Reacties voor: ‘iPad mini 2021 krijgt scherm met een gaatje’

De iPad mini 2021 staat in de startblokken om een stuk minder 'mini' te worden. Apple zou plannen hebben om een redesign door te voeren, waardoor het scherm veel groter wordt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Als ik het goed begrijp zijn de fysieke afmetingen Nogaredo “mini” maar het scherm wordt veel groter

  2. Misschien voor mij de overweging om de iPad 2018 in te ruilen, vind hem soms toch te groot.
    De mini is gewoon lekker formaat voor op de bank ofzo, effe wat opzoeken ofzo(films kijken ofzo doe er toch niet mee).

  3. Vind dit erg onwaarschijnlijk

  4. Een scherm dat groter wordt terwijl het apparaat hetzelfde formaat behoudt is natuurlijk helemaal top. Maar als daar tegenover staat dat er gaten voor camera en Touch ID in het scherm worden gemaakt.. dan weet ik niet of ik dat een vooruitgang vind.

  5. Dit zou een mooie upgrade zijn en dan de reguliere ipad eruit halen. Dat je dan een Ipad mini, air en pro hebt in de line up👍🏻. Alleen zal de prijs zeker omhoog gaan stukje onder de air.

  6. Twee gaten in het scherm? Nou dan weet ik al dat ik ‘m oversla. Dit ziet er echt niet uit, en ik vermoed ook dat dit slechts een oude mockup zal zijn. touch-id kan net als bij de iPad Air 2020 in de powerbutton en de camera in de dunne rand.

  7. Ben erg benieuwd hoe verschillende apps werken met een gat in het scherm. Nu zijn er best wel flink wat apps met een knop daar…

  8. Ben toch erg benieuwd naar deze nieuwe mini. Heb mijn oude inmiddels verkocht en vind hem erg handig vooral ideaal voor het lezen en mijn blad muziek/ muziek notuleren app. En hopelijk gaat deze ook met de pencil 1 werken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.