Reacties voor: iPad Pro 2018 verwachtingen: 5 verbeteringen om naar uit te kijken

En eentje waar niemand op zit te wachten
Er staan grote veranderingen voor de iPad Pro op de planning. Dit zijn onze verwachtingen voor Apple's professionele tablet, die najaar 2018 een update krijgt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Helemaal in China maken en daarvandaan naar de klant verschepen? Hoeft het niet eerst extra belast te worden om Amerika in te komen.

  2. Hoe mooi zou het zijn als er een waterdichte iPad zou komen kan ik veilig in bad een filmpje kijken of iets in die geest!

  3. Leuk gekozen titel:

    Punten om naar uit te kijken:
    Hogere prijs
    Geen OLED scherm
    Geen draadloos opladen.
    😃

  4. Ik ben helemaal gelukkig met mijn iPad Pro 10.5 inch. Zeker nu met IOS 12! Voor mij geen upgrade, prijzen zullen de 1000 euro ook wel gaan passeren…

  5. @Rik: 😂

  6. Origineel geplaatst door MJ
    Ik ben helemaal gelukkig met mijn iPad Pro 10.5 inch. Zeker nu met IOS 12! Voor mij geen upgrade, prijzen zullen de 1000 euro ook wel gaan passeren…

    Zelfde ervaring: 10.5” is mooi formaat en super snel onder iOS 12👍

  7. Ik heb anders wel interesse in een nieuwe iPad pro. Dit in plaats van een nieuwe iPhone.

    Zelf heb ik nu een iPad pro 9,7″ uit begin 2016. Qua processor is deze nog een generatie ouder (A9X) in vergelijking met mijn iPhone 7 plus (A10), dus ook het eerste aan vervanging toe.

    De iPad gebruik ik thuis ook vaker dan de iPhone en bovendien is het de ideale ‘computer’ om mee te nemen op reis. Kortom: een door mij veel gebruikt apparaat.

    – Hogere prijs: dat is inderdaad jammer maar voor een veel gebruikt apparaat wat vervolgens weer drie jaar mee kan, heb ik het er wel voor over. De restwaarde zal waarschijnlijk hierdoor ook stijgen.
    – Geen OLED scherm? Lekker belangrijk. LCD voldoet ook prima en heeft geen last van inbranden. En met een randloos exemplaar is dat gunstig voor de afmetingen. Wellicht is een 12,9″ exemplaar nu interessant.
    – Geen draadloos opladen. Dat is ook nergens voor nodig. Als ik ‘s avonds ga slapen sluit ik hem aan op de lader en dan is hij zelfs met de ‘trage’ standaard lader, de volgende ochtend vol.

    Tevens een mooie gelegenheid om te upgraden naar 512 MB.

  8. (Red.) We hebben dit artikel bijgewerkt met de nieuwste ontwikkelingen.

  9. Origineel geplaatst door @rno
    Helemaal in China maken en daarvandaan naar de klant verschepen? Hoeft het niet eerst extra belast te worden om Amerika in te komen.

    Geen idee of dit anders is bij andere producten van Apple. Maar mijn Apple Watch Series 4 kan ik helemaal volgen met UPS. Hij is nu al in Duitsland vanuit Kazakhstan en vanuit daar is ie in Korea en China geweest. Hij komt maandag binnen.

  10. Ik wacht al een tijdje vol ongeduld op de nieuwe iPad Pro 12,9. Ik heb nog het model 2015 en hij mag vervangen worden. Voor mij de beste iPad ooit.
    Mijn keuze zal terug de 12,9 zijn met 512gb en 4G.
    Ik hoop dat Apple er vaart achter zet want ik wil hem vóór de feestdagen geleverd hebben.

  11. @@rno: Nee, apple heeft ook verschillende distributie centra in Europa. Dus vanuit China moeten ze helemaal niet eerst naar de US.

  12. Het prijskaartje van de nieuwe iPad wordt niet duurder, de prijs van de iPad wordt (naar verwachting) hoger!

  13. Heb nu de ipad 2018. prima ipad. Maar wil graag de ipad Pro 2018 12,9 versie. dan gaat de laptop de deur uit. heb iphone XS uitgesteld. omdat ik meer heb aan de nieuwe ipad. laat maar komen dus.

  14. Origineel geplaatst door Sjoerd
    Het prijskaartje van de nieuwe iPad wordt niet duurder, de prijs van de iPad wordt (naar verwachting) hoger!

    Misschien worden de prijskaartjes ook wel een stuk duurder. OLED prijskaartjes bijvoorbeeld. 🤪

  15. @Jan: 😂

  16. Is het nu wel mogelijk om USB-devices zoals een harddrive aan te sluiten en met bestanden anders dan media te werken? Anders slaat dit ding met dit prijskaartje echt helemaal nergens op.

  17. Is de smart connector nu weg?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.