Reacties voor: Zo laad je de 12,9-inch iPad Pro veel sneller op

Je kunt de grote iPad Pro natuurlijk opladen via de meegeleverde accessoires, maar met een nieuwe set kabels en adapters van Apple gaat het opladen een stuk sneller.
Lees het complete artikel → Zo laad je de 12,9-inch iPad Pro veel sneller op
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Een nieuwe manier om extra inkomsten te werven, foei Apple.

  2. Het zou Apple sieren als ze gelijk die zwaardere adapter zouden meeleveren.

  3. Laad deze mijn iPhone 6s dan ook sneller op of is deze oplader alleen geschikt voor de iPad pro?

  4. @sander78: alleen 12,9″ iPad pro helaas

  5. Fijn, dan kun je je Apple Pencil tijdelijk weer in je ongebruikte MacBook-poort steken (met de juiste adapter) 😜

  6. Wat is het toch een incompleet, duur product de iPad Pro. Je moet ook echt alles apart erbij kopen. Zit de batterij er wel bij?

  7. @Marc: Schem is gewoon zo zalig dat ik serieus vergevings gezind ben tov van de extra kosten (die optioneel zijn), wat een zalig scherm….

  8. Ik heb de pro in de winkel in mijn handen gehad….pfff. Als je de Air 2 gewend bent dan wil je echt niet meer de pro (veel en veel te zwaar)

  9. … en €59 voor de benodigde adapter, mocht je geen nieuwe MacBook en dus ook niet de vereiste adapter in huis hebben.

    Kan me niet voorstellen dat veel mensen èn een 12″ MacBook, èn de 12″ iPad in huis hebben. Lijkt me nou typisch een òf, òf keuze.
    _

    Trouwens wel benieuwd of je verder met die kabel nog meer kunt dan een iPod/Phone/Pad op een MacBook 12″ aansluiten (en zo ja wat). Beide aansluitingen zijn bv in principe in staat een digitaal videosignaal door te geven, en USB-C accessoires zijn inmiddels iha al stukken goedkoper dan vergelijkbare lightning accessoires (voorzover die er al zijn) …

  10. Zo laadt ik al járen mijn iPhone sneller op met een 10watt ipad oplader van Apple. Werkt als een trein 😉 De opladers die met een iPhone komen zijn 5watt.

  11. @sander78: zoals kbm ook al zei, gebruik de ipad lader die is 2.a ipv de 1.a lader die er bij geleverd word vanaf de iphone 5s word dit sneller laden ondersteund als ik me niet vergis

  12. Wat ik mij afvraag is het gebruik van een zwaardere usb adapter ook mogelijk. Is er een alternatief voor de adapter van Apple.

    Zit de kracht in het snoer, in het powerblock of echt alleen maar in het wattage.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.