Reacties voor: Opmerkelijk: iPad Pro 2020 heeft toch geen U1-chip

Eerder leek het erop dat de iPad Pro 2020 een U1-chip aan boord heeft, maar niets blijkt minder waar. Uit verschillende analyses blijkt nu dat de nieuwste iPad Pro toch geen Ultra Wideband-chip heeft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Niemand die zich afvraagt of dit enig nut zou hebben in een ipad, de bedoeling van die chip is toch 100% inzetbaar in een iPhone, waarmee je rondloopt, maar niet in een iPad? Een iPad leunt in gebruik veel meer aan bij een macbook dan een iPhone. Daarmee zit je ergens stil, het zou raar zijn je dan te moeten richten of ergens naartoe te lopen om de functie te gebruiken. Apple ziet dit natuurlijk ook zelf in. Daaraan zie je dat speculeren op voorhand geen zin heeft.

  2. Complete faal deze iPad. Waarom niet gewoon een A13X erin knallen met deze U1 chip?

  3. Conclusie, nieuwe versie is toch niet zoooooo interessant.

  4. Het blijft een bizarre upgrade. Ik heb er op gewacht, maar overweeg toch de Pro 2018 64gb te kopen met een aanbieding. Of krijg je daar over enkele jaren significant minder voor terug? Die 1119 betaal je nu echt alleen maar voor 128gb ipv 64gb…

  5. Origineel geplaatst door Guido
    Niemand die zich afvraagt of dit enig nut zou hebben in een ipad, de bedoeling van die chip is toch 100% inzetbaar in een iPhone, waarmee je rondloopt, maar niet in een iPad? Een iPad leunt in gebruik veel meer aan bij een macbook dan een iPhone. Daarmee zit je ergens stil, het zou raar zijn je dan te moeten richten of ergens naartoe te lopen om de functie te gebruiken. Apple ziet dit natuurlijk ook zelf in. Daaraan zie je dat speculeren op voorhand geen zin heeft.

    En omdat je met de iPad steeds stilzit, bouwt men er wel high end camera’s en lidar in. Nee, ik ben het oneens, de iPad is zeer zeker mobiel en een uw chip zou zinnig zijn. Deze upgrade van mijn 2018 iPad Pro sla ik over, geen meerwaarde.

  6. @Chris: Vraag ik mij dus ook af en gekeken na 2018 model, 128gb is leuk maar krijg van ze lang ze leven niet vol op.
    Je zult er sowieso minder voor terug krijgen over enkele jaren, maar inderdaad prijs verschil is wel aanzienlijk en je betaald denk ik alleen maar voor dubbele opslag.

  7. Eigenlijk ben ik wel enthousiast over de 2020 versie.
    Je krijgt meer (geheugen, camera, sneller) voor minder. Mooi toch!?
    Maar als ik de 2018 versie had zou ik ook niet aan de 2020 versie beginnen.
    En 128GB teveel? Ik ga sowieso voor de 256GB versie ivm video bewerking. Geheugen kun je nooit genoeg hebben. Een paar jaar geleden leek 8GB ook al heel wat voor een iPhone 🤔

  8. Ik wilde de iPad Pro 2020 ook kopen, maar toen ik er achter kwam dat het maar een simpele update zou zijn (nog steeds goed natuurlijk), toch besloten om te wachten. Stel je voor dat ze straks de A14 er al instoppen. Ik heb gelukkig geduld.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.