Reacties voor: ‘iPad mini verschijnt voor het einde van 2012’

De iPad mini zal voor het einde van 2012 worden verkocht. Dit beweren twee anonieme bronnen tegenover Bloomberg. De iPad zal mogelijk in oktober onthuld worden en kan gaan concurreren met de Nexus 7 en Kindle Fire.
Lees het complete artikel โ†’ ‘iPad mini verschijnt voor het einde van 2012’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Lijkt me wel tijd worden. Wil best een iPad. Maar dan een onder de 10″. Voor mij is de keus: een iPad 9.7″ met OS X of een iPad mini met iOS.

  2. Het is uitgesloten dat Apple een nieuwe “tussenresolutie” introduceert. De mini zal daarom de resolutie van de iPad 2 of van de new iPad krijgen.

    Gezien de problemen om de new iPad te produceren op het huidige formaat denk ik zelf dat het niet zal lukken deze resolutie op een flink kleiner formaat te maken. En wellicht is dat ook wel overdreven voorlopig.

    Ik denk dat het daarom de iPad 2 resolutie van 1024×768 wordt, die scherper zal ogen doordat het scherm kleiner is, maar desondanks niet de dichtheid zal hebben om de aanduiding Retina te mogen dragen.

    De mini wordt dan geen vaandeldrager van nieuwe schermtechnologie, maar gewoon een mooi apparaat met een prima scherm.

  3. 7″ met een gewoon scherm? Klinkklare nonsens. Zonder retina kansloos.

  4. Zonder retina kansloos? De meeste mensen geven daar geen fluit om hoor ๐Ÿ˜‰ Maar goed, een tussenformaat tussen een iPhone en iPad zie ik ook niet echt slagen. Maar ja, ik kan het mis hebben ๐Ÿ™‚

  5. Hahaha, alsof de ipad 2 met dezelfde resolutie op een groter scherm kansloos is.
    Mensen roepen maar wat tegenwoordig….

    Om de concurrentie in het 7inch segment af te troeven, zou het best kunnen

  6. Zolang het niet in de Keynote is gezegd, geloof ik er niets van.

  7. ik geloof er niets van…

  8. Een kleine iPad is toch een iPod?

  9. We moeten nog veel meer geruchten de wereld in gooien dan weet google helemaal niet meer vanuit welke hoek de concurrentie komt ๐Ÿ˜‰

  10. De iPad 3 is al dikker dan de 2 om genoeg batterijen te kunnen herbergen. Anders zou door het stroomverbruik van het grotere scherm deze nooit zo lang als de iPad 1 en 2 mee kunnen gaan.

    Aangezien het moederbord met APU etc in de iPhone en iPad nagenoeg even groot is word de rest van het ruimte verschil dus zowat alleen maar voor die batterijen gebruikt. In een kleinere iPad zal het dus erg lastig worden om de batterij duur van de grotere formfactor te evenaren omdat je minder cellen kwijt kan. Als je daar een Retina scherm aan toevoegt maak je het nog moeilijker.

    Ik denk wel dat hij minstens 1280*900 zou moeten zijn, maar geen 2000*14000 oid of whatever de iPad 3 is.

  11. Maakt me allemaal niets uit. Laat Apple nu eens met een scherm komen, dat afleesbaar is in daglicht en zonlicht.

  12. @Flieps:

    dan hoef jij dus dit artikel ook niet te lezen ๐Ÿ™‚

  13. @patrick:

    Waarom niet? Ik zeg toch niet dat het een slecht artikel is? Ik ben gek op geruchten. Ik geloof alleen niet in dit gerucht. ๐Ÿ˜‰

  14. Allemaal lariekoek. Geloof mij nou maar Apple is een high end consumer electronics bedrijf dat niet zal of wil concurreren met de low tot mid range apparaten als de Kindle Fire of Nexus 7.

    De iPad in zijn huidige vorm heeft zich bewezen de beste te zijn als formfactor voor tablets. Er is tot nu toe geen 4,6,7 of 8″ tablet die bewezen heeft dat er markt voor is.

    Apple gaat dit niet doen!

  15. @ Christian: Je zou nu toch wel eens ongelijk kunnen hebben; een goedkope iPad kan door Apple makkelijk met weinig winst/verlies in de markt worden gezet om mensen het Apple-ecosysteem binnen te halen. Aan een goede iTunesklant wordt uiteindelijk meer verdiend dan aan een iPad, zelfs al is die high end…

    Waarmee ik overigens niet wil suggereren dat ik dit gerucht geloof.

  16. Origineel geplaatst door Peterfrans
    Maakt me allemaal niets uit. Laat Apple nu eens met een scherm komen, dat afleesbaar is in daglicht en zonlicht.

    Juist.

  17. Origineel geplaatst door SimonZonder retina kansloos? De meeste mensen geven daar geen fluit om hoor Maar goed, een tussenformaat tussen een iPhone en iPad zie ik ook niet echt slagen. Maar ja, ik kan het mis hebben

    Kansloos ja. En dat bedoel ik niet in de zin waar jij over hebt, maar voor Apple kansloos.
    Apple gaat geen iPad met retina maken, een iPhone met retina en dan een mini met een gewoon scherm? Dan weet jij weinig van hun filosofie.

  18. Dit word gewoon de nieuwe iPhone…

  19. En dan nog een resolutie voor ontwerpers? Mogen ze ook gelijk beginnen met 64 GB als basis model… of een geavanceerd systeem waarmee je overbodige resoluties voor dat iDevice niet naar het apparaat te kopieeren…

    M’n iPad is groot en klein genoeg! ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.