Reacties voor: Gerucht: ‘iPad Pro krijgt OLED-display in tweede helft 2021’

De iPad Pro krijgt mogelijk twee nieuwe schermtechnieken in 2021. Na een overstap naar mini-LED zou Apple ook plannen hebben voor een OLED iPad Pro in de tweede helft van 2021.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Tjonge, Apple doet nog steeds met veel tam tam naar buiten brengen dat ze een apparaat weer van OLED voorzien terwijl dat type scherm zelfs in de budget markt al gemeen goed is.
    Tv, tablet en smartphone hebben al jaren OLED.

  2. @Hans: Maar die andere schermen hebben wel een veel lagere resolutie in verhouding met de grootte.

  3. @Hans: Apple brengt hier helemaal niets naar buiten… goed lezen!

  4. Ach, de een roept oled de ander mini led. Dus ze roepen maar wat, omdat niemand t echt weet. We gaan het vanzelf meemaken. (Of niet)

  5. @Hans: maar de led schermen van  zien er wel beter uit dan de oled schermen van de budget bedrijven.

  6. Laten we nou niet doen alsof Apple OLED heb verzonnen! Samsung blijft toch de beste partner voor Apple! Maken ook de beste schermen voor iPhones

  7. Origineel geplaatst door Ro
    Laten we nou niet doen alsof Apple OLED heb verzonnen! Samsung blijft toch de beste partner voor Apple! Maken ook de beste schermen voor iPhones

    Vergeet LG display niet

  8. Origineel geplaatst door Ro
    Laten we nou niet doen alsof Apple OLED heb verzonnen! Samsung blijft toch de beste partner voor Apple! Maken ook de beste schermen voor iPhones

    Klopt, maar Samsung heeft ook OLED niet uitgevonden want dat is LG.
    Iedereen die iets maakt met OLED schermen betaald patent kosten aan LG.

    Samsung vond dat zij dit zelf ook konden en wilden eigenlijk geen patent kosten aan LG betalen dus gingen ze zelf OLED schermen maken.
    Alleen mocht dat niet zo maar dus deden ze de kleuren iets feller en wat zeer kleine andere aanpassingen maar er was nog een probleem het mocht geen OLED heten.
    En welke letter lijkt veel op de O ? de Q dus en zo was Samsung QLED geboren.

    Ik vraag mij dus alleen nog af of Samsung OLED maakt voor Apple waar dus wel aan LG betaald moet worden of dat de hun eigen Qled hiervoor gebruiken.

    Door die Q te gebruiken hebben ze met succes de consument eigenlijk in verwarring gebracht en werd alles al snel OLED genoemd wat ook het doel was.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.