Reacties voor: Nieuwe 10,5-inch iPad Pro aangekondigd: dit is er nieuw

Apple heeft tijdens de WWDC de 10,5-inch iPad Pro aangekondigd. Deze nieuwe iPad Pro heeft een groter scherm, maar mindere schermranden. In dit artikel lees je alle nieuwe details over deze 10,5-inch iPad Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 27 reacties

  1. Hier word ik blij van

  2. Alle vooraankondigingen ten spijt: de iPad Pro blijft zoals hij is. Alleen iets groter. Geen vingerafdruk in het scherm, geen randloos model. Misschien volgend jaar beter. 😉

  3. Dat true tone gaat wel een enorme aanslag plegen op je batterij. Benieuwd wat hier de specs van zijn. Als het idem is als de pro nu dan is het portable wel passé want dan ligt ie constant aan je lader.

  4. Origineel geplaatst door MB
    Alle vooraankondigingen ten spijt: de iPad Pro blijft zoals hij is. Alleen iets groter. Geen vingerafdruk in het scherm, geen randloos model. Misschien volgend jaar beter. 😉

    IPhone gaat altijd voor! Dat had je kunnen weten….

  5. Origineel geplaatst door MB
    Alle vooraankondigingen ten spijt: de iPad Pro blijft zoals hij is. Alleen iets groter. Geen vingerafdruk in het scherm, geen randloos model. Misschien volgend jaar beter. 😉

    Origineel geplaatst door Mike33
    IPhone gaat altijd voor! Dat had je kunnen weten….

    Daarboven op komt dat de TouchID nog niet klaar is om geïntegreerd te worden in het scherm.. het is al duimen dat september gaat lukken.

  6. Levering al op 13 juni as. Ik ben benieuwd.

  7. Is het bij iemand bekend of de fysieke homeknop weg is bij de nieuwste ipads zoals bij de iPhone 7?

  8. Waar is de tijd dat je de nieuwe iPad kon kopen voor 479 euro?! Voor mij persoonlijk is 739 euro te veel geld voor wat ik ermee ermee doe, maar ik vind het wel een prachtig apparaat.

  9. Krijgt de iPad mini nog een update, komt er toch een mini 5 of, stopt Apple met de iPad mini. Hierover heb ik niets vernomen of heb ik wat gemist?

  10. Ik stap over naar de nieuwe 10,5 inch iPad pro. Ik kan in de shop alleen geen case voor de achterzijde vinden. Is er bekend of die nog gaan verschijnen???

  11. Niks meer over 10hr battery life. Dat geldt niet meer omdat ze verwachten dat de Pro altijd aan een oplader hangt?

  12. Origineel geplaatst door Gabor
    Niks meer over 10hr battery life. Dat geldt niet meer omdat ze verwachten dat de Pro altijd aan een oplader hangt?

    Heb toch echt 10 uur battery life voorbij zien komen in de keynote.

  13. Hebben hebben hebben 😄🙏

  14. @Balsjer: nee Apple stopt met de iPad mini

  15. @Arie: OK duidelijk, toch jammer dat Apple er mee stopt, dus geen mini 5 meer. Ik zie binnen de Apple Store app dat de mini 4 nog wel in het assortiment zit, maar die zal later wel uit gefaseerd worden, ofwel uit het assortiment verdwijnen. Het is wel een handzaam formaat, licht en makkelijk in je jaszak mee te nemen. Voor lichte werkzaamheden zoals internetten, mailen en briefje typen in de trein, bus op camping erg ideaal.

  16. Origineel geplaatst door Balsjer
    Krijgt de iPad mini nog een update, komt er toch een mini 5 of, stopt Apple met de iPad mini. Hierover heb ik niets vernomen of heb ik wat gemist?

    Was een artikel over. Dat er geen nieuwe iPad mini komt.

  17. Origineel geplaatst door Tim
    Waar is de tijd dat je de nieuwe iPad kon kopen voor 479 euro?! Voor mij persoonlijk is 739 euro te veel geld voor wat ik ermee ermee doe, maar ik vind het wel een prachtig apparaat.

    Daar is de normale ipad voor? Dit is de lijn voor de meer eisende gebruiker 🙂 verdiep je er anders even in voor dat je commentaar geeft.

