Reacties voor: iPad-ontwikkelaars verslaan Android en BlackBerry

Flurry heeft ontdekt dat er de afgelopen 60 dagen veel nieuwe iPad-ontwikkelprojecten zijn gestart. Maar liefst 22% van de nieuwe projecten heeft te maken met de iPad.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. dat het aantal ontwikkelaars voor de iphone daalt is logisch, die zijn nu bezig om hun apps aan te passen voor de ipad

  2. Als je alle gedectracteerde percetages sommeerd dan kom je precies op 22% uit. Het sluit mooi aan zou ik maar zeggen.

  3. Origineel geplaatst door Heijtink
    Als je alle gedectracteerde percetages sommeerd dan kom je precies op 22% uit. Het sluit mooi aan zou ik maar zeggen.

    Het zou wat zijn als het dat niet deed, lijkt me nogal logisch als je met percentages werkt, zegt natuurlijk niks over de aantallen -_-

    Het is dus een beetje vreemd dat ze zeggen dat het percentage afneemt van 18% naar 10%, aangezien de iPad ontwikkelaars eerst niet meegenomen zijn. Het zou nu toch best kunnen dat er gewoon meer ontwikkelaars bij zijn gekomen die alleen voor de iPad programmeren? Dan gaan de andere groepen automatisch achteruit in percentage.

  4. Ik denk dat het succes van Apple de doorslag is voor ontwikkelaars om andere platvormen links te laten liggen. Zelfs fabrikanten die nu het licht zien en ook tablets gaan maken, halen de slag niet meer in. Met de iPhone App’s is dat al bewezen.

  5. Gek, op MacWorld.nl staat een tegenstrijdig artikel

  6. Ach ja, met cijfers kun je ‘aantonen’ wat je maar wilt. Zegt dus allemaal niets.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.