iPad Pro 2021 Magic Keyboard

Reacties voor: Wanneer is de release van de iPad Pro 2022? Vandaag is mogelijk de aankondiging

Wanneer gaat Apple de iPad Pro 2022 uitbrengen? We zitten al halverwege oktober, dus de tijd lijkt te dringen. Gelukkig is er wel goed nieuws, want de nieuwste iPad Pro wordt nog steeds binnenkort verwacht. Je leest hier alles over de verwachte release van de iPad Pro 2022.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Weet niet of het bewust was maar Apple heeft me met de 64GB Ipad Air optie geduwd richting een ipad pro. Dan maar wat langer wachten

  2. Is een upgrade naar de M1 Pro chip ook mogelijk voor de ipad pro 2022, of is hier een goede ventilatie voor nodig ivm hitte afvoer?

  3. (Red.) Artikel bijgewerkt met de nieuwste geruchten.

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt en herschreven met de nieuwste informatie.

  5. (Red.) Aangevuld met nieuwe informatie van Mark Gurman van Bloomberg.

  6. Origineel geplaatst door Kai
    Is een upgrade naar de M1 Pro chip ook mogelijk voor de ipad pro 2022, of is hier een goede ventilatie voor nodig ivm hitte afvoer?

    De iPad Pro 2022 is naar verwachting alleen met een M2-processor beschikbaar (dus van upgrade is dan geen sprake, eerder downgrade). De M1-versie was specifiek voor het 2021-model. Ik heb zelf de 11-inch Pro 2021. Ben er enorm blij mee, maar volgende iPad Pro wordt toch het grotere model; aantekeningen maken, schetsen, etc. gaat prettiger op een groter scherm.

  7. (Red.) Nieuwe informatie toegevoegd over mogelijke aankondiging op 18 oktober.

  8. Origineel geplaatst door J. Jansen
    Weet niet of het bewust was maar Apple heeft me met de 64GB Ipad Air optie geduwd richting een ipad pro. Dan maar wat langer wachten

    Mij ook. Ik dacht met de nieuwe Air met M1 misschien te kunnen besparen (vergeleken met een Pro). Blij dat ik dat niet heb gedaan. 64GB is te weinig. 256GB is meer dan genoeg. En een 128GB versie is er niet.

    De voorspelde upgrade van de iPad Pro (M2, draadloos laden en misschien een horizontaal geplaatste front camera, en voor de rest min of meer hetzelfde) vind ik niet de meerprijs en waarschijnlijk €200 inflatiecorrectie waard.

    Ik kocht daarom afgelopen weekend voor onder de €900 een splinternieuwe 11″ iPad Pro M1 WIFI + 5G 128GB. Perfect om mijn 9.7″ iPad Pro A9X WIFI 128GB na vele jaren trouwe dienst te vervangen. Zodra de nieuwe iPad Pro uitkomt, zul je vaker deze prijs zien voor de M1 iPad Pro reeks.

  9. @Strebor: Dat is wel een hele strakke deal die je hebt kunnen maken. Mag ik vragen waar je die hebt gehaald?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.