voorop.

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk dat muziek er ook een beetje bij zit, niet omdat he t echt nodig is maar meer omdat als het er niet op zou zitten dat het dan een beetje raar zou zijn.

  2. Ze hebben nog maar heel weinig van iWork laten zien, dus ze willen het gewoon een beetje spannend houden.

  3. De voorzie toch dat de applicaties in de “Cloud” de killerapp gaan worden. Google Apps, Microsoft Live, iWorks “Live”…

    Althans daar zou ik het ding mee gaan gebruiken om een beetje productief te kunnen zijn.

  4. @Harold: Goed punt. Ben benieuwd hoe snel Google iPad versies van hun apps online heeft staan…

  5. Wat ik dan op zich jammer vindt is dat video en boeken (nog) niet beschikbaar zijn voor de Nederlandse. Ik vraag me daar een ding bij af:
    zal Apple de deals voor Nederlandse boeken rond hebben als de iPad gelanceerd wordt? Of zal Nederland volkomen genegeerd worden net als voor films in iTunes. Natuurlijk zullen er andere aanbieders in het gat springen maar dan gaat wel veel van de charme van de iPad verloren.

  6. Wow! En hieruit worden conclusies getrokken?

    Hahaha beetje raar alsof hier echt rekening mee word gehouden met de aantal frames, Oké tijd kan ik begrijpen. Maar om dit te gaan onderzoeken…

  7. Origineel geplaatst door Harold
    De voorzie toch dat de applicaties in de “Cloud” de killerapp gaan worden. Google Apps, Microsoft Live, iWorks “Live”… Althans daar zou ik het ding mee gaan gebruiken om een beetje productief te kunnen zijn.

    ben ik mee eens, maar ik vind wel dat er link moet zijn naar je eigen computer. Want als internationaal productief wilt zijn dan moet er ergens een basis hebben

  8. Origineel geplaatst door Stijn
    Wow! En hieruit worden conclusies getrokken?Hahaha beetje raar alsof hier echt rekening mee word gehouden met de aantal frames, Oké tijd kan ik begrijpen. Maar om dit te gaan onderzoeken…

    Ik denk dat Apple net dezelfde statistieken heeft liggen voor ze deze advertentie lanceren.

  9. Sommige aps behoeven meer uitleg dan de andere. Of hebben net wat meer wauw factor dan d andere. Je gaat toch niet heel lang de saai ogende apps laten zien.

    Ik weet 100% zeker dat je hier niets uit op kan opmaken.
    Behalve dat die gasten te veel tijd Over hebben.

    En wat iwork betreft. Op YouTube is genoeg te vinden over de interface van iwork dat nooit tijdens de keynote in beeld is geweest. Puur omdat dat misschien de minder indrukwekkende dingen zijn om te showen zijn die niet in de keynote aan bod gekomen. En ze hadden heel veel te vertellen.

  10. Lies, damned lies, and statistics 😉 En uiteraard zijn er mensen die dit als waarheid zullen zien….

  11. Te precies zeg. 720 frames, 1% kaarten, da’s 7 frames bij 25 frames per seconde dus minder dan 1/3de seconde…
    Sommige analyses zijn overdone, maar erg onderhoudend… 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.