Reacties voor: Apple praat kromme iPad Pro recht

Sommige iPad Pro 2018-modellen kunnen wat gebogen zijn. Volgens Apple is het geen defect, maar resultaat van het productieproces.
Lees het complete artikel → Apple praat kromme iPad Pro recht
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 28 reacties

  1. Deze kan nog net bij de grootste smoezen van 2018. “Dit is een gevolg van het productieproces, dit is normaal”. Kom op Apple.

  2. Dat ze dan de ipad’s ietsje dikker maken zodat ze niet kunnen buigen en dan kunnen ze de batterij wat dikker maken waardoor deze ook per oplaadbeurt langer mee gaat. Idem voor de iphones.
    Apple wil steeds dunnere toestellen maken terwijl veel gebruikers liever een iets dikker toestel willen met langere gebruikersduur.

  3. @Marc: Denk je!? 🤔

  4. Nieuwe bendgate?

  5. Ik denk dat mensen het toestel niet meer kopen als de concurrent een dunner toestel heeft dan Apple. Batterij duur kijken weinig mensen na voor de tijd. Het is ook lastig te bevatten want het kigt heel erg aan je gebruik.

    Die iPad is wel heel dun en groot, dus als je daar ook maar iets mee hebt, of je draagt een rugtas waar hij los in zit elke dag, kan ik me voorstellen dat ie makkelijk buigt.

  6. Haha, ‘normaal’.
    Begint je dag met een lach

  7. Als Apple zegt dat het normaal is, dan is het ook normaal🙃

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  9. Dan geef je +€1000 uit aan zo’n ding. Doe je de de doos open en zit er een kromme iPad in? Dan gaat ie heel snel terug. Gelukkig beschermt de wet ons nog tegen dit soort idiote “nee hoor dat is heel normaal”-reacties.
    Erg jammer Apple.

  10. Mijn naam is Rik en ik heb een iPad Pro gekocht voor mijn lieve vriendin. Haar iPad is ook gebogen, wij vinden het niet zo erg.

    Ik hou van haar

  11. De buigzame IPad is natuurlijk een overgangsfase naar de toekomstige generatie opvouwbare iPads. Zo kan het publiek alvast wennen. 😃

  12. Iets wat krom is, recht proberen te praten…

  13. Origineel geplaatst door Rik
    Mijn naam is Rik en ik heb een iPad Pro gekocht voor mijn lieve vriendin. Haar iPad is ook gebogen, wij vinden het niet zo erg.

    Ik hou van haar

    😂😂😂 hahaha wat een geluk heb jij!

  14. Ik sla deze iPad zelfs helemaal over. Heb de iPad Pro 2017 en toen ik dit ding in mijn handen had, vond ik hem goedkoop aanvoelen en de schermranden te dik. En dat voor een prijs van €1.289 voor een 256GB WiFi. En dan kun je ook nog eens je oude pencil weggooien. Dat ging me te ver.

  15. Alleen Apple kan dit hè. Zeggen dat t aan de productie ligt maar geen fout is.

    Wat is t dan?

  16. Hoogmoed komt voor den val, zo luidt een oud Hollands spreekwoord.

    Het wordt tijd om naar de consumenten te gaan luisteren ipv naar de aandeelhouders die alleen maar hun geld willen zien groeien.

    Uiteindelijk heeft de consument toch de langste adem.

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. Origineel geplaatst door Marc
    Dat ze dan de ipad’s ietsje dikker maken zodat ze niet kunnen buigen en dan kunnen ze de batterij wat dikker maken waardoor deze ook per oplaadbeurt langer mee gaat. Idem voor de iphones.

    Apple wil steeds dunnere toestellen maken terwijl veel gebruikers liever een iets dikker toestel willen met langere gebruikersduur.

    iPhone dikker en zwaarder ,prima!maar ik wil echt geen zwaardere iPad meer…!

  19. Betaal je minimaal 900 euro en dan krijg je mogelijk een kromme iPad…
    Zal wel weer een ‘feature’ zijn haha

  20. Gelukkig is die van mij recht. Ben er erg blij mee!

  21. Goed dat Apple reageert op dit probleem.
    Je gaat je wel afvragen, met alle gebeurtenissen de laatste tijd, heeft Apple een kwaliteitsprobleem? Het lijkt er toch echt op. Ook het feit dat Apple daadwerkelijk lopende aanbiedingen doet, iets wat het nog NOOIT gedaan heeft (ik heb het hier niet over promoties zoals op Black Friday o.i.d.), geeft te denken.

  22. Ik heb de ipad pro 2018 lte 11 inch en uit de doos waren alle hoeken 3mm gebogen heb het opgestuurd naar apple krijg ik hem gewoon retour terug… ongelofelijk kost 1250 euro

  23. Uiteindelijk bepaalt apple niet wat wel en niet een productiefout is, daar oordeelt een rechter over

  24. Iemand al een ligt kromme iPhone XS?
    Ik wel.

  25. Geniale titel voor dit artikel iCulture

  26. Origineel geplaatst door Jules
    Uiteindelijk bepaalt apple niet wat wel en niet een productiefout is, daar oordeelt een rechter over

    En die uitspraak zal stroken met de maattoleranties die Apple van tevoren bepaald.

  27. 15 dec iPad pro gekocht en nu al begint hij krom te staan. Zit netjes in een hoes. Baal als een stekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.