Reacties voor: ‘iPad mini wordt dunner en krijgt smallere bezel’

De nieuwe iPad mini krijgt een dunnere rand en wordt over het algemeen ook dunner. Dit stellen bronnen tegenover 9to5Mac. Ook iMore en John Gruber beamen de nieuwe geruchten.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Dus geen iPad mini maar iPod maxi!

  2. Het zou een klapper kunnen worden, een 40% groter scherm tov de nexus7 (mooi apparaat), maar nauwelijks groter. Ik ben zeer benieuwd.
    Net zo benieuwd als hoe Apple en met name de app bouwers met de waarschijnlijk andere schermverhoudingen van de ‘new iPhone’ om zal gaan.

  3. Ze zullen er wel over nagedacht hebben, maar ik snap die mini iPad niet zo. Te groot voor je broekzak, te klein om lekker te browsen, film te kijken. iPad is toch prima? OF mis ik iets …

  4. Origineel geplaatst door Bertje
    Ze zullen er wel over nagedacht hebben, maar ik snap die mini iPad niet zo. Te groot voor je broekzak, te klein om lekker te browsen, film te kijken. iPad is toch prima? OF mis ik iets …

    Zo kijk ik er dus ook tegenaan!

  5. @Bertje
    Een mini is perfect voor;
    -even snel kijken wat er op tv komt, wat het weer wordt, twitter berichten lezen (net iets comfortabeler dan op een iPhone)
    -kinderen spelen makkelijker een spelletje (ook weer prettiger dan op een iPhone)
    -past makkelijker in een damestas (dat lukt niet zo best met je iPad)
    -boeken lezen kan prima op zo’n mini (beter dan op de iPhone)

    en het voordeel van bovenstaande is dat veel mensen een iPad te duur vinden, maar een mini misschien dan weer niet. Dus Apple boort een nieuwe markt aan en er zijn genoeg mensen die al een iPad hebben die een mini erbij halen voor de family (dan zijn ze hun iPad minder kwijt ;P)

    Dus voor een zacht prijsje (laten we dat nog hopen) heb je de voordelen van de iPhone en de iPad gecombineerd.

  6. Dit dezelfde gerucht is toch al vaker gepost?
    Zou er ook maar raar zijn als de rand van het zelfde formaat zou blijven, niet waar?

  7. @marcooo: Damestas argument is goed 😉 ! Prijs is ook zeker interessant. Maar de rest … Weer en TV gids werken prima op de iPhone. Voor de rest de iPad.

    (BTW: Heb in de vakantie een boek op de iPhone gelezen. Viel niet eens tegen)

    Prijs zal denk ik het winnende argument zijn. Beetje meer iPhone voor een zacht prijsje.

    We zullen zien/

  8. Eens kijken: ik neem mee: mijn iPhone en iPad. Dan heb ik een telefoon en semi laptop bij me. Ik kan alles ff snel op mijn iPad doen. Tevens dient mijn iPhone als multi media remote voor mijn tv.

    Ik neem mee, mijn iPhone, iPad en imini iPad, want dan heb ik een extra calculator?

    De iPad mini zou interessant zijn mits deze degelijk goedkoper wordt dan een iPad/iPhone en de iPod touch goedkoper wordt en deze prijzen voor de iPad mini gaan gelden. Anders zie ik niet in waarom ik een tussenmaat aanschaf, aangezien mijn oude idevices door de kids gebruikt mogen worden. Daar voorzie ik een markt aandeel in.

    In een damestasje vind je een telefoon en hoop andere spullen. Maar tegenwoordig zie ik 8 van de 10 tassen groot genoeg zijn voor een iPad, met toetsenbord case hoor.

  9. Wat me bij de iPhone en iPad zo tegenvalt is de slechte weergave in de zon. Je ziet dan gelijk dat de glasplaat behoorlijk dik is, wat het zicht waarschijnlijk ook niet ten goede komt.

    Is het glas bij de iPod dunner? En maakt dat verschil uit voor het zicht in zonlicht? Indien ja lijkt een iPod Maxi me een betere keuze dan een iPad mini.

  10. Ik denk juist dat de mini iPad een flinke aftrek gaat krijgen onder de jeugd. Als het inderdaad aantrekkelijk geprijst wordt, is het voor kinderen tussen 10 en 15 jaar haalbaar met sparen. Daardoor hebben ze toch een “echte” tablet waar ze vervolgens alles mee kunnen wat papa of mama ook kunnen op hun iPad. Mijn dochter (11 jaar) heeft het er al een hele tijd over.

  11. Dit is dus een Samsung galaxy Note zonder bel functie

  12. als het LTE(world ready zou ideaal zijn) zou hebben zoals andere sites het beschrijven. en ook 199 euro zou gaan kosten. dan koopt ik eerder een mini dan de nieuwe ipad. dan maar geen retina scherm.

  13. hoop dat ze nogsteeds wel een nieuwe iPod Touch uitbrengen en niet de iPad en iPod Touch combineren tot 1 apparaat :/

  14. Nou dat woord dus geen nieuwe ipod touch!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.