Reacties voor: ‘10,5-inch iPad Pro vervangt huidige 9,7-inch model, pre-order op 9 juni’

Hoe ziet Apple's iPad line-up eruit zodra de nieuwe 10,5-inch iPad Pro uitkomt? iCulture heeft vernomen dat de 10,5-inch iPad Pro de opvolger is van de huidige 9,7-inch iPad Pro. Ook komt er een nieuwe 12,9-inch iPad Pro.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Op laatst ben je het kwijt betreft soorten iPad’s
    Gelukkig werkt mijn iPad 4 nog prima 🙂

  2. Ik hoop echt dat de geruchten omtrent het verdwijnen van de iPad Mini niet kloppen. Perfect formaat om mee te reizen.

  3. Hoop dat hij er gaat komen. Ben wel toe aan een nieuwe met wat meer geheugen en een pietsje groter is meer dan welkom. De 12,7″ vind ik weer te groot en te zwaar. Ach, hoop doet leven.

  4. Bigger ain’t always better. Ook ik hoop dat de gerichten omtrent de iPad Mini niet kloppen.

  5. Origineel geplaatst door Dennis
    Ik hoop echt dat de geruchten omtrent het verdwijnen van de iPad Mini niet kloppen. Perfect formaat om mee te reizen.

    Helemaal mee eens!

  6. Veel te groot, ik ben blij met m’n iPad Mini. Hopelijk dat de geruchten over de mini niet kloppen. Met zo’n grote iPad kan ik net zo goed m’n Macbook op schoot nemen

  7. Op de één of andere manier ben ik toch een beetje sceptisch over het aankondigen van zoveel hardware op het WWDC. Het is traditioneel gezien toch meer een software conferentie waarbij vooral aandacht is voor iOS, MacOS en alle andere software die daar van afgeleid is. Ook het nu al aankondigen van de A10 chip wekt bij mij wat argwaan op. Ik zou het veel logischer vinden als die chip juist debuteert bij de grote aankondiging van de iPhone 8 (of hoe die ook mag gaan heten). Dan wil je toch vol uitpakken en het publiek overdonderen (zeker als dat ding zo duur wordt als beweert). Het meest logische lijkt mij nog steeds een WWDC met aankondiging van alle software updates maar wel een Siri speaker. Dan de lancering van de iPhone 8 met mogelijk daarbij de Apple Watch en iPad en vervolgens nog een groot Mac event waar de iMac, de MacBooks en heel misschien de Mac Pro en mini in het zonnetje gezet worden. De update van de iPad Pro is wel belangrijk maar op zich zijn ze nog redelijk op to date. Zou anders zijn geweest als Apple een echte opvolger had gelanceerd van de iPad Air 2. Die zou de huidige generatie van de iPad Pro direct ‘obsolete’ maken. Daarom ook de lancering van een budget model ipv volle bak voor innovatie te gaan.

  8. Als dat waar is zal mijn iPad air 2 64Gb vervangen worden door een 10,5″ en die van mijn vrouw ook, das een air 1, 16Gb en wat te klein aan het worden. Laat maar komen, ben benieuwd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.