Reacties voor: ‘iPad Pro krijgt in 2018 Face ID en nieuw design zonder homeknop’

De iPad Pro krijgt volgens jaar enkele functies van de iPhone X. De iPad Pro krijgt volgens bronnen een randloos scherm zonder homeknop en met Face ID. Ook de Apple Pencil wordt vernieuwd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Dat word dan ook geen koopje, ik verwacht 1700 eurootjes

  2. Ik zit er toch sterk aan te denken mijn iPhone 7 te ruilen voor een 8, dan kan ik des te langer met mijn tochid knopje doen :).

  3. Face ID werkt serieus geweldig. Heel de beveiliging zit niet meer in de weg. Het gebruik is nu zo vloeiend, niet normaal. Ook swipen met 1 vinger naar open apps en sluiten van apps werkt geweldig. Ik zou dit zeker niet meer verruilen voor die fysieke knop.

  4. Ik ben nu eigenlijk al gewend aan het met 1 knop omhoog vegen van ios11. Ideaal dus ik zal hem niet missen

  5. Mogen ze er wel voor gaan zorgen dat Face ID met meerdere gezichten overweg kan. Een iPad is meer voor algemeen gebruik dan een iPhone

  6. Zat eigenlijk te denken om de 10,5 te halen, maar met dit ‘nieuws’….

  7. Origineel geplaatst door Jeroen
    Mogen ze er wel voor gaan zorgen dat Face ID met meerdere gezichten overweg kan. Een iPad is meer voor algemeen gebruik dan een iPhone

    Nou bij ons thuis niet hoor.

  8. @gijsparadijs: Dan nog is en blijft de 10.5 een fantastisch toestel, je zult er zeker geen spijt van krijgen als je die koopt.

  9. iets met Trap–>Deur
    Wat was de reputatie van Bloomberg ook al weer ?

  10. @Patrik: Ja hier ook, maar ik ken meerdere gezinnen waarbij de iPad door iedereen wordt gebruikt.

  11. @Justin w: knop? 😜

  12. Ik vraag me af in hoeverre face id functioneert met de iPad. Het werkt super goed op mijn iPhone X maar een iPad ligt meestal op tafel en bedien je direct zonder in zijn geheel op te pakken om je volledige gezicht te tonen.

  13. Ja dan moet je de gezicht ook juist vanuit die hoek scannen Sten

  14. Ik heb een ipad pro maar of er nog één komt, heb toch men twijfels. Eco-systeem is niet echt men ding, allemaal te beperkt en over hyped. Emoji toestanden zijn niet echt WOW.

  15. Laat ze maar komen met een ipad pro met face id etc etc, zolang ze maar wel de gewone ipad in tact houden. Feitelijk zijn de ipad pro’s zakelijk prima van prijs maar voor thuis gebruik een absolute no no. Ik bedoel het summum was vroeger een Ipad air 2 voor rond de 500 euro voor 128 gb terwijl de instap 10,5 ronde de 700 euro ligt, exclusief accessoires. Dus nu met allerlei upgrades gaan we al naar de 800 of zoiets. Dat is 1760 gulden. Absoluut niet reëel meer voor een normaal huishouden.

  16. Op al onze iPads thuis zit geen beveiligde vergrendeling op, het zijn gezins toestellen waar iedereen gewoon op kan en mag. Face id zou dus overbodig zijn bij ons thuis

  17. Die Apple pencil zal wel draadloos opladen ondersteunen hoop ik?! Dan kan je met de airpower je iphone, apple watch en je apple pencil opladen!

  18. @piet: Herinner me weer even, Piet. Wat was een gulden ook al weer? Dat is zooooo ontzettend lang geleden.

    Ik twijfel zelf hevig tussen een iPad Pro en een gewone iPad. Vooral de snellere processor (en dus langer ondersteuning van nieuwe versies iOS) weegt zwaar, maar 230 euro tov 128 Gb iPad vind ik wel weer veel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.