  18. @Sven: Waar is dat artikel dan te vinden, ik heb wel e.a. aan geruchten gelezen, maar officiële artikelen/aankondigingen o.a. van Apple niet, of ik zie iets volledig over het hoofd.

  19. Wel meneer Ash Hewson hoeft ook niet meer te verschijnen op de wwdc. Vloeken in de kerk van Apple tijdens zijn Serif presentatie praten over een stylus ohhhhhhh shame on you. 🤣😂

  20. Op de Apple site staan al meer details over de nieuwe iPad Pro. Daar wordt uitdrukkelijk de 10 uur batterijduur genoemd. Ook blijkt uit de specificaties dat de nieuwe 10.5 inch-versie precies evenveel weegt als de originele iPad Air (die ik nu heb). In vergelijking daarmee is hij slechts 1 cm breder (in landscape modus), terwijl je wel een scherm hebt dat 20% groter is. Hoe de beleving van dat verschil in real life is, moeten we nog even afwachten, maar ik overweeg serieus over te stappen…

  21. Origineel geplaatst door Tim
    Waar is de tijd dat je de nieuwe iPad kon kopen voor 479 euro?! Voor mij persoonlijk is 739 euro te veel geld voor wat ik ermee ermee doe, maar ik vind het wel een prachtig apparaat.

    Volgens mij is de goedkoopste nou 409 euro? Prima iPad, meeste mensen hebben de extra functies van de pro niet nodig natuurlijk.

    Origineel geplaatst door Sander
    Ik stap over naar de nieuwe 10,5 inch iPad pro. Ik kan in de shop alleen geen case voor de achterzijde vinden. Is er bekend of die nog gaan verschijnen???

    Apple vindt dat je dat niet meer nodig hebt: enkel de mini heeft nog een backcover in Apple’s assortiment. Beetje raar.

    Origineel geplaatst door Sander
    Is het bij iemand bekend of de fysieke homeknop weg is bij de nieuwste ipads zoals bij de iPhone 7?

    Helaas niet. Ook geen 3D Touch. Ik sla deze dan ook mooi over: beetje extra resolutie van de 10.5 ga ik niet missen.

  22. Weet iemand hoeveel en bij welke toepassingen we iets gaan merken van 120hz?

  23. Ik vraag mij af waarom Apple ineens de “oude” Ipad Pro niet meer verkoopt. Tevens hebben ze hier ook geen prijsverlaging voor aangekondigd, best raar niet?

  24. Origineel geplaatst door Mitchel
    Ik vraag mij af waarom Apple ineens de “oude” Ipad Pro niet meer verkoopt. Tevens hebben ze hier ook geen prijsverlaging voor aangekondigd, best raar niet?

    Geld 🤷🏼‍♂️

  25. nu de andere merken ook 9.7 inch gebruiken, zie bv samsung gaat apple 10.5 gebruiken, jobs zegde toch dat 9.7 beter was om te lezen en surfen?
    wel spijtig ze geen oled schermen gebruiken, deze zijn prachtig. ik heb nu een galaxy tab s2 maar denk terug naar ipad te gaan, omdat de updates veel beter en langer zijn.

  26. Weet @iCulture of er nog een “Siliconenhoes voor 10,5-inch iPad Pro” komt? Ik heb meerdere Apple medewerkers gesproken die op persoonlijke titel te denken van wel, maar geen officiële mededelingen daarover.

    Persoonlijk vind ik het wel een gemiste kans van Apple dat zoiets niet meegeleverd is met de (relatief) dure smart keyboard. Had er best bij mogen zitten. Tenslotte willen we toch onze spullen ‘n beetje heel houden toch?

  27. Origineel geplaatst door JG
    Weet @iCulture of er nog een “Siliconenhoes voor 10,5-inch iPad Pro” komt? Ik heb meerdere Apple medewerkers gesproken die op persoonlijke titel te denken van wel, maar geen officiële mededelingen daarover.
    Persoonlijk vind ik het wel een gemiste kans van Apple dat zoiets niet meegeleverd is met de (relatief) dure smart keyboard. Had er best bij mogen zitten. Tenslotte willen we toch onze spullen ’n beetje heel houden toch?

    Je kunt een Coverbuddy kopen bij bol.com ter bescherming van achterzijde

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.