Reacties voor: Vergelijking: camera in de iPad Pro 2020 valt tegen, LiDAR Scanner nog niet te gebruiken

Vergelijking met voorgangers
De camera in de iPad Pro 2020 is van mindere kwaliteit dan die in de iPhone 11. Ook heb je voor fotografie nog niets aan de LiDAR Scanner. Dat ontdekten de makers van de Halide-app in een uitgebreide vergelijking van de camera-specs.

Reacties: 5 reacties

  1. Had dit al willen merken, heb nu een iPhone XR en kreeg al het gevoel dat de foto’s genomen met mijn IPad Pro 11 inch van mindere kwaliteit zijn, is wel een tegenvaller. Is wel niet echt de bedoeling om veel foto’s te nemen via de iPad, maar toch, als je bijna 1000 euro moet neertellen voor een iPad, verwacht je toch net dat tikkeltje meer. Verder tot nu toe geen klachten over mijn ipad, alleen moeilijk om al een deftige bescherming te vinden.

  2. Ik vind Lidar toepassing bij de Ikea app om meubels e.d. Virtueel te plaatsen in je woonkamer anders al erg goed werken. Volgens mij veel beter doordat het Lidar gebruikt. Ik herken dus niet dat er momenteel nog geen toepassingen voor zijn. Kijk in de App store onder ‘Topcategorien’ en daarbinnen onder AR apps voor andere toepassingen.

  3. @Jan: De Magic Keyboard is nu te bestellen

  4. Nog even en de iPad Pro 2020 is de veroorzaker van Corona :p
    Ben blij met mijn iPad en vraag me wel beetje af of alles echt zo negatief is?

  5. Origineel geplaatst door Johan
    Nog even en de iPad Pro 2020 is de veroorzaker van Corona :p

    Ben blij met mijn iPad en vraag me wel beetje af of alles echt zo negatief is?

    Dat klinkt alsof het allemaal per definitie lovend zou moeten zijn. Ik ben blij dat er nog mensen zijn die kritisch zijn op de (op papier verbeterde) specs van zo’n nieuw toestel. Zo kan ieder voor zichzelf bepalen of het de aanschafprijs waard is (zeker in vergelijking met de iPad Pro 2018).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.