Reacties voor: Eerste indruk van de iPad Pro 2018: dit vinden de internationale media

De eerste hands-on ervaringen met de iPad Pro staan online. De internationale media mochten vanmiddag hun reviews online zetten, na een paar dagen gebruik. Wat vinden zij van Apple's nieuwste iPad?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik vindt dit een goede opmerking van Mashable.

    “Volgens Mashable probeert Apple geen laptopvervanger te maken, maar iets veel groters: een nieuwe manier om te creëren voor een generatie die niet is opgegroeid met computers met een muis.”

  2. Ik kan niet wachten tot hij woensdag geleverd wordt 😁

  3. Vervanging van je laptop?
    No way.

  4. Is 6GB RAM alleen bij 1TB versie echt waar?:(

  5. Heb verleden jaar de iPad 2017 12,9” aangeschaft. Wilde dit jaar de nieuwe Apple pencil gaan aanschaffen maar het blijkt dat die niet werkt op mijn nieuwe iPad. De vooruitgang gaat snel maar hier baal ik toch echt wel van!

  6. Verbaas me er een beetje over dat apple zegt dat de ipad een laptopvervanger is, dan roep je het wel op je af en krijg je kritische reviews. Eerlijk gezegd kan je met de ipad net zoveel doen als met een laptop, alleen werkt het wat anders.

  7. @BC: Denk het ook. De nieuwe generatie heeft helemaal geen behoefte aan een laptop. Een iPhone en iPad is genoeg.

  8. Origineel geplaatst door Bouke
    Eerlijk gezegd kan je met de ipad net zoveel doen als met een laptop, alleen werkt het wat anders.

    Nou probeer er maar eens een externe harde schijf aan te hangen…oh wacht dat kan nog steeds niet 😖

  9. De iPad ligt alleen in theorie vanaf aanstaande woensdag 7 november in de winkels. Ik heb navraag gedaan bij de Mediamarkt en bij Amac, en het enige wat ze mij konden zeggen was dat ze geen idee hadden en dat ik nog het beste via Apple zelf kon bestellen, terwijl daar de levertijd eind november is. De Mediamarkt medewerker begon over het Apple Watch debacle (qua levertijden) en kon geeneens zeggen of ze überhaupt binnenkort iets binnen zouden krijgen. Sorry dat dit wellicht niet on-topic is.

  10. @Steven: Heb je gelijk in, maar als je volledig via de cloud werkt is dat ook niet nodig….denk dat de laptoploze ook geen harde schijf meer heeft

  11. de toetsenbordhoes is handig maar zou nog beter zijn met een trackpad erbij… dat hebben ze, een Macbook Air 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.