Reacties voor: ‘iPad Pro heeft 12,9-inch scherm, Force Touch en Bluetooth-stylus’

De iPad Pro krijgt een 12,9-inch scherm, een Bluetooth-stylus, ingebouwde NFC en een nieuwe A-processor, zeggen bronnen.

Reacties: 34 reacties

  1. Stylus? Opvallend want Steve jobs hate de stylus.

  2. Origineel geplaatst door Michel
    Stylus? Opvallend want Steve jobs hate de stylus.

    op een klein scherm wel ja omdat je vingers genoeg zijn maar over een stylus in combi met ipad pro is een ander verhaal.

  3. @Michel: Steve Jobs haatte de stylus die nodig was om het scherm van een apparaat te bedienen.
    Dit gaat om een stylus die extra mogelijkheden toevoegt aan wat je al met je vingers op het scherm kunt.

    Dit zijn twee compleet verschillende dingen en niet vergelijkbaar.

  4. Ik heb de niet zo populaire mening dat ik de nieuwe MacBook meer op een iPad Pro vindt lijken…

  5. Een stylus?! Jobs draait zich om in zijn graf!

  6. Als ze de stylus zen extra functie geven, en dat zal wel, zal jobs mooi blijven liggen

  7. Jobs is niet meer de kapitein op het Apple schip

  8. Kan men aub stoppen met verwijzen naar Steve Jobs. De man is jammer genoeg dood en ondertussen evolueert de wereld verder. Gonny brengt een leuk artikel gebaseerd op bronnen. Dus wat Steve ervan zou denken of dacht gaan we nooit meer weten. Deal with it.

  9. Ik koop er alleen eentje als hij met stylus is, en liefst nog dat ik daar gewoon als een echte pen mee kan schrijven,laat maar komen die handel 😃

  10. Origineel geplaatst door Mikes
    Kan men aub stoppen met verwijzen naar Steve Jobs. De man is jammer genoeg dood en ondertussen evolueert de wereld verder. Gonny brengt een leuk artikel gebaseerd op bronnen. Dus wat Steve ervan zou denken of dacht gaan we nooit meer weten. Deal with it.

    Daarbij was Jobs niet de eigenaar van Apple, slechts de CEO. En ik geloof dat Tim de shareholder value heel netjes in de gaten houdt door te blijven vernieuwen.

  11. Laat maar komen. Goed voor de verkoop en aandelen.

  12. Ben benieuwd wat de resolutie wordt

  13. Volgend een eerder bericht van jullie hebben de nieuwste iPads al NFC..

  14. Wat mij opvalt aan de uitgelekte tekening of foto die te zien is , is dat er maar 1 poort te zien is en mischien heb ik het mis maar ik vind die toch wel meer op lichtning lijken dan USB-C

  15. Origineel geplaatst door Michel
    Stylus? Opvallend want Steve jobs hate de stylus.

    jobs was tegen een ipad mini en die is er nu ook. ik vind het leuk, samsung kijkt of van Apple en omgekeerd.
    mijn volgende tablet word een surface pro, gedaan met beperkingen.

  16. Vreemde schets. Er staan lijntjes op die de indruk wekken dat de ‘unibody’ behuizing wordt losgelaten. Dat zou heel vreemd zijn aangezien zelfs de nagelnieuwe Macbook die nog steeds trouw blijft. Loslaten daarvan zou ik nog eerder verwachten voor een Macbook dan voor een iPad, die zijn nooit anders dan unibody geweest. Zo lijkt het meer op een goedkope kloon dan op een echte Apple.

    Verder zou 12,9″ imho nog steeds een onlogische schermmaat zijn voor een Apple, dezelfde maat als de bestaande Retina Macbook schermen zou veel meer voor de hand liggen: 12″ of desnoods 13,3″, 12,9″ is een rare vlees-noch-vis precies ertussenin maat met alweer een afwijkende resolutie??

    Zo langzamerhand bekruipt me al met al toch het gevoel dat de iPad Pro (/Plus/Maxi) 100% gerucht en 0% realiteit is en blijft.

    Anders wil iCulture bij geruchten nog wel eens een inschatting geven van de betrouwbaarheid van de bron. Of is dat lastig omdat in dit geval de bron zelf weer naar een vaag omschreven anonieme bron verwijst?

  17. Het lijkt me ook sterk dat de connector aan de portrait onderkant zit en niet aan de landscape onderkant. Zeker als ze dit voor kassas willen gebruiken. Het feit dat er eerder gesproken werd over dat deze ipad voornamelijk in landscape modus gebruikt zou worden is dan ook opeens gek

  18. Leuk allemaal, maar ik zou pas echt blij worden als er MacOSX op draait :3

  19. Origineel geplaatst door Gabor

    Origineel geplaatst door Mikes
    Kan men aub stoppen met verwijzen naar Steve Jobs. De man is jammer genoeg dood en ondertussen evolueert de wereld verder. Gonny brengt een leuk artikel gebaseerd op bronnen. Dus wat Steve ervan zou denken of dacht gaan we nooit meer weten. Deal with it.

