Reacties voor: ‘iPad Pro gebundeld met stylus, krijgt speciaal Apple-toetsenbord’

De iPad Pro krijgt een stylus die in de doos verpakt zit, en een speciaal toetsenbord dat Apple zelf ontwerpt. Ook weten we meer over iOS 9.1, de eerste grote update voor iOS 9 die zich ook op de grotere iPad richt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. – zucht –
    Ik vraag me af wanneer er eindelijk een splitsbare iPad komt, zodat je ‘m klein kan opbergen, met plat toetsenbord kan typen met opstaand beeld en wanneer je wilt een grootbeeld HR ter beschikking hebt voor films en spelletjes. Ik gok bij de iPad Pro-Air3.

  2. OEHH! Nu ben ik toch wel heel benieuwd … stel stel:

    – 1:1 connected met mijn Mac Pro, Lightroom, Photoshop.. zou dat smullen zijn..

    Apple’s dedicated ‘Wacom Cintiq’.

    Volgende week woensdag duurt nu wel erg lang..

  3. Jammer dat we nog tot november moeten wachten voordat ie uitkomt. Bring it on zou ik zeggen, met 128gb 🙂

  4. Met zoveel aankondigingen in één event durf ik bijna wel te stellen dat er géén event in oktober komt. Misschien nog een aantal stille product updates maar geen event meer. Waar moet je dat straks mee vullen. Eerlijk gezegd ben ik verbaasd dat ook de iPads gepresenteerd gaan worden tijdens dit event. Tenminste als de geruchten kloppen. Ik zou het logischer vinden als Apple nu zich zou focussen op de iPhone en de AppleTV, misschien nog een paar nieuwe bandjes voor de Apple Watch en kleine toevoegingen iOS 9 en ik oktober de iPads en ge-update iMacs / Macbooks met nieuwe processoren. Maar de oktober events waren altijd vrij klein van opzet en in het auditorium van Apple zelf. Misschien willen ze juist de iPad weer wat groter onder de aandacht brengen en kiezen ze nu voor dit grote event om aan te geven dat de ontwikkeling op iPad gebied nog lang niet dood is.

  5. ‘Over Force Touch gesproken, de nieuwste geruchten wijzen erop dat de iPad Pro toch een volledig Force Touch-display krijgt, net zoals de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.’

    Laat duidelijk zijn dat óók dat laatste nog steeds een gerucht is!

  6. @WvB22: Of ze hebben nog hele grote plannen voor oktober waardoor er geen plaats is voor de iPad.

  7. Origineel geplaatst door Walden
    – zucht –
    Ik vraag me af wanneer er eindelijk een splitsbare iPad komt, zodat je ‘m klein kan opbergen, met plat toetsenbord kan typen met opstaand beeld en wanneer je wilt een grootbeeld HR ter beschikking hebt voor films en spelletjes. Ik gok bij de iPad Pro-Air3.

    Die is er al, maar dan van Acer 😉 (Switch 12 SW5…)

    Compleet met volwaardig laptop OS, wat we bij de iPad Pro ook nog maar af moeten wachten 😕

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.