Reacties voor: Nieuw voor de iPad Pro: lederen sleeve en etui voor Apple Pencil

Apple is weer helemaal los gegaan met de hoesjes voor de iPad Pro. Naast de bestaande covers, is er nu ook een leren Sleeve met plek voor de Apple Pencil. Voor de Apple Pencil zelf is er nu ook een etui in verschillende kleuren.

Reacties: 12 reacties

  1. Mooie scherpe prijzen weer. Gelukkig hebben we alieexpress nog. Misschien wel mindere kwaliteit maar 10 keer zo goedkoop. Al zijn de meeste spullen die ik daar weg heb nog prima in orde.

  2. Jammer dat er geen case meer is origineel !

  3. Net voor 15 euro een volledige smartcase op Amazon gekocht. Weliswaar niet van Apple maar ik wil wel graag een volledig beschermde iPad.

  4. 169 euro voor een sleeve?!

  5. Nooit begrepen wat je met een sleeve voor je iPhone of iPad moet doen. Je haalt hem er uit, laat hem vallen en hij is alsnog stuk…

  6. Origineel geplaatst door mhoutman
    Nooit begrepen wat je met een sleeve voor je iPhone of iPad moet doen. Je haalt hem er uit, laat hem vallen en hij is alsnog stuk…

    Nee, je moet m er ook eerst in doen voordat je m laat vallen! 😄

  7. Ook echt €35 voor dat pennenhoesje. Hoe dan

  8. Ben een echte Apple fan maar deze prijzen slaan echt kant nog wal!!!

  9. Tja je hebt ook leren schoenen van 40 euro en schoenen van 400 euro.
    Soms zie je het verschil, soms niet.

  10. Zit een 10,5″ te overwegen, maar wil dan wel een smart case zoals nu om m’n 9,7″, ik wil niet zo’n sleeve… er komt dus geen nieuwe siliconen case?

    Wil namelijk een smart keyboard. Dan is die sleeve niet eens te gebruiken. Dus ik moet dan altijd met een naakte iPad lopen? Kan ik me haast niet voorstellen…

  11. @Ibl: hiervoor is de Smart Cover. Die beschermt dan de voorkant, en combineert wel met het Smart Keyboard, die de achterkant beschermt.

  12. Origineel geplaatst door TBZ
    @Ibl: hiervoor is de Smart Cover. Die beschermt dan de voorkant, en combineert wel met het Smart Keyboard, die de achterkant beschermt.

    Smart keyboard beschermt de voorkant 🙂 hij heeft een silicon case nodig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.