    Daarbij was Jobs niet de eigenaar van Apple, slechts de CEO. En ik geloof dat Tim de shareholder value heel netjes in de gaten houdt door te blijven vernieuwen.

    Gabor, ik geloof dat jij de sterkte van Apple niet echt door hebt. De kracht is altijd geweest, dat Apple zich nooit heeft laten leiden door mensen als investeerders maar door haar eigen visie. Alles leuk en aardig dat de shareholder value op orde is. In de lange termijn levert dit geen één bedrijf iets op, en vooral Apple niet. Geen enkel bedrijf is ooit begonnen met de visie om shareholders tevreden te houden.

  20. Ik zou best graag een Surface Pro drie zien maar dan met OSX erop.

    Als de iPad Pro dit wordt schaf ik hem direct aan en komt er hier geen nieuwe MB/MBA/MBP meer in.

  21. Origineel geplaatst door Michel
    Stylus? Opvallend want Steve jobs hate de stylus.

    Steve Jobs is ook al jaren dood. Dus dat doet er niet meer toe.

  22. over “steve is dood en er is nieuwe kapitein”

    vroeger had je Apple en eenheid worst (Samsung, HP, dell)

    anno nu/toekomst eenheid worst heeft een nieuwe familie erbij Apple.

    * touchscreen is gewoon met je vinger.
    * dilemma keus(12″-13″): ipad pro of macbook of macbook air of macbook pro … of wachten voor macbook touch (steve draai even om)

  23. Draadloos opladen lijkt met een must op deze. Die stekkertjes moet nu echt een keer ophouden…
    Verder gaat het tot nu toe prima zonder iPad 😋

  24. Voor al die mensen die roepen dat Steve zich omdraait in zijn graf: als er iemand is die vaak zijn mening omdraaide dan was het Jobs wel. Sterker nog het was zijn kenmerk bij Apple. De ene dag brandde hij een idee compleet af en vervolgens met een minimale aanpassing die hij zelf bedacht vond ie het ineens geweldig… Om het de volgende dag weer af te branden. Zijn personeel werd er gek van af en toe. Maar hij ging voor perfectie. De stylus vond Jobs een onding om een telefoon mee te bedienen. Als het echt toegevoegde waarde heeft bij een iPad dan draaide zijn mening zo weer om. Maar dan moet het wel iets toevoegen. Laat Cook en consorten hun gang maar gaan. Niet alles is perfect momenteel maar er wordt echt wel geïnnoveerd. Onder Jobs waren er ook tal van mislukte projecten.

  25. Wilde altijd al een groot teken tablet, dus dit wordt hem. Wacom stylus ligt al klaar.

  26. hopelijk gaat Apple over een paar jaar dan eindelijk de perfecte convertible maken. 12 inch MacBook met los te halen iPad. In MacBook modus met OS X en in iPad modus ios.

  27. **** tevreden aandeelhouders doe mij maar geweldige producten en let maar op mijn woorden die stylus zal he wel weer gewoon apart er bij moeten kopen voor een belachelijk bedrag

  28. Ik denk dat het ziet er echt geweldig. Ik bedoel, dat dit op mijn bureau op school en in staat om de USB-C poort gebruiken om verbinding te maken met een Mac klinkt echt geweldig!

  29. Origineel geplaatst door Ferryman:

    Anders wil iCulture bij geruchten nog wel eens een inschatting geven van de betrouwbaarheid van de bron. Of is dat lastig omdat in dit geval de bron zelf weer naar een vaag omschreven anonieme bron verwijst?

    O, wacht even, niet goed tussen de regels door gelezen:

    wel eens … zou kunnen krijgen

    Die formulering spreekt natuurlijk boekdelen 😉

  30. @Bmobster: Hee… ik hoor een gerucht dat de Apple Surface® eraan komt

  31. @Dennis: hier ook, al gebruik ik de iPad van m’n vriendin steeds vaker

  32. @Monique: Denk je nou echt dat Apple iets zal maken waarbij je iets anders dan alleen Apple producten kan gebruiken? Denk dat je je wacom stylus, zeker niet zal kunnen gebruiken.

  33. Origineel geplaatst door Barend
    ****** tevreden aandeelhouders doe mij maar geweldige producten en let maar op mijn woorden die stylus zal he wel weer gewoon apart er bij moeten kopen voor een belachelijk bedrag

    Apple kennende wel! Bij een surface Pro 3 is de BT-stylus bijgeleverd.

  34. Raar, al vele reacties en niet een ‘ik kan niet wachten!’ reactie. Of wacht, het gaat hier natuurlijk ook niet over de Watch..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.