Reacties voor: Zo werkt multitasking op de iPad in iOS 11 [video]

Wat heeft Apple allemaal in petto voor de iPad met iOS 11? Met de nieuwe Dock, Split View, Slide Over en Drag & Drop kun je veel meer doen met je iPad. We zetten deze handige aankomende functies voor je op een rij.

Reacties: 9 reacties

  1. Dus ook alle genoemde functies op de nieuwe iPad 2017?

  2. @Maarten: ja alle functies zijn zeker beschikbaar voor de iPad uit 2017.

    Ik heb iOS11 op m’n iPad 12.9″ gezet en het werkt echt super. Maximaal 3 apps op het scherm toveren is erg prettig. Ook kan je met het oproepen van het dock snel switchen tussen alle apps.

  3. Verschillende accounts is nog steeds niet in de planning zo te zien. Vraag me dan wel af of ze eventueel bepaalde apps met wachtwoorden is voorzien. Ik kan me voorstellen als andere mensen op mijn iPad zitten en dan echt alles kunnen zien van mij via ‘Bestanden’.

  4. Draai hem hier ook op de iPad air 2, wat een genot al. Hoop dat de Dock ook naar de iPhone komt.
    Zit er echt aan te denken om Mn MacBook pro13 in te ruilen voor een iPad pro 😊

  5. Is het zo dat de slide over volledige geredesigned is of kun je nog steeds met een veeg op de rechter kant slide over starten?

  6. Origineel geplaatst door Stefan
    Is het zo dat de slide over volledige geredesigned is of kun je nog steeds met een veeg op de rechter kant slide over starten?

    Je moet altijd vanuit de Dock starten. Als je een app zwevend open hebt staan kan je hem tijdelijk naar rechts vegen en later weer oproepen om van rechts naar links te swipen. Als je dat bedoelt.

  7. @Mike: Nou ik bedoel eigenlijk: kijken van bijvoorbeeld een film of zo en dan met de “oude” slide over, snel een bericht kunnen sturen. Dit is dus zo ver als ik begrijp weg en het toevoegen van een extra app kost dus meer tijd, maar er zijn wel meer mogelijkheden.

  8. Origineel geplaatst door Stefan
    @Mike: Nou ik bedoel eigenlijk: kijken van bijvoorbeeld een film of zo en dan met de “oude” slide over, snel een bericht kunnen sturen. Dit is dus zo ver als ik begrijp weg en het toevoegen van een extra app kost dus meer tijd, maar er zijn wel meer mogelijkheden.

    Oké. Als jij een film kijkt dan zou je dus omhoog moeten swipen om vervolgens de Dock op te roepen en je berichten app te sliden naar boven 😉

  9. Ik kijk er al vol verwachting naar uit en weet nog niet of ik mijn iPad air 2 64Gb ga inwisselen voor een pro. De prijs houd mij een beetje tegen maar dat zei ik 5-6 jaar geleden met de iPhone ook al😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.