Reacties voor: iPad pre-order al vanaf volgende week van start? [gerucht]

Volgens een gerucht van AppAdvice.com gaat Apple in de VS op 26 februari starten met pre-orders voor de iPad. Ze baseren zich op een welingelichte bron.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Ik heb ook la ge pre orderd bij A-mac 😉

  2. Mijn iPad (16GB WiFi) is al gepre-orderd bij een Nederlandse APR 🙂 Een paar uur na mijn pre-order verdween de pagina van hun website. Na mailcontact denk ik dat Apple ze hiertoe gedwongen heeft, maar dit hebben ze niet letterlijk aan mij gezegd. Wel houden ze de bestaande pre-orderlijst aan, dus ik ben helemaal happy 🙂

  3. Ik heb mijn pre-order ook gedaan bij A-mac eindhoven, meteen de dag na de aankondiging al.
    Hopelijk krijgen ze het op tijd/genoeg binnen.

  4. Ik sta ook bij een apr op de lijst maar ga me geld toch zetten op de online store. Die levering gaat normaal gezien toch sneller. Ik zou er dan ook niet op rekenen dat de apr stores heb op de release vollop hebben.

  5. Even een onwetende vraag.. Bij een pre order van Apple, hoe dient er dan betaald te worden? Is dat alleen met creditcard? of ook ideal, paypal?
    En is dat dan vooraf betalen, of achteraf, krijg je een factuur om binnen 14 dagen te betalen?
    Nog nooit rechtstreeks uit de store gehaald namelijk..

  6. Ik denk dat ik het pre-orderen deze keer maar es oversla!
    De vorige pre-order (iPhone 3GS) kon niet meer geleverd worden. Duurde ongeveer 6 weken langer. Had hem beter in de winkel kunnen kopen.
    Trouwens met Snow Leopard voor me Mac al hetzelfde.
    Iedereen draaide al 10.6 en bij mij kwam de postbode weer eens niet opdagen! Dus koop ik hem liever gewoon in de winkel. Geen gezeik van niet te leveren ofzo….

  7. ik koop alles in we winkel te minste geen gezeik

  8. Ik werk zelf in een APR, dus hoop toch als een van de eerste dit apparaat mee naar huis te kunnen nemen!

  9. Ik denk dat ik ook gewoon naar de winkel ga en het niet via de Store doe. Met de iPhone ging het ook al mis, mensen moesten lang wachten en in de winkel waren ze gewoon te halen.

    We wachten gewoon nog even rustig af wat iCentre hier doet.

  10. Vrienden van me gaan eind maart naar San Francisco, dus die nemen een iPad 64GB WiFi-model voor mij mee.

    Of de euro prijzen moeten straks interessanter zijn…

  11. Wanneer krijgeb we nu eens prijzen te horen van de diverse modellen iPad maar ook van dataabonnementen voor de 3g. Wat gaat tetering kosten bij T-Mobile enz. Ik snap niet waarom dat zo lang moet duren.

  12. Wij hebben een mooi iCentre hier in Almere, daar schrijven ze Service met een hoofdletter S.
    Daar koop ik mijn iPad 3G.

  13. in Mei naar new york, maar eentje mee nemen denk, dat scheelt me weer x % 😀

  14. EENS!!

    Origineel geplaatst door alger
    Wij hebben een mooi iCentre hier in Almere, daar schrijven ze Service met een hoofdletter S.
    Daar koop ik mijn iPad 3G.

  15. @sty

    Lol ik ga ook in mei naar New York en ik was precies hetzelfde van plan. Misschien komen we elkaar tegen in de Apple Store 😛

  16. Eerst maar eens kijken wat de prijzen hier in NL zijn. Mochten ze tussen de 400 en 500 euro komen voor het goedkope exemplaar dan bestel ik er direct een. Sta overigens op een pre-order lijst bij een APR, maar weet niet of dat nu de snelste manier is. Afwachten.

    Wil wel graag bij de launchparty zijn wanneer die er komt. Misschien dat je dan wat voorrang kunt krijgen?

  17. @Jet: & @sty,

    Dan zijn we al met z’n drietjes 🙂
    Gaat lekker druk worden in de Apple store ?

  18. Origineel geplaatst door peter
    @Jet: & @sty,Dan zijn we al met z’n drietjes
    Gaat lekker druk worden in de Apple store ?

    Inderdaad begin mei ben ik er ook 😀

  19. Met z’n vieren, gezellig. Waar verblijven jullie? Ik op Hilton times square. Zou wel leuk zijn om op dezelfde dag naar de Apple Store te gaan.

  20. Origineel geplaatst door Jet
    Met z’n vieren, gezellig. Waar verblijven jullie? Ik op Hilton times square. Zou wel leuk zijn om op dezelfde dag naar de Apple Store te gaan.

    Duur hotelletje… verbleef zelf in het Hilton Garden Inn Times Square op 8th and 49th, perfect luxe hotel voor een stuk minder geld.

  21. Origineel geplaatst door Fatboysmart
    Origineel geplaatst door JetMet z’n vieren, gezellig. Waar verblijven jullie? Ik op Hilton times square. Zou wel leuk zijn om op dezelfde dag naar de Apple Store te gaan.Duur hotelletje… verbleef zelf in het Hilton Garden Inn Times Square op 8th and 49th, perfect luxe hotel voor een stuk minder geld.

    Ik verblijf in Chelsea Lodge van 9 tot 14 mei. Ook een heel stuk minder geld dan beide Hilton’s en een hele leuke wijk. Ben nog wel aan het twijfelen om eventueel toch te wachten op de 2e generatie. Ze gooien toch iets naar buiten wat meestal binnen 3 tot 6 maanden opgepiept en verbeterd wordt en dan weer voor hetzelfde geld te koop is. Het lijkt me sowieso een geinige bijeenkomst in de Apple Store en dan natuurlijk wel lekker ‘s avonds laat of zo om de 365/7 ervaring mee te maken.

  22. Ik ben al aan het sparen 😛
    Maar ik blijf toch wel wachten op de iPad 2e generatie, omdat die waarschijnlijk camera en USB. etc. zal hebben hoop ik 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.